RSS

Velkommen på forsiden...og nyt hår.

Oki hvor skal vi starte...? Hmmm....oki...
Forsiden.
Vidste godt jeg kom i avisen i dag, men det sidste jeg havde regnet med var at stirre tilbage på mig selv da jeg trådte ind i Brugsen. Og det er da fedt og alt muligt...men ku han ik ha valgt et bedre billed?

Hvad der dog er lidt sært er at historien ikke ligger på nettet...endnu vel.
Ved ik helt hvordan jeg har det med det, tror lige jeg ska læse artiklen et par gange før jeg ka bestemme min mening. Men godt at der er kommet noget ud til offentligheden om det, helt sikkert :DOg nu mine damer...magi!
Har som jeg sikkert har skrevet før, en fantastisk frisør som jeg kommer til at savne den dag jeg flytter væk fra ø'en. Nille P. hos Moii har fikset mit hår siden i sommers. Og i dag fik hun frie hænder og lavede magi.
Bare se før og efter billederne :D

Før.
Laaaaaangt og varmt. Ku egenligt godt lide det, men trængte til en forandring der ku ses...Og det fik jeg :D
Eeeeeelsker mit nye garn. Og nej det er ikke blevet farvet, er bare mine striber fra i sommers der igen er kommet til sin ret. Sådan går det når man giver en dygtig frisør frie hænder :D

Og NU vil jeg finde noget frokost for er ved at døøøø af sult.


I ska dog lige ha et med af katten.. der er altså bare et eller andet med de bøger for i forgårs var hun faldet i søvn sådan her :-P Åndede dyr hehe.

i avisen igen igen


Hvis du ser mig i Fyens stiftidende i morgen, så er det ik fordi du er ved at blive tosset.
Gik til medierne med min historie og stiftidende valgte at køre den.
Så er det bare nu at man er spændt på hvordan helved man bliver fremstillet og det hele.. har næsten ikke lyst til at se det... gys...

Blaka

SESESE!
Jeg har lavet noget! Noget flot og dejligt.
Har nemlig lavet et Blaka tørklæde. Garn og opskrift er fra det jeg fik af Frida sidste gang hun begavede mig.
Mand det er hurtigt lavet det her tørklæde. Slog op mandag og satte det op til tørring i går aftes. Ska helt sikkert lave flere, for det første fordi jeg ret godt kan lide flagermuse motivet. Men os fordi størrelsen (som jeg ik har målt, men i opskriften står der 40cm langt og 72cm bredt) passer perfekt til mig og hvad "moden dikterer :-P". Plus garnet. Det er ikke über blødt, men det varmer og er lækkert at have på.

Men nok snak. Billeder!


Nød lærer kvinde at bedække opslagstavle med sort sæk, bruge tegnstifter når nålene ikke rækker og sætte det ud på badeværelset BAG forhænget så friskere end frisk kat ikke lige pludselig hænger i det.
Sorry for det ringe billed, men det var aften..TADAAAAAAAAA! Synes selv det blev ret godt :DOg se hvor fint det er på...

Totalt nye ynglings tørklæde :D
jeg er da meget normal...er jeg ik?

Havde en lidt sjov oplevelse i går.
Var oppe i Kiva Garn for at købe nogle rundpinde jeg manglede. Normalt går jeg bare op i Tante Grøn, men gad jeg ikke i går af en eller anden grund.

Anyways. I det jeg træder ind i den lille bitte butik som Kiva Garn er, er der en 3-4 andre...ja lad os bare kalde en spade for en spade.. damer der inde. Sagt med andre ord - jeg er den eneste under 50år. Så nusser rundt og kigger på garn og lytter til de andres samtaler og finder mine strikkepinde.
I min verden en meget normal ting for en 22årig. Men fik mere og mere fornemmelsen af at jeg ikke var normal, for de andre kiggede sådan lidt sært på mig. Til sidst havde jeg det sådan...jeg er da meget normal...er jeg ik..?!..piv...
Har aldrig før prøvet at føle mig så aliennated som jeg gjor lige der:D

Og det gav mig bare endnu mere lyst til at handle i Kiva, for JEG ER ALTSÅ NORMAL! :D
...plus at jeg opdagede at de sælger det samme garn som jeg fik i gave af Frida. Har allerede hede drømme om den lækre sweater i opskrifthæftet habba habba habba.

I må ha en god tirsdag derude i blogland. Tror bare min bliver små stener. Der kommer nogle og kigger på den gamle lejlighed i eftermiddag, så tar derud et par timer forinden og gør lidt rent, når nu jeg "glemte" det i går. Og så ska der læses lektier til i morgen...hvis katten altså gider flytte sig fra min bog...

Oscar


Faldt godt nok i søvn, men her til morgen så jeg på nettet da Heath Ledgers familie modtog hans Oscar for Jokeren (bedste bi-rolle), SNØFT!
Og det er bare så FULDT ud fortjent. Kan huske da jeg var i biffen og se The Dark Knight. Efter 10min med Jokeren på lærredet var der ingen tvivl - den mand skal ha en Oscar og det kan ikke gå for hurtigt. Og så var det bare så trist at han døde inden filmen blev færdig.

Når sådan noget sker, kan jeg som den filmnørd jeg er, ikke lade være med at tænke på hvad vi går glip af. Udover mange års savlen (for han VAR lækker - bare indrøm det hehe), men også store filmoplevelser. Har en ide om at han og Leo D. ville have styret verden om et par år hvis han stadig levede. øv-bøv-altså-dumme-sovepiller-overdosis-og-lidt-dumme-heath-nåh.
Sært at lige hans død ramte, for har sådan set aldrig været den store fan. Tror mere det tanken om gode filmoplevelser jeg går glip af og hele det tragiske i historien der ramte.

Men any ways. You GO Heath!Og så var der lige Kate. Søde normal størrelse Kate Winslet som bare bliver bedre med årene. Til hende kan man da ikke sige andet end - YOU GO GIIIIRL! :-D
Og nu vil jeg prøve at tage mig sammen til at tage ud i lejligheden og gøre lidt rent, selvom bare tanken om cykelturen derude er baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah lige nu...men skal cykle for ska tabe mig :-/

nyt fra hånden

Oki viser altså ik ALT det jeg har lavet den sidste måneds tid. I får bare det nyeste:) Det ligger os på Ravelry for dem der hellere vil kigger der :)
Clapotis til malle har i jo set, så her kommer............... Jaywalkers!
Jep blev færdig med dem for 14 dage siden, men har først fået taget billeder af dem nu.
Tror godt jeg kunne finde på at lave nogle flere dem, for elsker striber og så er de jo hurtigt lavet:)
Og så lige et sæt jeg lavede af en rest Brow sheep Lambs pride worsted (som er et herre lækkert garn mor solgte, men ikke mere fordi danskerne ik rigtigt har opdaget det endnu. FY!).Basic Cable hue fra Stitch'N Bitch Nation. Super lækkert tv-strik som var færdig på to dage.
Tror jeg ska lave et par stykker mere i forskellige farver for den er så fin og super hurtigt lavet, og garnet er skøøønt. (p.s. er det sammen garn som bliver brugt i opskriften - me like! hehe)

Og så et par håndledsvarmere jeg fandt opskriften til på Ravelry i går. Og de blev os lavet i går. Da jeg nåede til der hvor Gandalf falder i Morias miner var jeg færdig med nr. 2. DET kalder jeg hurtig tv-hækling :-P
Garnet er det samme som huen. Eneste forskel på dem og dem i opskriften er at jeg droppede sidste række og hæklede med nål 4.5 i stedet.

Så kom der endelig noget rigtigt håndarbejdsrelateret her på bloggen :) I kan se'følig se flere billeder inde på ravelry.

Er os gået igang med en del ting, men er kun halvvejs med det meste så gider ik vise det endnu.
Tror jeg lider lidt af starttitis for tiden, for hver gang jeg når til hælen på en sok gider jeg ikke strikke på den mere og starter på noget nyt.

Fortsat god søndag til jer derude i blogland fra mig og T, som jeg lige fik et beautyshoot af. Utroligt at så køn en kat kan være SÅ irriterne klokken 6.30 HVER morgen.


1 dag i selen

Der var engang en Tigermis der var dronnigen af Ingelstrupvej og markerne omkring. Hun boede udenfor, var en ægte killer og modig som en løve.
Liiiige indtil hun flyttede til Odense og efter en uge som indekat, helt havde glemt det sidste år hvor hun havde været udekat.

Var inde og købe en sele til Tigermis i dag. Og det gik fint med at have den på herinde. Det første hun gjor var lægge sig ned og spinde.
Men lige så snart jeg åbende døren ud til gangen blev hun en lille baby. Og det blev ik bedre da jeg satte hende ned på græsset uden for. Havde hende dog os kun ude i 5 min, ville bare lige se hvad hun havde sagde det. Da jeg bar hende ind igen kiggede hun lidt på mig som om jeg havde mishandlet hende. Men hun SKAL vænne sig til det. Så mon ik nogle små ture et par gange om ugen ude på græsplænen burde gøre det..?

Aaany ways, her er et par billeder fra Tigermisses første dag i selen.


P.S. Hun havde det fint igen lige så snart vi kom ind til lejligheden igen :)

Iiiiiiiiiiiiiiiiii dag

er det malles fødselsdag hurraaa hurraa hurraaaaaaaaa!
Min ældste lille søster Amalie fylder 16år i dag (vist nok...fnis).
MEN.. fordi ungen var så heldig at blive inviteret på skiferie i sidste uge og først kommer hjem på søndag, bliver hun kun fejret her på bloggen.
Og fordi hun ikke læser min blog kan jeg godt vise hendes gave som jeg er liiiiidt misundelig på.


Den lille heldige unge får et Made by S. Christiansen Clapotis tørklæde i originalgarnet Lorna's Laces Lion and Lamb, som er det læk-res-te garn EVER! Og tjek lige farverne, som klæder mig herre godt hvis jeg selv ska sige det :-P
Det garn er to die for. Monster blødt, lækkert at strikke med, fantastiske farver, lækkert shine og flot fald = drømme garnet...suk...
Misundelige? Mig? Sleeeeeeeeeeeet ikke :-P Især fordi hun var så monster heldig at få det sidste af garnet som mor havde.

Så TILLYYYYYYYYYYYYYYKKEEEEEEEEEEEEE til malle :D

Ov tjek så lige katten. Hun er stadig ved at vænne sig til ik at have flere tønder land hun ka lire rundt på. Det går så udover mig og mine bøger.
Måske man sku kigge efter sådan en kattesele til hende i dag hmmmm...Føler du dig snydt

DET kan du tro jeg gør.
Er flyttet ind og her er faktisk hyggeligt nok...lige med det minus at den så absolut ikke er 36m2 stor min lejlighed. Vi har alle syntes at den virekde lidt lille, men det hele gik så hurtigt og jeg skulle bare ud af den gamle så det blev der ikke tænkt nærmere over. Indtil i dag. Hvor jeg tog et målebånd og målte stedet. Jeg burde bo på 36m2. I virkeligheden bor jeg på 18.84m2 (MED badeværelse og "køkken").
Og i kontrakten står der intet om at der i de 36m2 indgår kælderrum (som bliver delt med 2 andre), gang eller evt plads til cyklen i skuret.

Så nu er jeg og mor på krigsstien. Mor ringede i formiddags og tog en verbal slårskamp med chefen for Kristiansdal Boligselskab. Han var vist en idiot og det endte da os med at han smed røret på.
Så fik hun fat i en journalist fra Politiken som ville tage historien op på redaktionsmøde og så ringe til mig enten i dag eller i morgen.
Og selv har jeg lige ringet til Fyensstifttidende og fået navnet på en journalist som vil ringe til mig når han møder på arbejde i eftermiddag.

Er ikke fordi jeg ikke kan lide at bo her. Er mere fordi de er så helt vildt uærlige...man kan jo ik bare lige sådan glemme 17m2. Jeg kunne få 14 mennesker til at måle stedet og gennemlæse kontrakten og jeg ville stadig have ret. Havde jeg fx fra starten vidst at den ikke var større, havde der ingen problemer været. Men det gjor jeg ikke.
Så nu er der krig. GRRRRRRRRRR!!!

Men i ska da se stedet :) For det ER hyggeligt.

Tigermis har allerede fundet sine ynglingssteder. Lænestolen, min hovedpude og vinduskarmen så hun rigtigt kan holde øje.
Og at jeg bor 5min gågang fra gågaden er jo kun et plus. For så er der kun et kvarter 20min på ben over til min skole.
Så her er ret lækkert...udover at det er småt og at de har snydt mig..idioter!

Så flytter vi sgu!

...eller...det håber jeg vi gør. For lige nu sidder jeg og venter på mor+hegis+tigermis+varevogn der ska være herover ved middagstid, mens jeg med gru ser ud på sneen der lige så fint daler ned på den eneste dag det absolute ikke skulle dale.

Har pakket det hele undt. de få ting i køleskabet & fryseren ...og møblerne som er lidt svære at pakke i kasser :-P.
FUCK hvor har jeg meget lort. Synes da ikke jeg har købt så meget i de to år jeg har boet her, og er overbevist om at det ikke fyldte så meget da jeg flyttede fra den lille lejlighed. Og på trods af at jeg har smidt 2 sække skammel ud, så ser det stadig ud af meget synes jeg. Har pt. lidt svært ved at se hvordan jeg ska få plads til det hele i min nye 1 værelses på 36 m2.
Men har jo gjort det før, så det ska nok os gå den her gang.

Og så kommer den her lille skønne skøhed af en hunkat med herover i dag.
Sig hej til min og bloggens nye roomie - Tigermis :-D

Nåh vil gå ind og stene lidt tv...
Der kommer både dyre-, lejligheds- og strikkerelateret billeder+tekst i løbet af den næste uges tid når jeg har fået nettet til at virke det nye sted.

Go weekend:)

lidt mere styr på det hele

Ville bare lige sige at jeg stadig lever.

Og at jeg forevigt vil sørge for at stå som nr.1 på lejekontrakten for det gør bare det hele meeeeeeeeeeeeget nemmere.
Har allerede fundet en ny studiebolig som jeg kan flytte ind i d.15 feb. Så det hele ser lidt lysere ud nu hvor jeg kun har 12 dage tilbage i den her store kolde dumme lejlighed.
Skal heldigvis i skole hver eneste dag i næste uge, så går tiden med det.
Og den her vil blive brugt på at få pakket de små ikke livsvigtige ting ned, bruge penge og et par bifture.
Tror mine følelser har lukket sig selv nede et eller andet sted indtil jeg er flyttet, så det lissom er lidt nemmere at være her.

Så om 14 dage vender jeg stærkt tilbage med strik, billeder af det nye sted og min nye roomie "genbrugs"katten Tigermis (en af min mors skønne killinger fra i sommers som nu er blevet stor og klar til storbyen.).

See ya!