RSS

Haruni
Og her har vi så Haruni. Et skønt sjal der nåede at være mit i en uge. Havde glemt at min mor elsker lilla og blonder (= Haruni). Så det nyder nu tilværelsen nede i Tureby sammen med alle sine ustrikkede søstre, der ligger i fine nøgler inde i butikken.

Haruni er fundet på ravelry. Forelskede mig fra første kik. Mener bare...se dog på det! De små blade der bliver store i kanten. Totalt elver'ish! Loooove it!

Garnet er New Zeeland Lammeuld. Let lækkert og lunt når det skal være det. Og så passer det åbenbart faaaab til Haruni og blondestrik. Derfor jeg er igang med et til mig selv i lys flaskegrøn :-D


Hot/not: super nem opskrift, lækkert garn at strikke med, smukt resultat, incl. lidt udfordring til mit øvede jeg - HOT!

Teaser

Sidder faktisk her og ser MJ temaaften på TV3, så bliver kun til en lille teaser for et indlæg der gerne skulle komme en af dagene.

Og først li noget reklame for mors biks, Nusse & Nørkle, der har et lækkert smækkert sommerudsalg. Spar op til 50% på lækkert garn, opskrifter og tilbehør. SHOP AMOK blev der sagt!


Og så li et flaaaaash, inden jeg koncenterer mig 100% om tomatsalat (mmmm fetaaaaa = taaaaark moaaaar :-D) og MJ. Tænk at det allerede er et helt år siden?!


Er bl.a. igang med at producere det her puslespil for tiden, når jeg kører til og fra Verdens Ende.


Og her er noget der, indtil min mor så det i weekenden, var mit nyeste fancy'ste projekt.

ANSÆT MIG!

Nåh men vi har så i dag fået ny vikar i min afdeling i Jobcentret.
Fint nok.
Indtil Mona kommer ind og er ved at tude af frustration. Manden ved IN-TET! Han har ikke noget der ligner en socialfaglig baggrund, har aldrig arbejdet med vores systemer og aner ikke hvad man spørg om til en samtale..............


Har siden jeg startede, håbet på at få et studiejob når praktikken var slut. Men når nu vi skal spare 10-15 medarbejdere væk i jobcentret i næste uge, er det ikke sikkert at det bliver til noget.

Og det er så her jeg stejler.
For chefen vil godt ansætte en vikar der koster meget mere, end jeg ville gøre, og som ved NADA, istedet for en 4 semester socialrådgiverstuderende der har været her i 4 mdr, er selvkørende og ved ALT.

Er jeg den eneste der kan se noget galt med det her billed?!

Så her er lige min jobansøgning til jer derude, da min nuværende chef åbenbart er for blind til at se hvad der sidder lige foran snuden på ham

Kender du nogen der kunne være interressede i at ansætte en aktiv, glad og lærenem socialrågiverstuderende på 4 semester, der lige har bestået sin praktik, hvor hun har arbejdede med kontanthjælp på ungeområdet, så skriv til: Sascha.jc@gmail.com
Jeg er vandt til at arbejde i OPERA og KMD, og er badass til samtaler!

ANSÆT MIG!

Nyt look

Det sommer ergo nyt look på bloggen, med bloggers fine nye designs.
...og så fordi kedede jeg mig i praktikken. Utroligt så stille et jobcenter kan være på en fredag...

Får lyst til at sige som Ole Henriksen "I looooooove it!" :-D

Sahara..og undskyld rodet (mor)!


Den her har været et pænt stykke tid undervejs. Men nu er den endelig færdig.
Apropro Sahara, jeezzz det er varmt at modelere sådan en i 20 graders varme. Kan ikke anbefales!

Sahara fra Stitch Diva Studios i det blødeste lækre Lucca, begge dele fra Nusse & Nørkle.

Den her tog så lang tid fordi nogen (ergo mig), faktisk nåede at stikke den færdig, da hun pludselig fandt udaf at der sku perler på. Så måtte pille ALLE kanter op og tråede garnet med perler. Sidste gang jeg gør det. Gal et arbejde.
Men det blev nu ret så faaaaab, hvis jeg selv skal sige det :-D


Har brugt 2½ nøgle Lucca til Sahara i størresle M. Den sidder til, men løst på mig. Og jeg eeeeeeeeeeeeeeeelsker den. Var det ikke for perlerne der giver den lidt tyngde, ville jeg nok helt glemme jeg havde den på.

Farverne snyder ret meget på billederne. Mine bukser er i virkeligheden blå/sorte og blusen mørkeblå. Farven på bukserne på billedet, passer ret godt med farven på garnet i virkeligheden.

Hot/not: HOT! Oh SOOOOO HOT! Fantastisk nem at strikke. Som med alle Stitch Diva's ting er der et minimum af ender der skal hæftes, hvilket jeg især elsker fordi jeg er en nar til at sy ting sammen. Blusen er strikket oppe fra og ned, bliver samlet under armene og igen under brystet, hvorefter man strikker rundt. Man samler masker op til ærmerne og til mønsterstykket i udskæringen. Kan laves som top, t-shirt eller som min med laaaange ærmer.

Er ikke den sidste Sahara jeg laver, for helt ærligt - den klær mig jo faaaaaantaaaaastisk! :-D Ser jo helt vildt slank ud i den.. og det er jeg altså ikke. Har mine menneskelige beviser på et stort sukkerforbrug, siddende li midt på maven hehe. Nu glæder jeg mig bare til de kølige sommeraftener og efterårsdage, hvor den her skal flashes til den helt store præmie.

Og så li undskyld rodet. Oprydningen nåede kun til og med køkkenet, inden jeg blev angrebet af nu 2 dage i træk migræne :(

Rød retro

Jeg elsker hækling. Især hæklede bikini-toppe, hvilket resultere i at jeg får lavet 2-3 stykker hver sommer, fordi det er geniale sommer projekter.
MEN. Jeg elsker det især når det bliver retro. Så da jeg hjemme hos mor fandt en svensk hæklebog fra 1971, med en bikini i MÅTTE jeg lave den.

Så dadaaaah! Ren retro bikinitop med et twist pga. garnet der er mericeret bomuld og farven, der er perfekt til mit hår og min tattoo :-D

Den er lavet på nål 2 mm. Ska man altså li vænne sig til, men tog knap og nap en uge at lave. Bagpå er den indtil videre holdt sammen med en hæklet snor, indtil

jeg finder nogle fancy knapper.
Er igang med at lave trusserne os, men ska li ha fat i et nøgle garn mere før de kan blive færdige.

Keder mig, så nakkede den her fra en eller anden blog :)


Morgenens nedtur:

Blev vækket af 1000 watt spotlight direkte ind i mit soveværelse kl 5 i morges.


Morgenens optur:

Formåede i min fantastiske træthed at smide noget kluns på der faktisk ser halv godt ud.


Udenfor mit vindue:

Lyser 1000 watts pæren stadig, syrenerne sender deres duft ind gennem vinduet og fuglene pipper.


I min vindueskarm:

Ligger Potter og holder øje med at bussen kører ordentligt på vejen.


I fjernsynet kører:

Spiller DR-K morgen Jaaaaaazzzzzzz... bedste måde ever at vågne på.


Jeg vil høre:

Billie Holliday mens jeg betragter alle de andre fortravlede fredagsmorgenmennesker i s-toget.


Mit tøj:

Leopard ballarinaer fra sidste sommer, jeans, sort top og grå/sort stribet stor og løs gardigan.


I dag skulle jeg nå:

Supervision på skolen og spise en is med ynglings mumis Maj.


Men ville hellere:

Droppe det første og sove lææææææææææænge. Eller bruge min tid på noget andet fornuftigt.


Weekend/søndag skal gå med:
Hækling af bikini og pure afslapning...og måske lidt oprydning/rengøring...hvis jeg ka tage mig sammen.


Dette billed har i aldrig set før:
Snapshot af Potter Le Chiffre :-P

Florence And The Machine - Dog Days

Som altid på lønningsdag og dage hvor jeg har været til psykolog, finder jeg mig selv på mærkværdigvis tryllet væk til Lyngbystorcenter lige så snart jeg har fri. I går efter psykologen kom jeg først til mig selv, da jeg stod og gloede musik i TP music. Og der endte jeg med at falde over et must have tilbud på Florence and the machine (især nu hvor Mumford & Sons er totalt umulig at få fat på).
Den her sang er min nye ynglings. Blir totalt glad i låget af den og kan ikke sidde stille :-D