RSS

Kære Anonyme

Som kommenterede mit sidste indlæg.

Synes det er en meget sær kommentar du kommer med, fordi du overanalysere hvad jeg har skrevet.
Hvor i teksten ser du at jeg er "bange" for døve?
En hver, udover dig, kan jo se at det handler om at jeg ikke kunne snakke med ham fordi han åbenlyst var døv (han havde tolk med) og fordi jeg ikke kan tegnsprog. That's it.

Tror du skal passe på med at komme med forhastede konklusioner da det ikke hjælper noget eller nogen.

EDIT: Svar på tiltale.
Som min veninde lige sagde:
"...forstår godt at døve og blinde og "den slags" ofte møder fordomme osv, men det virker bare som om vedkommende prøver at forklare sig ud af en fordom der slet ikke er bragt på bane af andre end vedkommende selv.".
Ku ikke have sagt det bedre selv:)
Hvis du vil diskutere vidre om det her emne kan vi sagtens det, men det kræver for det første at du ikke er anonym og for det andet vil jeg ikke gøre det på min blog fordi det ikke hører til her.

Intro & strik


Suk...hvis der er noget jeg virkelig har et hads forhold til så er det at starte på en ny uddannelse. Det hele er sååååååå forvirende og alle render rundt med et lettere panisk udtryk den første måned.
Er ikke startet endnu, men var til Intromøde i går ude på DSH. Var vel oki. Var der lige 2min før de lukkede døren så storsvedte, great! Og så var kun plads ved siden af en lettere korpulent mand, som ikke virkede vidre social, og en døv(?!) gut. Så fik ik snakkede så meget med nogen.
Om aftenen gik jeg helt i koks over alle de papir vi har fået. Fik dog afklaret en masse ting sammen med Stiz (min veninde der starter på 2.år derude).
Begyndte så at lede efter bøger og troede lige jeg havde fundet guld da jeg fandt en i odense der solgte 4 af de bøger jeg sku bruge. Eneste problem - det var gamle udgivelser, skal bruge de nyeste iflg. litt.listen :( ØVØVØVØVØVØVØVØV.

Og som det ikke var nok, så pga. det der job jeg har haft får jeg nu trukket 2000kr i SU og har derfor kun lige nok til husleje de næste 4 måneder. Men har sat kæresten på sagen, for han er skats væreste ven. Han kan alle reglerne og alt det der så måske jeg kan få bare et par 100 tilbage (håbe håbe).
Havde ellers lige håbet på at jeg kunne vente med at finde studiejob, bare lige til jeg var kommet igang med skolen. Men ser ikke sådan ud, øv.

Føler mig allerede lidt hovedløs og der er stadig 1½uge til d.1. suk...


NÅH, men har faktisk os fået strikket noget de sidste par dage.
Tog mig sammen i formiddags og fik lavet dem her færdige.

Smååååååke sokker I may say. Er helt stolt :)

Opskrift: Concertina Lace Sock
Garn: Lorna's Laces shepherd sock
God/grel: Rigtig god. Et par super flotte sokker man får og mønstret er overraskende nemt. Og så er jeg totalt forgabt i det garn. Man ska hele tiden liiiii strikke en pind mere for at se hvordan garnet og mønstret ser ud sammen.
Føler mig helt tøset og fin med dem på. Det første jeg gjor da jeg tog dem på var at smide en nederdel på os, hvilket er flot fordi jeg ellers ALDRIG går i nederdel:)


Og så er min Koolhass hue færdig. Det garn jeg først havde købt fungerede ikke, så fandt et par rester Paris fra garnstudio oppe hos Tante Grøn og JEY!

Iiiiiiih hvor er den altså pæn. Håber lidt at jeg kan finde noget mere af garnet i den farve, for den ser faktisk virkelig godt ud til mig hehe.
Lavede den færdig hjemme hos mor i weekenden hvor jeg, DOH!, glemte den. Men hun har lovet at sende den til den heldige modtager for mig.
Håber hun kan lide den.

Forresten, så er den her hue altså smart hvis man mangler lidt træning i at bruge en snonings nål/pind. Var totalt skæv på det til at starte med, men til sidst kørte det bare.
Så den er jeg egenligt os lidt stolt af hihi :)

super-fastforward-hue-mode


Har opdaget noget. Jeg er gået fra slow/mediumslow strikker til superhurtig strikker.
I lørdags slog jeg op til endnu en af the tree tams fra knitty.com. Nåede at strikke ribstrykket om formiddagen inden vi sku til svigerindens føs'dag.
Om søndagen satter jeg mig med The Fellowship of the Ring på dvd'eren og inden den var færdig, var min hue DONE! Og her snakker vi altså mønster i to farver, noget jeg ellers har været sådan riiiiimelig bange for.
Synes den blev oki, måske lidt bob marly i størrelsen, men sådan er det med alt mit strik for tiden. Er jo egenligt os meningen at man skal strække den med en tallerken inden i, så den får den der tams form, men naaaaah. Så er jeg mere til Bob:D

Ved ik...har bare ik rigtigt lyst til at strikke på nogle af mine ufærdige projekter lige for tiden. Har en nr.2 sok der kun manlger tåen og en bluse der mangler 1½ ærme. Er jo ik særligt meget, men gider bare ikke lige nu. Er i hue-humør.

Så har derfor os kastet mig over Koolhaas Hat fra knitting daily. Er dog ikke til mig selv, men til en veninde af familien der lige har overlevet kræft. Den der tam var egenligt os til hende, men synes ikke rigtigt at bob marly størrelsen ser godt til skaldede, no offence.
Har brugt formiddagen sammen med oprah til at slå op og strikke ribstrykket.Ved altså ik helt om jeg kan lide garnet, symfoni fra løve garn. Altså, det er virkelig blødt og lækkert, men det fnuller let og ved heller ik helt om mønstret kommer til at stå godt nok frem i det. Hmmmm...prøver mig frem, ellers må jeg i tante grøn og finde noget bomulds agtigt something.
Forresten...
Hvad gør man når man opdager at man ikke har en cabelneedle? Man laver den da selv!
Et styk pind fra bord flag, et lys og vupit!


Har ik afprøvet den endnu, men tror faktisk den kommer til at virke fint.

Nåh vil smutte ind til huen igen. Håber på at kunne få den færdig inden weekenden så mor kan sende den.

Hav en god dag, derude i strikkeland :)

lækker læder

Nogle gange skal man forkæles. Forkæles med lækkre mærkevare ting.
Jeg har i laaaang tid ønsket mig et læder/skindsko.
Så da jeg i går faldt over de her i dinsko MÅTTE jeg eje dem, især fordi de kun kostede 450kr.Skind udenpå, læder inden i, gummisål og træhæl, guuuuuuuuuuuuf!
Og de er møggode at have på. Love 'em!
Så ingen strik i dag, men det kommer snart:)