RSS

Konfirmation - del 2


Her kommer 2 del i vores konfirmations trilogi.

Normalt er nr.2 jo svær og til tider lang (bare se ringenes herre de to tårne. gaaaab), men ikke i vores hus på trods af nogle morgen kriser, som et glattejern der var blevet glemt og små ting som det.

Så i går (søndag) blev nr.2 søster, Emma, konfirmeret. Og denne gang var vi alle med i kirken. Nu er ingen af os særligt religiøse, er selv ikke konfirmeret, så i min verden kunne sådan noget sagtens skæres ned til den halve tid. Det var med andre en kedelig omgang, med undtagelse af da præsten ikke kunne huske Emma's fulde navn og der var pinlig stilhed i noget der føltes som et halvt minut hvor præsten måtte rode i sine papirer for at finde hendes mellemnavn. Og bekræfte det over for Emma og hele kirken "Det var da Fernande ikke?".

Men pyt. Ungen var smuk, lige så smuk som hendes storesøstre (bemærk flertals formen hæ hæ). Og helt sikkert den smukkeste af alle konfirmanderne.
Og læg lige mærke til håret. For det er sat af mig og jeg sætter aldrig hår på nogen somhelts, ikke engang mig selv, hvilket hvis os godt kan ses *fløjte fløjte*. Så er ret stolt af det elver look (prinsesse hvis emma hører det) vi fik tryllet frem. Selv glattejerns krisen fik jeg reddet med vådt hår, en føntørrer og en børste. Utroligt hvad man kan af ting & sager når ens hårviden hovedsagligt stammer fra topmodel og de halvårlige ture til frisøren.

Aaaany ways.

Tillykke med dagen smukke Bemmis!Og til garnnørderne er der os noget: Emma's Cape er hæklet af mig i Nusse & Nørkles Kid Mohair på nål nr.5 og selvom det er svært at se på billederne så er der også syet små simili sten på i den nederste kant for at give bling! og tyngde til garnet. Er meget nemt for er bare lavet i kærlighedsknuder/idiothækling, ligesom Amalies var.

konfirmation - del 1

Så blev det dagen hvor den første af tøserne blev konfirmeret. Dog uden undertegnets tilstædeværelse fordi nogen jo skulle dække konfirmandens vagt på torvet.

Men smuk var hun, den smukkeste af alle konfirmanderne (har vi hørt fra faderen og lillesøsteren :-D)Døm selv :-)JA! Jeg ER den lille storesøster (selv når ungen ikke har hæle på) og hva' så?! :-)

I morgen er det den mindste søsters tur og om en ugen får de begge en kæmpe fest sammen. Blir spaaaaaasst!

Tillykke med i dag smukke Malle!
P.S. Lidt nørdeviden for garnnørderne: hendes "cape" er hæklet af vores mor i Manu baby alpaca fra Nusse&Nørkle. 1 nøgle går der til en cape i kærlighedsknuder/idiothækling.