RSS

gæt gæt gæt


Ga du gætte hvad det her er?
Der er ingen præmier denne gang, men for sjov skyld gæt gæt gæt :-P
Ka afsløre at det er ren Opal strømpegarn og ikke et par meget store sokker...og så siger jeg ikke mere før jeg er færdig :D

Oki ved GODT at jeg ikke må købe flere ting. MEN har fået su og kunne seriøst ikke stå for den her kjole fra Villa (som os var sat ned. WUHU! godt køb igen igen.), så nu er nytårs kjolen bestemt:D ...og nej mit hår ska ik sidde sådan i morgen. Er sådan det ser ud efter 2 gange meeeeeeeeget fucking lange kø'er først i kvickly og så bilka. Hvad er det lige der går af folk?! Der er jo ikke lukket i morgen..! Og så stresser de som om fanden gik bag dem og stak dem i røven med sin trefork. SLAP NU AF! Får stress maaaan..:-P

p.s..Og så lige en tak til Stiz der fik mig overtalt til at købe kjolen i det hele taget.. for til at starte med var jeg, indrømmet, lidt aaaaah med den. Palietter OG blonder?! Men hun havde ret...endnu engang :-P Godt man har veninder til at sikre at ens tøsethed bliver plejet.

Shopping

Var lige i Rosengårdscentret for at bytte et af de glattejern jeg fik i julegave.
Og som de fleste ved kan det være ret farligt at gå ind sådan et sted når der er udslag alle steder. Heldigvis var kæresten med, så blev kun til 3 steder.
1: Matas for at få tilgodebevis på glattejern.
2: Bianco. Tænkte jeg lige ville se om jeg kunne få noget godt for mit gavekort nu der var udslag. Og det kunne jeg :D
Fik to par sko for 450kr, en 50'er over mit gavekort men det gir jeg gerne:D

Tænkte at når nu jeg havde fået både gummistøvler og gummisko i julegave, så kunne jeg jo godt bruge pengene på fine sko:D

Så faldt pladask for de røde her, især fordi jeg kan gå i dem selvom de har hæle.

Og så mangler man jo altid et par sorte audrey hepburn ballarinaer. Eller jeg gør i hvert fald, for havde ikke nogle.

Er pænt tilfreds med begge par og de røde får deres dåb nytårs aften:)Nr. 3
Den sidste butik jeg var inde i, var bogbutikken for den havde jeg os et tilgodebevis til. Var egenligt meningen at det skulle bruges til den sidste bog i Eragon-serien, lydbogen that is. Men 2'eren er ikke engang udkommet på lydbog endnu, så valgte at bruge det på noget andet.

Efter lang tids savlen ved lydbøgerne og skuffelsen over at de ikke havde noget Hanne-Vibeke Holst, endte jeg med at købe Jordens Søjler 2 af Ken Follett og den første bog i Arn-serien Vejen til Jerusalem af ham der hvis navn jeg hverken kan udtale eller stave til. Men pointen er at begge lydbøger var nogle jeg havde ønsket mig i julegave og nu fik jeg dem alligevel:D

Og den bedste pointe....jeg kom hjem med ting for 850kr og havde kun betalt 50kr selv:D Elsker udslag og tilgodebeviser :D

Julen


Er vel overstået. Ville nok ik være for lidt at sige at det var den bedste jul vi har haft i mange år. Alle fik hvad de havde ønsket sig og lidt til.
Men først en masse billeder.. desværre har jeg ikk dem alle for vi tog os en masse gode med mors cam..øv:( Og husk alle billeder bliver større hvis du klikker på dem:)

Først..juletræspyntning med søstrene tirsdag aften. Er mig den halvfede og ret trætte ude til ventstre. Men er undskyldt for havde haft en meeeeget lang og kedelig dag på torvet forinden.
I midten er det Malle og yderst til højre Bemmis aka Amalie og Emma.


Juletræet. Bemærk lige "stjernen". Kattene havde brugt den ene kasse julepynt til kattebakke, så jeg og naboen måtte fluks finde på en ny stjerne. Den er lavet af pileflet, kunstpostkort, rødt bånd og guldpapir bånd fra en grøntsagskasse. Vi kalder den for en solhvervs-julestjerne, mest fordi vi ikke er særligt kristne og så ligner den os lidt en sol :D

Og så lidt af vores dyr. Hvert år går jeg lidt i koma og prøver at give samtlige dyr en julesløjfe på. I år lykkeds det kun med 3 af dem.
Nr.1: Bimse. Vores dejlige, skønne og lidt dumme ældste hund.


Nr.2. Katten Hjulben...ja det hedder den helt seriøst. Og hvis du så den bagfra ville du vide hvorfor:D Men hvor nutted er den ik lige?!Nr.3. Buster. Som er så hvalpehyper stadig at det ikke lykkeds mig at få et billed af ham forfra, så i må nøjes med det her af ham og bimse mens malle hypnotisere dem med kiks.


Og så har jeg heller ikke flere billeder. Resten af aftenen blev mors camera brugt, så dem må i vente med :)

Af gaver fik jeg alt jeg havde ønsket mig og ting jeg ikke vidste jeg ønskede mig :D
Bl.a. De her to ting af mor & hegis.Totaaaaaaaaaalt fede Støt brysterne gummistøvler og skøøøøøn angora "audrey hepburn agtig" hue fra Fru P. Kommer til at bo i begge ting de næste par måneder:D

Af mine søstre og deres far fik jeg et remington glattejern. Af malle fik jeg bogen Hæklet af Lene Holme Samsøe. Totalt lækre ting der i den og mon ik der falder en føsdags gave af til malle når hun fylder i febuar...

Af dyrene (ja vores dyr gir gaver. Har en teori om at de holders tale-talent skjult fra alle andre end mor & hegis) fik jeg Kronprisessen af Hanne-Vibeke Holst på lydbog.

Nabo Gitte som vi holdte jul med gav også gaver. Alle os 3 tøser fik hver en Burberry perfume, jeg fik den der hedder London. Tror godt den ku gå hen og blive min nye ynglings duft:)

Af mine svigerforældre fik jeg en Ipod, den der helt lille bitte en, som der var ingraveret med mit navn.. det opdagede jeg dog først da jeg kom hjem og kæresten sagde det.
Fik også et par røde Converse Allstar af dem - sweeet:D Især fordi dem jeg har er bare liiiiidt hullede.
Af svigerinden fik jeg den nye cd med Tim Christensen og af dvs. sviger-bedsteforældre fik jeg: et glattejern, et sengesæt og et håndklæde.

Kæresten og jeg byttede først gaver da jeg kom hjem igen. Fik et ret lækkert sæt undertøj af ham :D Men det får i ikke at se fnis :D

Så rigtigt mange tusind tak for en dejlig juleaften kære familie og nabo gitte.
Og tusind tak for gaverne alle sammen som jeg har fået af :D


Edit. Lige et ekstra billed til ære for mor og som beviser at jeg mener det med at bo i huen og støvlerne...for tjek mig lige - ser jo knald godt ud på den der alt-for-damerne-møder-22årige-tosse-måden:D

Glædelige jul & godt nytår

Fra lille mig, min familie og fra Nusse & Nørkle:)
Håber i alle får et godt strikkeår :)


Tidlig julegave til miiig!


Sådan føles det i hvert fald når man logger ind på bloggen og har modtaget ikke mindre end TO (:-o) Awards bare for at være den man er. Er ret stolt og sindsygt glad. Så tak til Strikkeheksen og
Puttenings for prisen, i er altså alt for søde :D

Især når man læser hvad prisen "går ud på".

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.

De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"


Og se hvad Strikkeheksen skrev:

Dernæst har jeg stor fornøjelse af at give prisen til disse to unge strikkvinder Sascha og Puttenings, der alene bør hædres, fordi de fører den stolte strik-tradition videre og skriver absolut underholdende om deres strik-liv :-) PS: De laver også nogle seje ting!

Iiiiih altså :D

Er så nu meningen at jeg skal give den videre til nogle af alle jer skønne bloggere. Men har det lidt lissom frida, så tror jeg vil følge hendes eksempel:) MEN! I er alle sammen utroligt værdsat og jeg elsker at følge jeres blogge uge efter uge. Det er faktisk en del af min daglige morgen og aften rutine på computeren :D Tjekke mail, tjekke skolens intranet, tjekke blogs.

Og nu må jeg hellere se at få ryddet op i lejligheden. Skal afsted om et par timer, så har slet ikke tid til at tjekke noget som helts, men ka jo ikke lade være hehe.

God jul og godt nytår til jer alle:D

Garn savner nyt sted at bo


REDIGERET 18/12-08 kl. 14.00

Jeg er stolt af mig selv. Har lavet en sæk med ca. 2kg garn som skal gå til en genbrug her i byen. Ved dog ikke hvilken - nogen forslag?
ELLER.. kender du et sted fx. ældrehjem, en fattig strikker eller hvad ved jeg, som ville blive glad for det, så smid en kommentar om det.
Bare garnet kommer et sted hen hvor det bliver taget godt af og værdsat:)

Men er stolt af mig selv fordi jeg rent faktisk tog mig sammen og mugede ud i garnet med hård hånd. Nogen gange må man bare indse at man nok ikke får brugt alt det der sjove langhåret garn i pangfarver, effektgarnet og det karry gule strømpegarn. Så i en sæk til genbrug med det.
Er helt vildt. Kan rent faktisk lukke låget på min garnkasse nu, den er kun halv fuld.
Og det føles egenligt os sådan rensende på en måde hehe.

Nu vil jeg tage ud og købe de sidste julegaver for kæresten og måske en lille ting til mig selv:D

Fern Glade

..blev færdig i går.

Her før blocking.Vredet op og sat over en dyb tallerken oven på køkkenrulleholderen i garnkassen.
Og så var den klar i morges. Farverne er mest rigtige på det her billed. Synes da ik den er så
ringede endda:D Var første gang jeg prøvede at blocke og det gik da sådan oki.

Info: Er lavet i gylden Flamé, på pind 3.5 og i den lille størrelse. Tog et par dage i alt.
I det her garn er den ikke så varm, så tror jeg vil prøve at lave den i noget mere uldent når jeg engang får tid.

Nu vil jeg gå ind og trøstespise. Er stadig lidt rystet over den dumme mus.

Mus vs. Strikkekat

Hvis der er flere stavefejl i dag end normalt, må i på forhånd undskylde. Sidder og prøver at slappe af efter et liiiiidt for tæt møde med en mus i mit garn. Ja..i MIT GARN! Er musen fra sidste indlæg.

Sad og så fra skrot til slot da jeg hørte en puslen over fra min garn kasse (sådan en 50x50cm træ ting med hullede sidder og hjul under).
Tog den med udenfor, just in case. I den første pose med alt mit strømpegarn finder jeg så musselorte og et mindre lager af gammel slik. Vælter hele posen ud over græsplænen, igen just in case. De andre poser er lortefri = vel os musse fri...ik?!

Ska måske lige nævnes at jeg på daværende tidspunkt er totalt tøsebangebuks og ryster. Og det hjælper ikke da jeg fjerner sidste posegarn og TADAAAAAA!! Vores lille skadedyr sidder og glor op på mig.

Tøsehyl!

Som kun bliver højere af at musen prøver at tage flugten ala spiderman..seriøst..prøv du lige at have en mus springende op i hovedt på dig, BURDE MUS IKKE KUNNE GØRE! ER UNATURLIGT!
Bliver så forskrækket at jeg tøsehyler igen, mens jeg vælgter kassen. Havde så bare liiii glemt at bunden ikke sidder fast og nu tror jeg at jeg måske har myrdet musen med en 2cm tyk træplade, men tør ikke kigge.
Blev faktisk så forskrækket at jeg begyndte at tude lidt. Bare lidt, i ved på den der tøse-jeg-hader-fucking-mus-måden.

Ringede først til kæresten, kunne ikke få fat i ham. Så ringede jeg til mor, ved godt hun ikke kunne gøre noget ved musen, men hun er altid god hvis jeg er lidt ude af flippen. Og hun hjalp os. Fik så endelig fat i kæresten, der da ikke kunne forstå hvorfor jeg flippede sådan. Nu var den jo udenfor...ja...måske fladmast under min garnkasse som jeg jo lissom skal bruge!!!!
Og han ku selvfølgelig heller ik forstå hvorfor jeg ik bare selv ku kigge. Er jo det vi har jer mænd til!!!! Og så plaprede jeg ellers der udaf indtil han opgivende sagde at han nok skulle komme hjem nu så.
Så nu venter jeg...
p.s. han var hjemme hos sine forældre for at læse til mat-eksamen. Kan han jo os bagefter...mænd!

Hvor er den her når man skal bruge den?!

GAAAAAAAAAAAVER!

Se hvad jeg har brugt de sidste par timer på. Var endda nødtil at køre op efter mere gavepapir. Men nu er jeg færdig, bogstavligttalt. Det bord jeg stod ved var vist lidt for lavt, så min ryg gør av av nu. Men godt ser det ud :D Og med hjemmelavede kort og det hele hehe. Utroligt hvad lidt klistermærker, en saks og noget pap kan gøre.
Nu mangler bare kærestens som jeg af gode grunde ikke kunne pakke ind fordi han er hjemme. Må blive i morgen, for skal klippe-klistre et gavekort til ham bl.a.Noget helt andet.
Se! Er min fern glade in progress. Mangler nu kun 1 mønster gentagelse og "kronen" og så er jeg færdig:D
Er lavet i gyldent Flamé fra mors biks. Totalt lækre farve og dejligt blødt. Går ind og strikker videre lige så snart jeg er færdig her.

Forresten. Gæt hvem der var ved at dø af skræk da en kæmpe fed mus pilede frem fra under sofaen i går aftes?! Jeg HADER mus! Og den her var så stor at jeg kunne se at den var lyssebrun på ryggen og hvid på maven, faktisk ret nuttet hvis ikke det var fordi den var et sted den absolute ikke burde være. Så i morges stod den på seriøst rengøring under ALT i stuen. Vi fandt ingen huller i hverken væg eller gulv, men tilgengæld fandt vi en strikket pude jeg lavede for et par år siden med et kæmpe hul i, som vi håber og ber til at den lå inden i, for nu ligger puden i containeren. Ka virkelig ikke tag mus. Ka leve med at de piler rundt oppe under taget, men lige så snart de gnaver sig vej ind i lejligheden er det ik sjovt mere.
Er der forresten nogle af jer der ved om de os er ens ansvar når de er i væggen og på "loftet" når man bor til leje?

Nyt Knitty

Så kom det endelig :D
Vinter udgaven af Knitty.com
Og om jeg er til at styre på 10 tønder land? NÆH:D For der er rigtigt mange lækre ting i i år, som jeg slet ikke har tid til at lave, men bare MÅ savle over igen og igen og igen:D
Og dog...
Den her slog jeg op til i går aftes, for man er jo ikke hue/hatte fetisist (staveplade) for ingen ting, og den her er jo for fed.


Fern glade sku gerne være på mit hoved i løbet af weekenden, med mindre det garn jeg har valgt ser helt åndet ud i mønstret, er ret spændt.
Er os pæææænt forelsket i de her sokker - Plaited Points. Er vild med den måde snoningerne er på den her sok og især den lille bag på benet.

Og jeg kunne blive ved kunne jeg, men gider ikke hehe. For er meget træt efter at nisserne & musene holdte fest på loftet i dag. Blev vækket 3 gange at de lorte dyr, så har nærmest ikke sovet i nat.

Og så lige et tillykke til min mors mand der bliver æææææææææld gammel i dag;-P HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA til Hegis :D

Paaaaaarty

Nej har ikke været i byen:) Selvom min veninde lokkede og lokkede og lokkede i lørdags, men nej! Kan jo ikke gå i byen når jeg havde et opgave kapitel der sku skrives færdig til mandag (pudser li min glorie hehe).

Tilgengæld er det navnet på et nøgle Opal jeg har forvandlet til sokker.
De blev færdige her til formiddag. Opskriften er fra garnstudio. For rigtigt at se ribben og alt det der tryg på billedet så det bliver større.

Er vild med farverne i garnet, er sådan nogle farver man bliver rigtig glad af og som virkelig lyser op i de her grå vinterdage. Desværre bliver den her farve ikke solgt mere, er et nøgle jeg har haft liggende i snart et par år tror jeg. Det har bare ventet på det rette projekt for alt andet jeg har prøvet med det gik det helt i koma af.
Tror dog at næste gang jeg bruger den her opskrift skal der lavet et par ting om, fx skal ribben går helt ned til begyndelse af hælen. Men ellers er jeg tilfreds, især med at de går til midt på skinnebenet. HADER at fryse så noget siger mig at de her kommer til at sidde på mig indtil april.

Er os begyndt på et mindre hækle projekt.
Garnet er det "lilla" jeg havde med hjem fra sidste besøg hos mor, opskriften er gratis fra LionBrand.com og hedder Sweet Scallops Shawl.
Følger kun selve opskriften, for har ikke det garn de bruger. Desuden gør det ik så meget når det handler om sådan noget synes jeg. Mit blir bare et tørklæde istedet for et sjal og indtil vidre går det da meget fint. Man skal lave to ens stykker så enderne bliver ens og så er det jeg ikke kan bestemme mig for om det skal være to farvet eller ensfarvet. Hvad synes i?

Forresten ka jeg kun anbefale den her opskrift, er totalt nem og sådan godt tv-hækle-projekt selvom det ser fancy ud.

Må heller lave noget "seriøst" nu:) Vores opgave er næsten færdig, vi mangler bare at få skrevet nogle små ting og en forside.

Hav en god dag derude:)

The Glove problem

Skægt. Sad lige og læste The Panopticons senste indlæg "slapped with my own glove".
Har aldrig tænkt over at andre mennesker os havde det problem. Har altid troet at det bare var mig der havde lidt sære hænder.
Kan ikke passe str. small i handsker eller vanter til kvinder. Der sidder altid sådan en cm og flapper ude for enden. Eller også er de for brede både i hånden og fingerne. Og de der one size varmer jo ikke en skid.
Tilgengæld kan jeg passe børnevanter...sådan da...for så små er mine finger altså heller ik og har nogle klør jeg faktisk er ret stolt af ikke behøver kunstig hjælp til at blive lange. Så en dag i sådan et par børnethings og der er enten hul i spidserne eller stoffet er meget strakt.

Men er da meget rart at vide at der også er mænd og andre kvinder som jeg:)
Og som også har opdaget det der med at selv lave dem. Går ingen steder uden mine.

Og den eneste grund til at jeg ikke har bytte mine hænder til et par normale all around hænder, er at de faktisk er ret pæne. Er noget af det eneste jeg gennem tiden har fået komplimenter for.
Ville gerne viser jer dem, men hvordan tager man lige et godt billed af sine hænder? Med fødderne?!

Weekend på sjælland

Var hjemme mor den her weekend. Dels for at slappe af og komme helt væk fra mit projektarbejde og fordi jeg skulle med til Torveforeningens årlige julefrokost.
Men DET er slet ikke vigtigt. Hvad der er vigtigt er hvad jeg fik med hjem af goodies af mor:D

Jordana Paige strikketaske:D
Den her hedder Bella og farven hedder Black Licorice (synes det er så fedt et navn for det passer totalt til den hihi). Den er den ene af to tilbage, så hvis du vil have en er det med at være hurtig. Er helt fortabt i den. Er jeg generelt i Jordana Paige tasker fordi de er så pisse gennemførte ned i mindste detalje. Der er ingen løse ender, de er fulde med små rum til opbevaring af diverse ting, der er så fødder under dem så de er let hævet fra gulvet og så ser de altid kanon godt ud.

Har to nu og de bliver aldrig brugt til strik. Den første jeg fik (knitters messengerbag) bliver brugt som skoletaske og den her vil blive brugt til...ja altid :D Slæber altid rundt på så mange totalt nødvendige ting (i ved, alt det enhver kvindes taske indeholder plus lidt ekstra :)) at det er meget nemmere med én fed taske det hele kan være i, istedet for at flytte tingene rundt mellem skoletaske og mindre tasker. Og det er den her perfekt til. Så KÆMPE tak til mor(d) for min nye ynglings taske :)

Det andet er en Peter Plys chokolade kalender (mmmmm chokolaaaaaaadeeeeee) og garn.
Garnet får i li et close-up af.

Fra oven og ned har vi:
To nøgler bomuld/hør flamé i gul/orange og rødlige farver.
To nøgler bomuld i lysserød og en slags rødlilla.
Jeg mener det er hvad garnerne hedder/er, men kan faktisk ikke huske det for begge garner udgået af butikken (= mere free candy til miiiiig :D)

Det sidste ene nøgle er Die Flinke Cassandra fra Opals 4 regnskovs kollektion. Også kaldet et af mors mislykkedes projekter som jeg får hvis jeg gider rulle garnet op igen. Glæder mig til at lave noget af det for kan ikke lade være med at tænke på jordbær og skovbær og sommer når jeg ser farverne.

Men må hellere futte igen. Skal have læst Sunhedsstyrelsens rapport om stress i danmak til i morgen. Meget interessant læsning, men langt. Så i må hygge jer derude :)