RSS

Hele 5 ting billeder

Nåh, men fandt udaf at jeg havde glemt at sætte opløsningen ned på mit kamera, og gider ik gøre ALLE billederne små lige nu. Så i må nøjes med lidt mindre billeder ;-)


Hele 5 ting

Som lovet - nyt strik!
Har i år brugt påsken i selskab med Lost seson 1+2 og nogle ufærdige projekter.
Når man ikke har andet at lave i 3 dage, udover at hækle/strikke...ja så når man åbenbart en del. Og så manglede de alle sammen kun en ganske lille bitte smugle, så er slet ik så hardcore som man sku tro ;-)

Fordi jeg er doven og fordi det er nemt, kommer der først beskrivelser. Og bagefter en røvfuld billeder, for billeder ka vi li :-D
Som altid er garnet fra Nusse & Nørkle, fordi 1: min mor har pisse god smag i garn 2: der er fordele ved at lave gratis reklame ;-)

Så here we go!

1: Blød halsedisse i Manu babyalpaca - begge dele fra Nusse & Nørkle.
Sværger, den her blir ynglings på de der halv kolde sommeraftener. Sååååå blød og såååååå smuk. Super nem og hurtig at lave. Elsker snoninger i tykt garn, og den her opskrift fremhæver virkelig garnet og dets fald. Et sikkert hit!

2: Hæklet hue i Lorna's Laces Shepherd sport multi color og en rest guldsnor.
Opskriften er fra en gammel hæklebog fra 70'erne. Har brugt ca. et nøgle af det flotte Lorna's Laces sport, der er den tykke udgave af Lorna's Laces. Farven er desværre udgået. Elsker huer, elsker Lorna's Laces...behøver jeg sige mere? :-P

3: One-skein Scarf i silke-et-eller-andet-garn-jeg-fandt-i-restekassen-hos-mor.
One-skein Scarf er en af mine ynglingsopskrifter på et nemt, klædeligt tørklæde. Genial til gaver. Du finder det i bogen The Happy Hooker af Debbie Stoller, du ved hende med Stitch 'n Bitch. Bogen kan klart anbefales hvis man mangler en ny hæklebog, er en af mine ynglings. Og garnet...var noget jeg fandt nederst i en kasse hos mor. Elsker farverne og dets struktur.

4: Simple Filigree Hand Warmers fra opskriften Fine Filigree Fingerlings, i håndfarvet Opal. Har skrevet om det i et tidligere indlæg, så gider ik skrive så meget her. Udover at de kommer til at bo fast i min taske, fordi jeg altså stadig synes det er koldt nogle morgener, når jeg står og venter på toget. Er helt pjattet med farverne. Man kan ik undgå at blive glad af dem :-)

5: Sidst men ikke mindt - Grrrfriend taske i Opal Harry Potter - Harry og petrol grøn Arwetta strømpegarn rester. Opskriften finder du gratis på ravelry. Super nem opskrift når man lige står og mangler en taske til et eller andet. Har strikket på pind 4 hele vejen igennem, i stedet for at skrifte pindstørrelse som opskriften siger. Bor på 1. sal og har bad i kælderen, så manglede en fancy taske til mine badeting. Og hvad sir bad mere end blåt?! :-D

I næste indlæg er der billeder ad libitum...sådan da... forresten. Er jeg den eneste der eje en kat der ALTID, skal op og nusse/putte lige når man sidder midt i sit strik? Tror Potter har en 6. kattesans, for lige så snart jeg begynder at strikke, kommer han hoppende og lægger sig oven på/ved siden af/under strikketøjet.

Mrs Sascha Darcy


Af en eller anden grund har jeg aldrig i mine 23 år, fået læst noget som helts af Jane Austen. Da der var bogudsalg her i foråret, faldt jeg tilfældigt over denne bog til ingen penge.
Besluttede for en uges tid siden, at den nu skulle være min tog-underholdning til og fra Jobcentret.
I dag på vej hjem, og hjemme ude på græsplænen, slugte jeg sidste halvdel af den. Suuuuuuuuuuuuuk! Edward Cullen og what ever de nu hedder, alle de heart breakers, GO HOME!

Mr. Darcy der imod. Årh SUK(!) altså!
Miss Austen, jeg beklager at vi først nu har stiftet bekendtskab. Det vil der straks blive rådet bod på, med en jagt på resten af dine bøger i dvs. antikkviater i næste måned (man er fattig studerende lissom jo).
Og så blir jeg nok os liiii nødtil at gense Becomeing Jane, som faktisk er en ret god og lidt trist film. Og Bridget Jones Diary 1+2. Bare fordi man er 23 år, kan man altså godt blive lidt verliebt i Colin Firth som Mr. Darcy, både den originale og den moderne, fnis!
Og inden jeg smutter ud på en lille aftentur i det lækre vejr, vil jeg da li lokke med at der nok kommer lidt nyt strik her på bloggen i løbet af pinsen...bare så i ved det :-P

ZZZzzzZZZZzzzzPotter har god smag.

Af alle steder i lejligheden, valgte han i dag at lægge sig til at sove oven i mit striktøj.
Deeeejlig delux super blød Manu 100% babyalpaca, der er ved at blive til en Blød Halsedisse.

Det hele, incl. kat, fra Nusse & Nørkle.

Huh?!


Der er sket noget mærkeligt. Jeg er åbenbart lækker og smuk og flot...åbenbart...

Har aldrig betragtet mig selv, som nogen babe. Faktisk tvært imod. Har altid set i spejlet og tænkt "Hey kønne lidt sære pige! Du ser sgu oki ud, på trods af din spise næse, sære tænder og den der delle midt i det hele der aldrig går væk. Ej en model, men ej heller trold.". Ergo, har de sidste par år fået et oki, men realistisk forhold til min krop. Men ligefrem lækker og smuk og flot?! NIX!

Men altså. Stod i gardaroben til forårsfesten på min skole i fredags, og er du gaaaaal jeg fik mange komplimenter. Både for min hårfarve, men også for resten af mig.

Var især meget glad for at der var halvmørkt, da en gut fra klassen's roomie udbrød "Haddi, du sagde godt nok hun var køn, men sgu da ik at hun var SÅ smuk. Wow!"... og så var det her skuespilleren kom op i mig, og jeg med et stort smil og teatralsk forlegenhed udbrød "Pyyh godt her er mørkt, når nu man står her og får helt røde kinder FNIS!".
Er nok den beste redning jeg har lavet ever, for normalt er jeg sindsygt dårlig til at tage imod den slags komplimenter...mener bare...hvad skal man sige?! Tak?! Men det lyder os bare så tamt hehe.
Og nej, roomien var ikke lækker ;-)

Any ways, sådan blev det ved hver gang der kom nye fyre (og der kom mange. Gardere og nogle virkelig min type rockede fyre. Sidstnævnte var grunden til, at jeg ærgede mig lidt over at stå i garderoben hele aftenen). Meget sært...jeg er sgu da ikke lækker! Eller typen man ber om tlf.nr på og spør med hjem, tilsat et fuldt smørret grin...mener bare...se på mig! Jeg er sær!
Men det var virkelig dejligt eller andet sted..små pust af selvtillid hver gang. Og så var jeg ligeglad med hvor fulde afsenderene end var, og hvor ligegyldige de i virkeligheden var...skal dog stadig lige vænne mig til at det der på billedet ,og i spejlet er sådan noget man gir komplimenter...åbenbart....tror sgu aldrig jeg vænner mig til tanken.

Billedet er forresten taget inden det hele gik igang, da jeg og Nat fejrede at vi allerede nu har bestået vores praktik, selvom der er 2 måneder til vi er færdige. Og vores begges midtvejsevaluering gik PISSE godt. Og at Nat 100% har fået job i Jobcentret og at jeg måske har fået et os. Og at vi er smukke og klogere end alle de andre duller til festen og i verden! :-D

(pssssst! fik seriøst lyst til at sige til nogle af tøserne til festen "Istegade har ringet - de vil godt ha deres tøj og dansetrin tilbage!". Jesus fucking crist, hvad nogle kvinder dog gør for at tiltrække fyre?! Trin i bedste Christina Aguilere stil fra hendes Dirty-periode og et mylder af røvkorte blonde/paliet tutskørter med 15cm hæle til...hvornår er det lige blevet in?!)

Bonus: på trods af manglen på kavalergang, som FestMafia Martin ellers var villig nok til at lave på mig med en saks (mænd, tsssk!), skravede jeg nok drikkepenge sammen til en taxa hjem fra lyngby. Og guf til min udtømte krop da jeg blev vækket 3 timer (!!!!) efter jeg ,kl.6 lørdagmorgen og 24timer efter jeg stod op om fredage, endelig ku falde omkuld i min seng, af et lille lorte avisbud der ikke havde fattet at jeg nok ikke åbner døren, bare fordi han er en lille nar der ALTID skal ringe på hos mig og det mindst 4 gange.

Så tak til de søde duller og lækre fyre, for turen hjem og colaen til morgenmad. You made my lørdag :-P