RSS

Lørdags hygge og billeder

Når det nu blæser udenfor og kæresten har lukket sig inde på kontoret for at skrive opgave er der kun en ting at gøre - HYGGE!Og hvad er bedre end en formiddag med strik (viking girl fra lykke&løkker), et læs pandekager og tv?!

Begyndte på ribben på sokkerne i går, så jeg i morges ku kaste mig over det sjove - mønstret!
Troede faktisk jeg ville være en ånd til det, men det er slet ikke så svært endda.
Sådan her så sokken ud lidt over et.

Forside:Bagside:


Kan allerede lide det :-D Garnet er Milano sokkegarn fra nusse&nørkle.
Og så havde jeg vist lovet nogle billeder for læææænge siden.

Min sweater havde jeg et lille uheld med. Var nået så langt her


Da jeg finder udaf at jeg kun har et nøgle garn tilbage - ergo endnu et bevis på at jeg er sproglig student. Det er her de fleste så tænker "og hvad så?, køb noget mere!". Det ville jeg sådan set os, hvis ikke det var fordi jeg allerede havde flænset min mor for det sidste i den farve. Og så stod jeg med valget - andet farve ærme eller ens ærmer? Valgte ens ærmer, men det indebar at jeg PIV! måtte vikle min forside op (i midten). Så nu har jeg kun ca et ærme og en ryg, igen :-( Var ellers lige så tæt på øvøvøvøv! Men blir nok færdig med den i løbet af foråret, har allerede bestilt to nøgler til forsiden i farven Peacock (en lækker blågrøn farve).

Og nu. En verdens premiere...eller noget :-P Tadaaaaaaaaaaaaa!
Boleroen!


Den er et mine yngligs stykker tøj, især lige for tiden. Blød, smuk og dejlig varm mmmm :-)
Og fy for den den var nem at lave. Er strikket i et stykke, hvor man starter "forneden" på ryggen, så tager man ud til ærmerne på langs, lukker ærmerne af igen og strikker kraven (som faktisk er magen til det nederste af ryggen). Pisse nemt!

Så har jeg vist gjort som lovet. Tror os kæresten er lidt træt af at jeg forstyrrer, så futter ind til min vikinge sok igen :-)

God lørdag!

lidt træt af det hele

Eller i hvert fald bare Bilka (indsæt kast-op-smily).
Er virkelig virkelig virkelig træt af det sted og skal endda skifte afdeling i næste måned.
Så mor, din frygt for at din datter forbliver i Bilka til evgitid ik?! FORGET ABOUT IT! Bare tanken om at jeg skal derud i 6 timer i morgenaften gir mig kvalme, eller..det havde jeg så i forvejen fordi jeg har været syg hele ugen og troede at det var en smart ide at arbejde samtidigt, NIX! Har ligget på langs i to dage og stenet helt utroligt meget når ikke jeg lige sov eller blæste hjernen ud med snot. Faldt endda i søvn til ringenes herre i dag. Ku virkelig ikke holde mine øjne åbne til sidst, selvom jeg kæmpede en brav kamp.

Keder mig i det hele taget ret meget for tiden. Det her med ikke at være under uddannelse (fald nu ikke ned af stolen mor) er vir-ke-lig KEDELIGT! Men nu sidder jeg jo i saksen, så kan lige så godt indlægge mig selv til slavetimer i bilka og bare arbejde tiden væk mens jeg får penge for det. Overvejede lige at skrive "tjene kassen", men det kan ikke lade sig gøre i bilka har jeg fundet udaf, dumme sted.

Livet med kæresten går godt. Han bliver dog nok ret irriterne den næste uges tid fordi hans skal skrive SSO om Mulholland Drive (filmen af David Lynch) i dansk og psykologi.
Men vi overlever :-)

Vil gå ind og stene lidt mere tv. hader at være syg...

nyt hår


har jeg ikke fået, men det føles lidt sådan.

Har tilgengæld fået lækkert hår og knap så lækre bryn hos frisøren i dag.


Jaja, ved godt jeg ser underlig ud, men er jo heller ikke top model vel!

Dum som jeg er glemte jeg at tage en billed i morges inden jeg tog afsted, men sådan her endte jeg altså med at se ud. Stadig enøjet, men med maaaaaange etager. Love it!

Mine bryn kan heldigvis ikke ses så meget på billedet, men hun lavede dem for mørke og plukkede dem alt for korte, næsten en hel cm sgu! Værdsatte virkelig de få lyse hår jeg havde i yderkanten af brynet, men væk sku de åbenbart, PIV! Er sidste gang jeg får lavet bryn derinde NÅH!

Bimse

Sad lige og kiggede billeder fra julen og fandt et dejligt et, jeg vil dele med resten af verden.

Jeg har aldrig været den store dyreelsker. slet ikke.. er bange for alt hvad der kribler og kravler, lige meget hvor småt eller stort det er. Har endda forbi for snegle hvor underligt det end lyder.
Selv et alm. dyr som hunde var jeg bange for som yngre og er det sådan set stadig mere eller mindre.

Kan kun lide en enste hund i verden og det er hende her:

Bimse, min mors dejlige smukke gadeskryds. Bliver altid glad når jeg tænker på den lille tossede hund, for et mere charmende dyr findes ikke.

Så det her indlæg er dedikeret til Bimse og alle søde vovser der får os til at grine :-)
opdate

Oki ved godt det er lææææææææænge siden jeg har fået brugt min blog, men det er jeg vist ikke den eneste om :-)

Har ikke så meget tid til at surfe rundt på nettet og stene over bloggen fordi jeg droppede udaf min studie i november og har måtte arbejde fuldtid i deli'en lige siden.
Vinteren i år er sær og en lille smugle hård synes jeg, detalierne kender dem der kender mig.

Fandt udaf i går at jeg til febuar ikke må arbejde fuldtid mere på mit job fordi de har ansat en ny. Jamen pisse fedt altså!! Pyt med at jeg har husleje og alt muligt der gerne skulle betales til marts. Er LIDT sur på min chef fordi hun bare ikke har kunne sige ja eller nej, så jeg kunne begynde at finde noget andet arbejde allerede i december.

Prøver at få strikket/hæklet lidt ind i mellem, men det bliver ikke til så meget som jeg kunne ønske.
Er blevet færdig med min bolero, skal nok smide et billed ind en af dagene.
Det nyeste jeg er begyndt på er en sweater fra bogen Hollywood Knits i dejlig blå Lamp's Pride. Billede af det os snart.

Smutter igen, skal på arbejde om et par timer og vil gerne have så meget ud af de timer som muligt :-)