RSS

cirkusssexede kjoler til hænderne

Oki buuuuurde egenligt bruge den her formiddag på at læse lektier, men har så mange nerver på over at jeg ska til tandlægen senere at jeg slet ikke kan koncentere mig.
Så i stedet vil jeg vise hvad jeg har brugt min nervøse energi til de sidste par aftener.
Tadaaaaaaaaa!
Fiiiiiine knald røde vanter i Indicita alpacagarn fra mors biks. Elsker altså alpaca, så blødt & varmt på samme tid.
Opskriften er fra garnstudio. Ka meeeeget bedre lide mine vanter. Synes garnstudios i lilla er liiiidt for feminine, men med den røde farve mine har bliver de lidt mere "kvindelige" :D
Min veninde syntes de lignede en kjole til hånden hihi. Synes selv de er cirkus-sexede, hvad det så end er hehe.

Nåh...må hellere tage noget tøj på og få styr på mine nerver. 2 timer til jeg ligger med kæften fuld af bedøvelse...hjælp?!

strikkepinde

Er der nogle af jer søde bloggere der ved hvor jeg kan købe strikkepinde i amerikanske størrelser? I ved 2.25mm osv..? Ka kun få "danske" størrelser i de butikker her i odense:(

Udvalgsfest MUHAHAHAHAHAAAAAAAA

Var til udvalgsfest på skolen i går sammen med Stizzer. Temaet var Halloween. Viser det ikke særligt tit, men eeeeeeeeeeeelsker faktisk at klæde mig ud. Der er en lille drag/4årig gemt inde i mig et eller andet sted som klapper af fryd hver gang den står på fastelavn og halloween.

Og på trods af jeg faktisk er flad, synes jeg selv at jeg klarede det ret godt. Skal forstille en vampyr...eller...en der er død i hvert fald:D
Fantastisk hvad vir-ke-lig meget make-up, sprindelvæv og edderkopper kan gøre hehe. Tøjet og smykkerne er mit eget købt for 100år siden.

Og her er Stizzer. Hun var en dødning, så egenligt passede vi ret godt sammen hehe.

Festen var rigtig hyggelig, men liiiiidt kedelig for et par dansemus som jeg og stiz. Var faktisk sjovere at cykle gennem byen da jeg sku hjem. Man sku tro folk aldrig havde set en levende død før, tsk:-P

Man kan aldrig få mange...

...sku lige demonstere en pointe for min veninde i går. Vi snakkede om hvor mange vi havde af dvs. ting. Jeg er selv overbevist om at jeg har flere huer/tørklæder end nogen jeg kender, har ikke talt dem men altså...og det var hun ik helt sikker på. Så tog det her billed.
Det du ser her er sådan en frugt&grønt kasse fuld af huer, tørklæder og dvs ting til hænderne.
Og det er ikke inkl. sjaler for de har deres helt egen kasse i soveværelset.
Var der nogen der manglede en hue?!:-)

simple knitted bodice aka det gule lyn


Den er færdig!!!! Utroligt hvad et par fridage kan gøre (mange "syge" lærer på skolen selvom vi officielt ikke har ferie).

Men se se se!!!!!:-D

Er SÅ glad for den. Lavede ærmerne lidt længere end opskriften sagde, de når nu udover mine tommelfingre. Og så gav jeg den kun "bling" i form af guldtråd i kanterne.

Glæder mig totalt til at flashe den rundt omkring i Odense:)

Info
Opskrift: Simple Knitted Bodice fra Stitch Diva købt hos Nusse&Nørkle.
Garn: Lucca Tweed i farven Safran. Brugte ca. 4 nøgler med rester til str. small. Og noget guld tråd/garn fra panduro.Hot/not
: SOOOOOOOOO HOT! Udover at jeg jo åbenlyst ser pisse godt ud i den, så er den os bare totalt lækker. Garnet er blødere end blødt, selve opskriften er idiotsikker og hurtigt lavet (jaja ved det godt, dååååhme strikkekat).
ELSKER de lange ærmer der med hulmønstret får mig til at tænke på vinkinge prinsesser og hekse. Gør hele blusen sådan set :)

Tror bare jeg flytter ind i den :)

Hav en god efterårs ferie kære blogland:)


IKEA

Da jeg blev student sidste år fik jeg et gavekort til IKEA af svigerne. I dag fik jeg så endelig brugt lidt at pengene og det føltes GODT :D

Købte det her Lack sofabord til stuen.
Og en Bodö gardarobe til alt mit tøj (kæresten fik skabet da vi flyttede ind. Har levet i en kommode i et år - meget dårlig ide med min mængde tøj!).
Mangler dog nogle opbevaringskasser, men de kommer lige om snart.

Var fedt endelig af få nogle af de ting vi har manglet, men ikke har fået taget os sammen til at købe før nu.
Har allerede samlet bordet og mand hvor er det rart med et bord der er større end en halv kvadratmeter.
Venter med Bodö til i morgen for så kan hele soveværelset få en tur med det samme. Glæder mig allerede:D

Hermione's Cable & Eyelet Hat


Og produktiviteten forsætter. Er vild med lette ting på halvstore pinde (ergo 4.mm og op).
I går smed jeg Hermione's Cable & Eyelet Hat på pindene og i mens jeg så McLeods Døtre i dag blev den færdig.
Garnet er det samme som til Luna Lovegood tørklædet.

God/grel: God! Måtte ændre lidt i det, strikke et par pinde mindre hist og her fordi jeg strikkede på pind. 4mm og garnet var en halv inch større i strikkefastheden. Det gjor os at det var riiiigeligt for mig at strikke den i den so called børneudgave. Men mega nem opskrift og skønt resultat.

Nu mangler jeg bare et par håndledsvarmere og så har jeg et fuldt HP-vinter sæt :D


Luna Lovegood Scarf

Har lavet mig et Luna Lovegood Scarf. Fandt det på Ravely den anden dag og synes bare at min samling af tørklæder ville være fattig uden.
Har brugt den her opskrift.
Det eneste jeg har gjort anderledes er at bruge nål nr. 4 og har lavet pricot borden i en anden farve (fordi jeg ikke havde mere lysblå) og lade den gå hele veje rundt, istedet for kun på langsiderne.
Garnet er noget Lucca 100% merinould jeg har haft liggende i 100år fordi det oprindelige projekt gik i vasken.
Har lidt ømme hænder, men nu har jeg jo os hæklet på det siden i går (går nogle gange i totalt koma og så hækler jeg bare i flere timer uden at tænke over tiden). Resultatet er det dog værd og nøøøj det er lækker blødt:D

Luna's tørlæde (filmbilled fra nettet)Mit Luna scarf :-D Synes det er ret læks hehe.