RSS

Potter love


Nogle gange HADER jeg virkelig at være fattig studerende. Fx når jeg surfer over på politikken og opdager den her artikel. Jeg ville EEEEEEELSKE at have en af de forsider. For udover at de jo er sindsygt flotte, er jeg jo os et pænt stk Harry Potter fan. Og at de helt sikkert vil stige i værdi de næste par år er bare en bonus :-P. Men altså, er endda ligeglad med hvilken jeg fik, bare jeg fik en. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH ALTSÅ!!!

Hilsen Sas der drømmer om at vinde 20.000kr inden 11 maj, SUK!

der strikkes


..og hækles. Men af 2 store grunde ka jeg ik vise eller fortælle hvad det er jeg laver og hvorfor :-D
Men bare rolig, det er fan-tas-tic news. Ihvert fald i min verden :-D

Kan dog vise den her Bikinitop som nogen måske har set i 12 ud af 12 på ravelry. Har bare været for doven til at lægge den herind fordi jeg ellers ik rigtigt har fået lavet mere pga. skolen :-)

Den er lavet i forsk. rester bomuld på nål 2 og opskriften er fra Happy Hooker af Debbie Stoller (hende med Stitch'n Bitch). Totalt nem at lave og helt sikkert en jeg kunne finde på at lave flere af fordi jeg er vild med borten omkring skålene. Mangler dog stadig at finde den perfekte "trusse" der passer til mit temprament og ikke mindst... min røv! Tænker noget ala hipsters, men synes bare ik jeg ka finde nowet so far...

Nåh, men vil futte igen. Ville bare sige at jeg og katten stadig lever :-D

EDIT. For fridas skyld så hun ik tror jeg sulter mig selv kommer nu her et billed af mig i fuld figur ;-P Og nej det er ikke mavemuskler - det er pure Poletter og Estralla chips der sidder på maven...og her trækker jeg den endda ind...lider at det der alt-mit-fedt-sætter-sig-på-røven-låene-og-maven-men-jeg-er-så-go-til-at-skjule-det-med-tøj-at-folk-ik-tror-mig ;-D

Frøken Dum


Oki katte ER dumme.
Var med kræet til dyrelæge her kl. 16 fordi hun har savlet og lavet sjove bevægelser med munden den sidste uges tid vil jeg tro. Og tigermis er MEGET bestemt på et punkt - INGEN må kigge i hendes mund. Så off we go.
Det viste sig så at frøkenen ik havde noget hud på sin tungespids. Jeg gætter på varm gryde for hun ka være ret nysgerrig efter ting der lugter godt. Og det var os lægens bud. Heldigvis heler kattetunger hurtigt så hun fik noget smertestillende og pencilin af ham med det samme, og jeg fik noget med hjem til hende til 8 dage.
Og er du vimmer det har allerede hjulpet. Hun har næsten ik vasket sig i en uge, men nu står den bare på den helt store tur. Sære dyr hehe.

Og så lige KÆMPE tak til mor og hegis der har sagt de godt vil betale regningen. TAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAK! I er alt for søde altså :-)

Nu blir det bare spændende om hun rent faktisk har lært lektien eller om vi ska afsted igen engang...

tilbage igen

oki ingen strikkebilleder den her gang, for glemte det sefølig (DOH'!).
Men påsken hjemme var super hyggelig og fik da os tjent lidt penge på torvet i lørdags.

Snappede det her billed af Bimse. Søde bløde vagthund :-) (bedst i stor format)
Ellers er der faktisk ik så meget at fortælle...
Nåh ja, var til lægen i dag fordi jeg var ved at besvime i sidste uge. Ordren blev: drop sukker og tab 8kg.. jamen iiiiiiiiiiiiiiiiih! Jeg elsker sukker! Jeg er nærmest afhængi af sukker! Sukker og jeg er som fod i hose!
Men DET, er så slut nu...ØV! ...dumme læge nåh!...

Og så slutter vi dagens indlæg af med at sende en masse tanker til de stakkels familier og venner der mistede 4 skønne mennesker i søndags.
Har gået i folkeskole med en af fyrene og (åbenbart) leget med den ene pige som lille.
Gør mig så ondt for det er bare ALT for tidligt:(

R.I.P alle 4.

påske hos moar...i går pakkede jeg katten og fulgtes med et par venner i toget til sjælland. Vore veje skiltes i ringsted hvor de sku skifte til lolland og jeg sku fortsætte til roskilde, hvor mit andet tog ventede.


Som nogen nok har gættet er jeg taget på "påske"ferie hos min skønne moooar og resten af cirkuset i tureby.
Og typisk nok når jeg kun inden for døren før jeg bliver shanghaiet til diverse ting.
1: ska med på torvet på lørdag for de får traaaavlt med det knald gode vejr der er blevet lovet. Havde så været meget rart at vide INDEN jeg tog hjemmefra, men fuck nu det.
Og 2: i dag lavede jeg Owls (ja den der sweater i ved nok) færdig for mor fordi hun havde gloet sig blind på den. Tis nok får jeg den ikke, men min heldige søster malle gør. Den klær mig ellers SÅ godt! I får billeder på mandag, promis!
Og mon ik hun finder på mere i morgen hehe..


Heldigvis ska vi ik noget i påsken, vi er en af de meget afslappede familier der ik går så meget op i højtider hvilket passer mig helt perfekt :-D
Men i må alle have en god påske og en dejlig lang varm weekend :-)
bazaaaazZZZzzzZZZzzzZZZzzz

Var til den halvårlige designer bazaar med min veninde Cia i dag.
Fik IKKE fundet den forårs jakke som jeg havde håbet på at finde. Kom hjem med et par t-shirts, 2 toppe og den fiiiiineste taske til hverdag. Ved GODT jeg iflg nogen ikke har brug for flere toppe/t-shirts...men det har jeg altså!
Men altså.. her er de 3 af dem.Og den sidste plus Tigermisses mening om det hele i dag.

Blir altså stadig overrasket over hvad lys og lidt maven-indtrækken ka gøre for et billed af en selv. Er jo præcis sådan jeg vil se ud i virkeligheden.. men det gør jeg altså ik:-)Og nu..tasken!
Den kostede kun 160kr og er fra en lokal butik (fandt vi udaf). Jeg måtte bare have den, for blir totalt glad af farven. Og så er den stor nok til at jeg kan have alle mine må-have-med-lige-meget-hvor-jeg-går-ting i den plus et par skole ting = perfekt!
Den kommer til at hænge på mig konstant fra nuaf.

Synes faktisk det er en oki fangst når man tænker på at udvalget var WAAAAAAY federe sidste gang.

Og nu vil jeg futte over og kigge i bøger, for Cia fortalte at hende og kæresten vil være gravide til efteråret så de får en sommerunge. Dejligt når man får sådan noget at vide i god tid hehe ;-D

lørdag

..startede i dag med at katten vækkede mig med sin ene klog i min storetå. AAAAAAAAAAAAAAAAW! IK den vækning jeg havde forstillet mig. Mere noget i retning af fuglekvider og den dejlige varme sol der kilede mig under næsen.
Nåh men altså...av..!

Kommer nok ik så meget ud den første del af i dag. Har en giga opvask som jeg har udskudt hele ugen. Vil ik vise et billed af den for mors skyld hehe. Men da jeg stod op og var nødtil at vaske en skål af for at kunne spise koldskål til morgenmad, slog det mig at det måske var på tide at få gjort noget ved den.

Men regner da med enten af løbe eller gå en tur senere. 18 grader ska i den grad ik gå til spilde :-D Slet ik når jeg igår brugte 100 (!!!!!!!!!!!!!)kr på solcreme. Så ska der satme sol på :-D

Og nu kegler katten rundt til Red Hot Chilipeppers...om ik andet har hun da god smag :-P

Hav en skøn dag derude i det dejlige varme DK :-)

slibestens tørklæde


Sidder lige her og nyder morgensolen brænde gennem tågen, inden jeg ska afsted på første oberservationspraktik dag på Jobcentret i Søndersø. Glæder mig!

Og se hvad der blev færdig i går og luftet for første gang i dag.
Mit slibestensmønstret tørklæde er done og jeg er rigtig tilfreds med det :-D
Har ik målt det for ka ik finde mit målebånd (mumler noget om katten der ik gider lege med sit eget legetøj, men mere end gerne med mine strikketing og kuglepenne.).
Men vil skyde på at det er ca.2 meter.

Garnet er en rest Lorna's Laces og noget andet blåt strømpegarn. Synes de passer kanon godt sammen farverne.

Og just in case (og inden jeg bliver bestormet med hvordan hvordan hvordan?????).

Slog 400 luftmasker op og så bare ellers der udaf med nål 3.
Opskriften på mønstret er fra Nurhanne.
Lavede 4½ gang mønster fordi jeg kun havde nok Lornas laces til et halv mønster og nægtede altså at smide så meget garn ud. Ellers sku der have været 5 stiber farvet.

Men må hellere få pakket tasken og børstet bisserne. Ska mødes med min studiegruppe om 3 kvarter på banegården, for vi er lidt lost med hvor bussen til søndersø går fra efter de har lavet det hele om.

Det her bliver forresten et af mine april projekter til 12 på 12 :-)

Have a niiiiiice day :-D Hvordan ka man andet med den vejrudsigt? 18grader lørdag, JO TAAAAAK :-D