RSS

The Tudors


...eller "saaaavl Jonathan Rhys Meyers saaaaaaaaaaaaaaaaaavl"..
Jeg har opdaget noget fantaktisk. Har faktisk haft opdaget det et stykke tid nu, og synes lissom det var på tide at dele denne fantastiske opdagelse med jer. Hver mandag kl. 20 og hver dag kl. 16 sender DR 2 The Tudors.

Udover at være sindsygt godt lavet, og virkelig velspillet (har en svaghed for historiske dramaer og MÅTTE se den her, fordi jeg har en svaghed for Dronning Elisabeth 1, som jo var baaaaad aaaass, og kendte ikke forhistorien så vupti dupti), synes jeg personligt os at de har gjort et scoop i hovedrolleindehaveren Jonathan Rhys Meyers. For GUD hvor er den mand dog blevet lækker (!!!), siden Bend it like Beckham. Ej men se li på ham.
Er normalt slet ikke til den type hankøn, men Mr Meyers...HAPS! blev der sagt!

Og kan den mand så få en pris for sit portræt af Henrik VIII, NU!
Han spiller jo faktisk vildt godt, hvilket jeg egentligt ikke havde forventet af en model.
Han formår at gøre Henrik VIII menneskelig, og ikke bare den horende barbar mening mand kender ham som.

Kan kun anbefale jer derude at tune ind på DR2 mandag aften. Der er lækkerhed på alle kanter. Lige fra de gennemførte kulisser, til to die for kjoler, lækre billeder, lækkert skuespil og ikke mindst lækre mænd (der er faktisk ret mange lækre mennesker med i den serie, selv Sam Niel bliver lidt...knap så kedelig i selskab med Mr. Meyers :-P).

Og ja, dette indlæg blev skrevet lige efter den daglige dosis The Tudors :-P

Is it a...


klovn?...rudolf med den røde tud?...nej det er skam bare mig, Sas den Blege, der igen igen igen lærte at hun SKAL have solcreme på udenfor, lige meget HVOR overskyet det er om sommeren.
Grøn Koncert i går var super hyggeligt. Blev små snalret med Nat, så hele verden blev li gennem diskuteret fordi vi ikke har set hinanden i en måneds tid.

Og nød musikken selvfølgelig eller...det meste af det i hvert fald. Mc's Fight Night og Carpark North var toppen! Medina var os sådan til at leve med, udover at jeg konstant tænkte på, hvor koldt det måtte være i hendes bikini-vest-pumps-outfit. Jeg havde i hvert fald jeans, skjorte, converse på og en hoodie i tasken, som jeg blev gladere og gladere for som dagen skred frem.
Tina Dickow var os ret cool, mens jeg først opdagede at Alphabeat spillede da jeg kastede et blik ned mod scenen. Beviser bare at de ER bedre på cd end live.
Thomas Helmig var Tommy Boy, intet nyt under solen der. D-A-D nåede jeg ikke at høre, for vi blev enige om at gå tidligt/jeg var nødtil det, for at diverse busser og toge kunne passe sammen (nu må de fandeme godt snart være færdig med at lægge de skide nye spor, NÅH!)

Og altså...ingen af os var egentligt kommet for at høre musikken, men mere for at hænge ud og hygge. Vi ville egentligt slet ikke være taget på Grøn Koncert, hvis ikke vi havde fået billetterne gratis.

I dag er brugt på at lade op. To dages frisk luft er åbenbart mere end jeg kan tåle. Er sådan en usund indendørs livs nyder, hvis normale dosis frisk luft består af turen til og fra netto eller korte gåture rundt i byen der ender i biffen eller på en café.
Nåh ja, og så vågnede jeg os med en tud der næsten matcher mit hår og en let rødme i fjæset. Tror snart jeg binder solcremen fast til mit hoved, så jeg ikke glemmer det for fremtiden. Og så bliver jeg ikke engang brun, når rødmen går væk. Så får jeg bare min normale farve igen. Hvor nederen er min hud lige?!

Og nu burde jeg lave noget fornuftigt, men fortrækker sofaen med klæbekatten Potter og en omgang Kill Bill. Solskoldning gør mig altid ond i sulet, og fordi jeg er for sød til at gå ind og banke min pisse belastende nabo, for hun jo ik selv kan gøre for at hun er skizofren og ingen tidsfornemmelse har (kl. 5 om morgen og hele dagen...need I say more?)...så ser jeg film hvor andre gør det for mig.

Hilsen Sas den Blege, der nogle gange ville ønske hun var Bad Ass Sas med Den Store Gun :-P

Revon-ara


Har her i min sommerferie fast arbejde for min mor. Hver lørdag står jeg som grønthandler i Næstved på torvet. I er velkomne til at komme forbi, jeg og mor og Henrik (mors mand, som ik ved en bønne om garn. så er i advaret) giver glædeligt et garntip med i handlen ;-)

Så derfor tilbriger jeg os mere tid end normalt hjemme hos familien, for nægter altså at tage fra Lyngby kl. 6 lørdag morgen, når jeg kan tage hjem til la familia fredag og stå op kl. 6 lørdag i stedet.

OG, derfor har jeg haft mere tid end normalt til at rode i mors garngemmer rundt omkring i huset. Under trappen fandt jeg det her flotte garn, som jeg ikke rigtigt ved hvad er..tror det er uld... any ways, farverne minder mig om en Ara parpegøje og vidste med det samme hvad jeg sku lave det om til - et Revontuli sjal :-D

DSC01231

Lige udaf landevejen var det. Nu venter jeg bare på at det bliver efterår, så jeg kan flashe det i indreby til og fra skole :)

Flere billeder i mit flickr album (og ja ved godt jeg roder, men har altså sommerferie nåh! Og da jeg endelig fik taget mig sammen til at tage billeder af sjal og sok, havde jeg ligget vandret på sofaen i en uge og set tour de france og strikket, nåh.).

Hygge hejsaaaaa :)

In the peaceful forest of Daffodils

DSC01221

Jeg har begået mit første værk fra Thing outside the Sox - In the peaceful forest.
Garnet er mit ynglings til sokker, det forevigt lækre Lorna's Laces Shepherd Sock i farven Daffodil.
Der lidt fejl i bogen, men de blev hurtigt rettet med en tur ind på bogens forum på Ravelry.

Hot/not: Oh so HOT! Tog mig 3 fridage at strikke den første sok. Var hooked! Og garnet er bare så smukt, så blev nødtil at strikke sokken færdig for at se hvordan farverne fordelte sig. Mit eneste problem er det pt. er for varmt til at gå med sokker, ellers ville jeg nok have været færdig med nr. 2 sok nu :-)

Forbrug: 2 nøgler til et par sokker, og så er der endda de yndigste rester tilbage til restekurven. Er ved at have en mindre samling LL rester. Gemmer dem til et eller andet fancy resteprojekt en dag.

Se flere billeder af den smååååkke sok i mit flickr album lige her eller på min side på ravelry.

Grøn Koncert


Har lige fået fribillet af den skønne Nat til Grøn Koncert i Valby næste søndag. Hvor heldig kan man være?! :-D Især når programmet i år et af de bedre (kunne dog godt undvære Alphabeat). Bliver hende med det vilde røde hår oppe foran til D-A-D, that's for sure!

Mommy looooveEn af de helt særlige grunde til at jeg elsker min mor - hun giver spontane og altid gode gaver :-D
I denne weekend blev jeg begavet med denne geniale strikkebog. Har du ikke kigget i den endnu, forslår jeg at du enten får rumpen ned på biblo, googler den eller bare helt simpelt forkæler dig selv med den - du vil ikke fortryde det.
Har i et stykke tid været inde i en dum strikkeperiode. Synes ikke rigtigt noget var udfordrende eller inspirerende. Well...den periode er slut nu!
Den her bog er både vildt inspirerende og teknisk udfordrene. Faktisk aner jeg ikke hvor jeg skal starte, for jeg vil lave det hele :-D

Taaaaaaaaaaaaaaaark moaaaaar :-D


What a feeeeeeeling


Der er gået retro i den herhjemme. Har for det første opdaget noget sjovt/skræmmende. Kan i løbet af 10 sek finde et 80'er eller 90'er outfit i mit skab, og her troede jeg at jeg var tototalt stilet rock. Må være et eller andet gen man automatisk har, når man er født i 80'erne.

Nåh, men altså. Skal til heldags hygge med rundboldt, mad og koldt at drikke, sammen med hele "den hårde kerne" (som Stizzer's kæreste kalder os venner der altid møder op til anything at anytime), hjemme hos Stizzer og kæresten.

Og så fik Stizzer jo den faaaaaaaaaaab ide, at os tøser skulle hoppe i vores bedste 80'er/90'er sports outfit.
Jeg havde en del ideer oppe at vende:
Sporty grungerock, ja det kan faktisk godt lade sig gøre fandt jeg udaf inde i mit skab.
Let's get psysical, indtil jeg kom i tanke om bodystocking, BVADR!
Sporty Spice...min ynlings spice girl. Hvad blev der lige af girl power?!
Ung Britney S. inden hun gik helt amok i hår og drugs
Kylie i hendes hotpants periode...altså bare lidt længere shorts.
btw. siden hvornår hedder hotpants trusseshorts?! Og siden hvornår er det blevet in igen?!
80'er tennis look
og en masse andre.


Men! Så gik jeg ind og kiggede i mit skab igen. Og så kom det til mig - Flashdance!
1: elsker at sige det.. især på en teatralsk måde. FLASHdaaaaanccccceeeee!
2: Er jo et røv nemt look!

Og så kom jeg til at fjolle rundt med kameraet. Her er mit mest Flashdance'ish billed incl side-hestehale OG hjemmestrikket svedarmbånd :-P


Blir så grineren at se de andre tøser på lørdag. Jeg er i hvert fald klar på en omgang rundboldt eller 3 :-D

Og nu vil jeg øve mig på mine 80'er moves til den her :-D
Kære Helle fra Horsens

Da du jo ikke har lagt en mail eller nowet man ku skrive til, og så fordi jeg med glæde deler ud af mine tips og reklamere for ynglings bøger...og har ferie (ergo overskud..en meget mystisk størrelse jeg stadig lige skal vænne mig :-P) - ja så skriver jeg da lige et indlæg :-)

The Fat Bottom Bag (se billed)
er fra en af mine all time favorites hækle bøger -


Den er sjov, fuld af fede & sjove ting og er genial til begynder hæklere, eller hvis man ikke har hæklet i et par år og lige skal have frisket teknikkerne op.

Og så vil jeg da i sammen ombæring anbefale hendes andre bøger, Stitch 'N Bitch bøgerne. Lavet på samme opskrift som hæklebogen, udover at de handler om strik.
Man kan som regl få dem alle til et eller andet tilbud på amazon.co.uk. (direkte link til bogen)


God hækling og strikning :)


I dag står min dag på hækling af sekskanter, strikning på Margot (som i kommer til at høre mere om en af dagene) og filmstening når nu vejret er gråt :-)

Hyg!

Urtehave i stuen

Oki, det er ingen hemmelighed at jeg ikke ejer skyggen af grønne fingre. Giv mig en kaktus og den er død inden en måned. Men nu har jeg altså en svaghed for urter, især duftende urter. Og så har jeg et stort sydvendt vindue, hvilket betyder at stuen er en sauna fra kl. 12 til solen går ned. Og så tænkte jeg "drivhus-vindue sgu da!" efter sidste uges afsnit af Rivercottage på DR2.
Så kom i dag hjem fra moaaar med grønt incl. tilbehør til mit vindue.

Her dufter nu skønt af rosmarin, basilikum og timian.
Potter er ret interesseret i Rosmarinen. Har været oppe flere gange og snuse til den.

Skønt at starte ferien med arbejde, familie og lækre ting i vinduet :)

Næsten færdig...
..er jeg med mit 4 semster som socialrådgiverstudine. Mangler bare en latterlig max 2 siders opgave, som jeg absolute ikke gider skrive, fordi vi alligevel ikke kommer til at bruge den på 5 semester, men jeg SKAL. Og den skal aflevers i morgen kl 12. Har indtil videre skrevet knap en sides blah (motivatioen og iderigheden er MEGET LILLE på den her opgave), så nu holder jeg lang frokostpause et par timer. Af en eller anden grund synes min læge at hun først skal åbne kl 13, selv for telefonerne, om torsdagen. Og jeg skal have fornyet min p-pille recept i dag. Der røg li planen om at bruge formiddagen på praktiske ting.

Så nu lyder planen: frokost indtil kl. 13, ringe til læge, ind til lyngby efter piller og en lille "jeg skal lige kigge" tur i centret, hjem og skrive opgaven færdig (helts inden aftensmadstid), sende opgaven, nyde jeg har sommerferie.

Nåh ja og så var min sidste dag på Jobcentret var super hyggelig. Fik morgenmad og gaver af min vejleder og afdelingen. Totalt søde mennesker der er derude altså :)