RSS

HP Pavilion dv6-1135eo Entertainment notebook pc


Er hvad jeg har købt til mig selv i dag.
Min gamle stationere afgik i den grad ved computerdøden den anden dag, og jeg har været puterløs i 3(!!!!!) dage. Så i dag tog jeg med mors mand op til en af hans venner i fona og vupti dupti havde lille Sas købt sin aller første bærbare for helt egne opsparede penge :-D
Var virkelig fedt at kunne svinge dankortet og vide at man rent faktisk havde råd til den :-D
Så er to af mine ønsker opfyldt - en ny computer og en bærbar.
Lidt held i uheld at den gamle døde hehe.

Jura og Thor


Det her er hvad mit liv består af lige for tiden.
En mappe med de love, bekendtgørelser og supplerende lir plus to kompendier jeg skal læse op til jura.
Har fået ordnet alt det socialretslige her til morgen, så synes godt at jeg kan tage en pause og nyde tordenvejret nu :-D

Ved ik med jer, men jeg elsker sådan noget vejr der er over Odense lige nu. 20grader, skybrud og en Thor der virkelig går amok deroppe. Synes det er så hyggeligt og så dufter der jo fantastisk udenfor bagefter :-D

Blondine


Nogle gange synes jeg bare det er sjovt, andre gange hader jeg det.
Hader hvad spør du?
Jo - at være en vaske ægte blondine som mig. Tog selv testen på fjæsbog og fik 100%. Er glad for min hårfarve og se'følig går jeg ikke op i om 100års krigen rent faktisk varede 100år eller ej. Og nogle gange når jeg siger noget dumt, undskylder jeg det bare med at jeg blondine :-D

Men når man så som i dag fx. bruger noget nær 50kr på at kopier et kapitel i en bog, og først opdager når sidste side er kopiret, at en selv og maskinen åbenbart ik var helt enige om formatet - ja så HADER jeg at være en dum blondine. For kunne jo bare have tjekket de første par sider, men nix så langt tænker sas ikke. For hun er i sandhed verdens dummeste blondine.
Og at jeg så resten af formiddagen keglede totalt rundt hjalp da virkelig os.

Så lige nu er motivationen til at læse jura li NUL!
Ka sikkert grine af det hele i morgen...eller om en uge...men lige nu.. har jeg bare lyst til at putte med katten og se factory girl NÅH!

en pude..
Og så fik jeg lige smækket dem her sammen. Er alle de fine firkanter fra mit tæppe der nu bliver til en pude tror jeg. Skal bare lige finde på en fix bagside og så have købt en stor nok pude.
Ska sgu nok blive meget godt hmmm....

Formiddags halstørklæde


Var lige hjemme og passe Buster i går mens de andre var på arbejde, fordi han er blevet syg :( Og dyredoktoren ved ik hvad det er, så det er nok ik så slemt, men han er ik sig selv. Så hjem til tureby måtte jeg fredag aften.

Formiddagen i går blev så brugt på at lave det her halstørklæde. Ved godt det er meget uden for årstiden, men havde lyst til at lave noget nemt og hurtigt.

Farverne er mest korrekte på det billed hvor jeg har det på.

Men ret nemt. Er lavet af 3 tråde Lamb's Pride Bulky på pind 15mm. Slog 12 masker (mener jeg det var) og strikkede 1 ret 1 vrang indtil der ik var mere garn - ca. et nøgle af hver farve plus nogle rester jeg fandt. Det bliver perfekt til vinter.
Nu må jeg hellere tage opvasken og så ellers nyde min sidste fridag, inden den står på en uges jura pensum læsning.
Hav en god søndag derude :-)


HAPS!


Ville bare lige vise dagens morgenmad for den er så lækker at jeg overvejer at tage 2 gange.

Familien var så søde at have en kasse frugt & grønt med i søndags da vi sku ned på Oure.
I den var bl.a. hvad min powermorgenmad bestod af i dag.

Friske jordbær, hindbær og blåbær på en bund af havregryn med mælk. Så bliver det bare ikke bedre :-D
Hav en god dag derude :-)
Min er i hvert fald startet perfekt :-)

Ripples


Har helt glemt at vise et af mine nye "større" projekter.
Er gået igang med et Lyn's Round Ripple Baby Afghan (ravelry link). Om det bliver til en baby eller mig selv må tiden vise. Det er bare et skide godt stener/tv projekt. Garnet er forskellige rester plus det jeg ville bruge til tæppet af firkanter, som står lidt på standby fordi jeg blev træt af at hækle firkanter. Og så er det ellers bare på nål 4mm.

Og så er det i dag at min mindste lillesøster Emma skal ned på Oure og spille udtagelsekamp. Og se efterskolen se'følig:) Burde faktisk skrive opgave for skrev slet ikke noget i går.
Men altså, kender i det når man bare er nødtil at sige "hul i det!" og bruge lidt tid på en veninde & familien? Sådan er den her weekend i hvert fald blevet, for i går havde en veninde brug for lidt tøsetid. Så vi tog på Jernaldermarked og senere spiste vi kage på Olivia Brasserie inde i Odense. Super hyggeligt.
Og så ringede mor i går aftes for at minde mig om at vi sku ned på Oure i dag. Så nu må jeg bare give den gas i aften med opgaven.

ENDELIG!

Oki nu har jeg holdt på den her hemmelighed i jeg ved ik hvor længe...
Men NU! Må jeg godt sige det. Venter lige med fjæsbog til hun selv har smidt det derop, men regner ikke med at nogle fra Stizzers familie læser med her. Og i så fald har i ikke hørt det fra mig!

Men altså. Min bedste veninde Stiz er gravid! :-D
Og jeg har vidst det lige siden dag 1 og har først måtte gå public med det når de havde fortalt det til begge forældrepar.
Er sikker på at hende og kæresten nok skal blive fantastiske forældre.
Og jeg har allerede fået lovning på at blive hende den tossede Tante Sas der tager ungen med i Bonbon land og maler med katten på mine vægge, når far og mor trænger til lidt voksentid. Og jeg må strikke alt det jeg vil til den, bare jeg lover ik at lave grimme sweatre med elge på eller sådan noget hehe....altså...nu får vi at se :-P

For har allerede være igang til mini selvom om den kun er 1½ cm stor. Har bare opdaget at det er meget sjovere at strikke/hækle til børn fordi det går meget hurtigere. Og da en anden veninde os har annonceret at hun forventer at blive gravid i efteråret, ja så :-D
Den her elefant lavede jeg mere eller mindre da jeg var hjemme i weekenden. Synes simpelthen at den er så sød og ret sjov at lave :-D Garn (Løve Kick) og opskrift ka du få hos mor. Tjek lige de andre børnting ud, det er suuuuper cute det hele.
Og så vidt jeg ka se er der nok til endnu en bamse af restgarnet. Så den er os billig at lave.

....Og så var det at jeg var overbevist om at jeg os havde taget billeder af de sutskosokker jeg os havde lavet, men de billeder af væk. Så i stedet må i se dem på elefanten..


De er lavet af nogle rester Arwetta strømpegarn og opskriften er fra filcolana, igen det hele fra Nusse & Nørkle. Super nem opskrift og lækkert garn til små bløde babyfusser.

Var til middag hos dem i onsdags og der fik de det hele. Og det var vist et hit, selvom det måske er liiiidt tideligt hehe.
Overvejede faktisk inden jeg gav dem bamsen om den ik liiii sku bo lidt hos jeg og katten, for synes simpelthen at den er så cute og skæg :-DMen ka jo altid bare lave en mere hehe.

Og nu må jeg heller få noget morgenmad og komme videre med opgaven. Mangler kun 2 sider for at have opfyldt min kvote wuhu!

God weekend derude i det regnvåde DK :-)

halvt vampyr

må være hvad jeg er. For efter 6min(!!!!!!!!!) i solcenteret i går har jeg fået en naaaaasty skoldning fra under brysterne ned til midt på låret. Og det gør naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!!!
Og så strejkede puteren os i dag indtil nu. Så opgaven har stået på pause, mens jeg har ligget i aloe vera drop og set Hornblower på dvd mens jeg havde ondt af mig selv.
Heldigvis ska jeg ik selv lave mad i aften. Er inviteret på hakkedrenge med det hele hos Stiz & Steffen - blir sulten bare ved tanken, NAM!
Nårh ja og så har jeg lavet en gave, men den må i lige vente lidt med at se ;-)

Vil efterlade jer med det nyeste og sidste kuld af Myfanwys killinger der blev født for en uge siden.
De hedder Lille sorte Sambo, Snuller, Snup, Solbær og Søndag, og de er über nuttede :-D
Som altid er det først til mølle princippet, så ska i ha en misling så bare skriv :-DVi regner med at Andy føder sit kuld i den her uge, så der bliver nok at vælge imellem og sukke over ;-)

so long...så skrider jeg til sjælland uden katten i morgen tidlig. Har en flink veninde der har lovet at kigge til hende fredag og lørdag (kommer hjem søndag), så jeg slipper for at slæbe på hende endnu engang.

I morgen står den på konfirmation med den pukkelryggede. Og lørdag ka jeg træffes på axeltorv i næstved hvor jeg vil stå for underskudet i mors grøntbiks :-P

Nårh ja, og så har Myfanwy fået mislinger. Ka slet ik vente med at se dem :-D
Og hvis der er nogen der sku mangle en lille frisk killing om 8ugers tid så bare sig til - de koster gratis! Og nuttedheden er 100% i top.

Hav en god weekend derude :-D

seriøst?!


Jeg har overbelastet min fod af at gå...så er det bare jeg tænker "SERIØST?!!!". Jeg er 22år og jeg har overbelastet min fod af at gå...jeg siger det lige igen - af at GÅ!
Og det er endda ik engang min dumme fod, den som jeg forvred på bambimaner for snart mange år siden. Det er den anden såkaldte raske...
....lorte fod?!!....

sas - nu i dag med foden oppe og intet mad i huset...