RSS

Det gule lyn

Oki endelig er det tid til lidt strikkeorinteret opdatering. Har ikke haft så meget gang i pindene på det sidste. At være både delitøs og deltids grønthandler er overraskende udmattende.
Heldigvis er det slut med det på mandag. Sidste dag i skod bilka er lige om hjørnet, adios amigos!

Simple Knitted Bodice (eller det gule lyn som den os går under) fra Stitch Diva og nusse & nørkle er endelig på vej i den rigtige retning. Prøvede den i dag inden jeg strikker de sidste afslutende omgange på kroppen. Nu mangler bare ærmerne og "halsen". Is gonna be H-O-T! Og elsker allerede at have garnet på, helt fantastisk!

Den ruller op i kanten, så er altså ikke fordi den er for kort eller jeg er for fed ;-)
Og den der meget synlige udtagning er altså bare mig der for sent opdagede at jeg lavede det heeeelt forkert. Fik fine huller i stedet for den der usynlige udtagning de snakker om i opskriften. Så gennemlæste det hele og havde et meget stort DOH'! øjeblik. Dumme sas altså...

Men så må man jo bare tage i rosengårdscentret og forkæle sig selv lidt. Men kun lidt, købte ny sports-bh og løbekniks i H&M (tog fandme en evighed! 5(!!!!!) prøverum til 1000000 kvinder og 2 (!!!!!!!!) åbne kasser. Tog fandme en time.), the best of Blondie og den nye med Anne Linnet (140kr i alt, helt ærligt så er man jo et skarn hvis man ik køber det) og det her bling bling i panduro til 25kr (halv pris jo taaaaak), som jeg vil bruge til kanterne på det gule lyn.

Og så til sidst et billed til mor så hun kan se at jeg rent faktisk laver noget på den her, det går bare ikke så stærkt (uuuuuuuuuundskyld..!!!). Men den er faktisk sjov at strikke, ikke noget med laaaaaange kedelige glatstrik stykker og så er det jo på pind 7 så går stærkt når først jeg går i gang. Den er til showroom'et hjemme hos mor så man kan prøve den på inden man selv laver den.Nåh, vil gå ind og strikke videre på det gule lyn så den snart kan få sin debut på næstved torv:-)

Go weekend derude bag skærmene.

nettet igen! så er katten tilbage for fulde drøn!

Så fik vi endelig net igen. Sååååååååå lækkert. Har brugt to aftener på at surfe rundt og indhendte alt det jeg har måtte undvære i en evighed.

Se, jeg har fået nye øjne. Første briller, virkelig rart at kunne se uden at få hovedpine.
Og mor har fået baby'er. Hele ni killinger. Såååååå søde. De sælges/gives væk for hvad min mor nu synes de er værd den dag :-) De er TOP nuttede og alt for sjove.
Har dog ikke fået strikket så meget fordi jeg er inde i en begynd og pil op periode.
Er faktisk kun blevet til to hele færdige ting (så vidt jeg husker).
Et Clapotis fra knitty til mor i fødselsdagsgave i original garn, såååå læks. Modtageren blev bestemt os glad for det.
og mine første selvopfunde ankel/hæl-varmerer i Opal Fantasie fra Nusse&Nørkle.
Opskriften bliver solgt samme sted. Er LIDT stolt af dem selvom de ikke er det store, men har selv fundet på dem :-D Og for en som jeg der ALTID render i bare fødder hjemme så er de et dejligt kompromis så jeg ikke får frosne futter.


Vender snart tilbage med meget mere, har gang i en masse der bare aldrig rigtigt blir færdigt.