RSS

Kære DÅRLIGE bilister

Og især den fede fucking kæmpe klamme spasser mongol der var ved at maje mig ned i lyskrydset mellem Rosengårds centret og Bilka i dag ved 14 tiden.

Hvor helved har i trukket jeres kørekort?!
Modkørende cykellister og biler er altså det samme i et lyskryds!! Ergo har du også vigepligt for lille mig på min blå cykel!!!
Men DET er i så åbenbart et par idioter eller 10 der ikke har fattet og det burde i fandme. Hvorfor?
Fordi det IKKE er sjovt at være en ½meter(!!) fra at ende på hospitalet når man kommer kørende på 2 hjul og ikke har et par cm metal til beskytelse. Månedens største chok, så artig!
Og det var IKKE min skyld. Er nemlig så skide panisk for at blive kørt ned af en idiot som jer, at jeg konstant ser mig for, selv på cykelstien når der ikke er nogen. Og kan godt reglerne, os dem for biler selvom jeg ikke har kørekort.

Og drop det der "det var din skyld" blik når det ikke var!
Den eneste grund til at jeg ikke jagede eller råbte efter fede fucking kæmpe klamme spasser mongol i dag, var fordi jeg blev så skide forskrækket.

SÅ SE JER DOG FOR HELVED FOR!!!!

forkælelse

Da jeg tog hjem fra skole i går var jeg igen i mega dårligt humør.
Det var et mix af nogle sindsygt ligegyldige diskussioner med min gruppe og så det faktum at vi ikke må tænde for komfuret, for så iflg. elektrikkeren der var og kigge på vores relæ i går fordi det meldte fejl, risikere vi at hele lortet ryger IGEN.
Er SÅ træt af den her lorte lejlighed lige nu. Og manden sagde ik noget om hvornår eller hvem hvad hvor, bare at vi sku ringe til vores vicevært og få det hele tjekket igennem fordi han mente at der nok løb vand derned fra emhætten (som forresten os er noget gammelt lort). JAMEN FEDT!

Så tog i Rosengårdscenteret på vejen hjem fordi jeg sku ind og have pengene tilbage for noget tøj i H&M. Bliver altid lidt roligere af at gå rundt i centeret og det var meget tiltrængt.
Og HOVSA!
Så landede den her totalt lækre strik cardigan fra sisters point i min taske.Har faktisk kigget på den et stykke tid og nu var den sat ned til halv pris såååå hehe.
Og ej mere HOVSA!
Stereo Studio ka være en farlig butik. Faldt over Fat Boy Slim The Greatest Hits til ingen penge og en to disc udgave af Det gyldne Kompas som jeg har læst, men ikke set endnu til 100kr. Så de landede os lige så let i tasken.

Har heldigvis fri i dag så har tænkt mig at se Det gyldne Kompas, slappe af og lave lidt reseach på vores opgave, som endte med at komme til at handle om arbejdsrelateret stress (min ide HA!).

Hav en god dag derude i det lille grå DK:)

Brok!

GRRRRRRR!!!!

Sådan havde jeg det da jeg kørte hjem fra skolen i formiddags. Var totalt spild af tid at tage derind i dag. Vi skulle bare have noget orintering om hvordan man skriver en opgave. Vi er fra i dag af begyndt på vores 1. semester opgave som skal være færdig og afleveret d.19 dec.
Men grunden til at jeg var så olm var, at jeg kunne have brugt tiden herhjemme på at lave noget mere reseach på nogle af de ideer jeg havde til opgavens tema, istedet for at sidder derinde og sove. For er der noget jeg ved så er det hvordan en opgave skrives. Er af den generation der i skolen har fået pisket ind siden 5 klasse hvordan man skriver en skriftlig opgave. Er der noget jeg ikke ved om det, er det ikke værd at vide. Og jeg lærte intet nyt i dag.

Men sådan er det tit på min skole åbenbart. Og det er pisse fucking irriterne.
Og så det faktum at de er meeeeeega dårlige til lægge et ordetligt skema så man ik bliver helt fucked-up. Lærene i dag kunne ikke forstå at vi ikke allerede havde fastlagt hvad vores opgaver skulle handle om.

Jamen!!! Vi har jo ikke haft tid. De sidste 14 dage har de fleste på 1 semeter ligget vandret fordi vi først har sku lære at lave et interview og bagefter rent faktisk lave et. Og så lige en uge hvor vi lærte nok det vigtigste i hele uddannelsen - hvad en ressourceprofil og arbejdsevnemetoden er. Og ska slet ik begynde at snakke om lektie byrden til de to ting. Er sindsyg vigtig viden de har tvangspresset ned i vores hoveder på 14 dage. Og så undre de sig...

Og så skal i nok ik regne med så meget strik før efter d.19. Er godt nok kun 4 sider jeg skal skrive til opgaven (20 sider til 5 i gruppen), men noget siger mig at det godt kan blive lidt stressende anyway. ISÆR fordi vi kun har 4 uger til reseach og det hele der skal laves, bl.a. et interview (dejligt :/).
Og kæresten skal op til matematik eksamen d.12. Var der nogen der sagde galehus?!

Aaaaaah...det var rart. Trængte altså virkelig til at komme af med noget brok...

semigsemigsemig!!!


SEEEEE!!! Fresh fra det koooooolde udendørs (er li kommet hjem fra byen, 8km på cykel yessir) .

Jeg har fået pandehår :D

Og er totalt vild med det. Har bare endelig fundet verdens bedste frisør der ka finde udaf at klippe garnet så det passer til mig og min personlighed. Har jeg altså ledt LÆÆÆÆNGE efter.
Men pigerne hos Moii i odense og især Britt & Nille P er fantastiske. Dygtige og mega søde.
Fik desuden pandehåret gratis fordi jeg var deroppe i mandags og få klippet spidser så det ku ik være bedre, selvom de faktisk er ret billige i forhold til så mange andre steder.

Nu vil jeg futte ind på sofaen og endelig slappe af. Og ik sige et ord. Min hals er halv øm efter 2 timers kor. Ku godt mærke at jeg li har været syg, for de høje toner var liiiidt strenge i dag.

God weekend derude :)

Nu mangler der slet ik så meget endda

Oki. Ved godt den er meget oppe for tiden her på bloggen, men er bare så glad for at jeg endelig er kommet igang igen. Så endnu en post om cardiganen.
For dem der ik ved eller kan huske det, så taler vi om Cardigan med snoning som bærestykke (se os billedet til venstre:) ) fra HP (købt hos Nusse & Nørkle), som jeg er ved at strikke til mors butik, selvom jeg har en snigende mistanke om at den nok ik får lov til at ligge uberørt derinde. Er ihvertfald selv ved at falde for den - IK godt!
Garnet er råhvidt LØVE Greenland som faktisk er ret lækkert at strikke med. Deeeejligt blødt.

Havde fri går og det betød TADAAAAA! et ærme blev strikket færdigt! :-O
Jeg HADER at sy ting sammen, så gik lidt imod opskriften og strikkede det på rundt på rundpind, hvilket faktisk os er ret nemt. Man ska bare huske at følge retsiden af vrangpindene i mønstret.
Så mangler jeg bare et ærme mere og selve bærestykket for at være færdig. Nice hehe :D
Se selv (mor ;-P)! Og som altid blir billederne større hvis du klikker på dem :)

Rask og strikkende igen


Så er jeg tilbage i normal form igen. Er mere eller mindre rask igen, hvilket passer mig FINT.

Sådan her har vores stuebord set ud i dag, true sunday style.
Dejligt fyldt med strik og slik:)

Det store hvide er en cardigan som jeg har lovet mor at strikke for 100år siden og som jeg endelig er begyndt at lave noget fremgang på. Glemmer fra gang til gang hvor let den egenligt er, og hvor hurtigt det går på pind 7.

Det blå ved siden af er Viking Girl sokkerne som jeg virkelig tror kommer til at funke denne gang. Kan ihvertfald rigtig godt lide hvordan det ser ud indtil vidre, garnet og snoningerne fremhæver hinanden på den gode måde.
Can't wait til de er færdige :D

Cardiganen kalder så vil gå futte ind i stuen igen:)

Ov, forresten. Så No Country for Old Men i går sammen med kæresten. Er man til lidt skæve film, som Cohen brøderne jo er kendt for at lave, så ka jeg helt klart anbefale den. Og så faldt jeg totalt for Javier Bardem. Ik at han er lækker, i hvert fald ik i den film, men han spiller fantastisk. Så ham os i Goya's Ghost for et par uger siden, så nu er jeg overbevist - den mand KAN spille. Goya's Ghost er os værd at smide et kig på. Stellan Skarsgård, Javier Bardem og Natalie Portman - jamen altså..! Er jo kun hele 3 fantastiske skuespillere i en og samme film :D Tjek begge film ud hvis du en dag mangler noget tv-stener, du vil blive godt underholdt:)

Hyg til jer derude :)

i bedring

I dag har jeg det lidt bedre. Er bare snottet, lyder lidt som cirkeline, nyser hele tiden og er totaaaaaalt energi forladt.

Var meget optimistisk i tidligere i dag. Trængte til lidt frisk luft, så tænkte at jeg da liii ku gå en stille tur op til Spar. Havde bare lissom glemt at jeg os sku gå hjem igen, DOH'! Er det værd at nævne at jeg lå vandret i meget lang tid da jeg kom hjem..?
Men hey, turen var ik helt forgæves - en pose ynglings slik, sodavand og popcorn til at tv-stene med til McLouds Døtre.
OG, jeg skræmte ingen til døde til trods for at jeg ligner en lig mere end jeg plejer når jeg er syg, bare spør mor.

Men når man så senere går på nettet og har fået mail om at Interweave's Knit Magazine er på vej og at der er preview på nettet, så er det lidt nemmere at være syg.

Har os fået strikket lidt i dag. Er igen gået i kødet på Karen S' viking girl sokker efter jeg opdagede jeg havde noget ensfarvet strømpegarn på lagret. Tror faktisk det kommer til at lykkeds denne gang. Billeder ska nok komme når jeg engang er nået lidt længere.

God weekend blogland. Vil futte ind på sofaen og putte under mit kotæppe med kæresten.

ae ae strikkekatten

Buuuuhuuuuu!!! De har fjernet den søde lille mis fra youtube:( Havde ellers li brug for et nuttet grin efter i dag.

Er blevet syg:( tog afsted i morges sådan halvsløj, men tænkte det måske gik væk. 2 timere senere havde jeg det som om der var blevet råbt SNYDT! og tog hjem igen. På vej ned til bussen var jeg ved at besvime, så var nok meget godt jeg ik sku cykle.
(cyklen punkterede IGEN i går GRRRRR).
Så brugte resten af dagen på at ligge og have ondt af mig selv, og ønske at jeg stadig boede hjemme. Faktisk så er bare det at sidde her og skrive ik engang fedt, men trængte til noget andet end tv og lydbog og søvn.

Hader altså virkelig at være rigtigt sløj. For har ik ondt i halsen, er bare snottet og sådan influenza sløj. Ae ae mig og ae ae strikkekatten som ik har strikket hele dagen fordi hun kun har kræfter til at trykke på remoten. buhu!

Design Bazar Odense

Har i går og i dag travet gange op og gange ned ude i Odense Congress Center. Hvorfor? Fordi der var Design Bazar:D
Var ik i himmelen, men tæt på:D
Vil ik vise det hele jeg købte. Men fik for 600kr: 3 langærmede toppe fra pieces - 100kr, 2 julegaver til mine søstre - 150 kr, en fin/fest top - 50kr og nok den fedeste jakke jeg i mit liv har ejet.

Jakken får i at se for er helt forelsket i den. Den var sat ned fra 115 euro (ca. 856kr) til 300kr og er af mærket St-Martins. Da jeg så den til at starte med synes jeg bare den var fed, men da jeg så prøvede den og den sad per-fekt og så oven i købet så hvor lidt den kostede - så MÅTTE jeg eje den :-D Så ska der så heller ik shoppes mere i år hehe.

Vil lade billederne tale for sig selv nu:) Men klik på dem for rigtigt at se detalierne i stor format.
flere føsdags gaver

WUHU!
Eeeeeeeendelig kom posten for en time siden med min pakke fra Amazon / føs'dagsgave fra mor, hegis og dyreparken.
Fra venstre mod højre er der:
200 crochet blocks af Jan Eaton, Stitch'N Bitch og Sritch'N Bitch Nation begge af Debbie Stoller, Two balls or less af Jenny Hill og Kntting little luxuries af Louisa Harding.
Cd'en i midten er den nyeste med Kings of Leon (dem med sangen Sex on fire).

Er faktisk glad for jeg ikke skal i byen til J-dag i aften. Bare giv mig 5 nye bøger, noget godt rock musik og en skål slik så er jeg væk fra omverden de næste par timer :D Ren hygge!

Magiske sokker

Til ære for min mor og min nye ynglings kollektion fra Opal, ka jeg nu præsentere det første par sokker jeg nogen sinde har strikket på under en uge:-D

Ærede damer, tøser, møgunger, dyr, andre fanatasiske strikkere og garn-lovers - Dumbledore!
(for større billed tryk på billederne)
For dem der ik liiii følger med - det er garnet og ikke selve sokken der hedder Dumbledore.
Synes altid farverigt garn tager sig bedst ud i heeeelt simple sokker, som dem her der bare er ren ret med en ribkant og (som noget nyt for mig) timeglas hæl på pind 2½. Har et halvt nøgle tilbage, så der er altså meget i sådan et nøgle.
Garnet får du lige her (husk at tjekke alt det andet lækre garn ud. Man blir aldrig skuffet:))

Er pænt tilfreds med dem:) Synes farverne er lækre og passer perfekt til den person de er inspireret af. For Dumbledore er jo lige dele mørk fortid/alvor og "lalleglad 4 årig fanget i en voksen toldmands krop" :D

Så kan kun vaaaaaaarmt anbefale det her garn. Så de andre farver hjemme hos mor i weekenden og de er ja...fatter egenligt ik hvorfor hun ik allerede har udsolgt :D
Synes generelt at Opal's farve valg i de forskellige kollektioner er ret fede og friske. Og moooar må være den har noget nær det største udvalg her hjemme.
Harry Potter kollektionen er os kun min ynglings fordi jeg har et lidt nørdet forhold til hele det univers (er hvad der sker når man får den første bog som 12-13årig og resten bare blir bedre og bedre fnis).

Tror jeg vil kalde dem mine magiske sokker:) Blir i hvert fald lidt gladere når jeg kigger ned på mine fødder:)

Lige et close-up af sokkerne inden jeg smutter igen. Hyg derude i det grå DK:)
"Dagen derpå"

Så blev jeg et år ældre i går. Og om jeg høstede gaver - det ka du tro:D
Fra kæresten - gavekort til Bianco, min yyyyyynglings skobutik.
Fra svigerinden - den nye cd med Coldplay.
Fra svigerne - 2 x bøf & bio + Brisingr af Christopher Paolini (sidste bog i serien om Eragon), som skal byttes til lydbogen li så snart den udkommer.

Den bedste gave fik jeg af MOAR, hendes mand og "dyreparken" (2 hunde og 5 katte er da ik særligt mange dyr....eller...:-D) - fik et gavekort til Amazon! Brugte de første 2½ time af mit nye år med at søge rundt på amazon.co.uk. Fåååååårk der er mange ting derinde. Vidste slet ik hvor jeg sku begynde. Men endte med 5 strikke/hækle bøger og den nye cd med Kings of Leon. Sku vist allerede få pakken i den her uge så glææææææææder mig til posten ringer på en af dagene :-D

Mangler vist stadig et par gaver fordi jeg måtte dele min dag mellem sjælland og fyn, så må snart hjem til djævle ø'en igen:)

Så ikke noget strik i dag. Men bare vent! Har fået lavet et par ting færdige og kan os snart præsentere et par sokker i farven Dumbledore fra Opals Harry Potter kollektion, som mor endelig har fået i biksen. Tjek det ud. Farverne er totalt lækre og de er endnu flottere når man står med dem i hænderne i dagslys :)

Og så li et lille grin til sidst. Faldt li over den her da jeg googlede Dumbledore :-D


Tillykke til mig!!!Så så man lige mig blive 22 år:D


TILLYKKE TIL MIIIIIIIIIIIG:D


Harry Potter og Jordana Paige

Nananananaaaaaaaaaaaaaaaaaah hvem er en de første i DK til at lege med Opals Harry Potter kollektion??? MIG! :-D
Er li taget en tur hjem til mor(d (er komtessen selv der har tilføjet "d'et") i weekenden fordi jeg har føsdag på mandag. Og gæt hvad hun havde fået en kææææææmpe kasse hjem af?! Den meeeeeega flotte Harry Potter kollektion fra Opal. Det er meeeeeget flottere i virkeligheden.
Og farverne passer virkelig til de personer det er lavet til

Og så ka jeg da os lige anbefale at tage et kig på den nye Jordana Paige taske "Rio" i hendes butik. Det er den lækreste taske jeg har set i mange mange mange år. Den har den perfekte størrelse, en evighed af lommer og farverne er pisse flotte.

Smider nogle billeder ind i morgen når det er lyst nok til at tage nogle gode :)
Sku bare lige af med lidt "blær" hehe.
Nu vil jeg lege med Dumbledore. Tror han ska være et par lære simple sokker så farverne rigtigt kommer til sin ret.