RSS

Frisørlove

Før
Meget slidt langt hår. Men stadig yndigt :)Efter
Sad i dag hårmodel til en prøve på frisørskolen, hos en super sød pige der hedder Mette.
Og Mette, hende ka vi li! For hun så straks at jeg (åbenbart) er en type. Og en type kan (åbenbart) bære en lang pagé. Kan du stave til positivt overrasket?! For det var jeg :-D Jeg elsker mit hår! Og Mette pi'en har helt sikkert fået en ny kunde :-DUgle cardigan 0.2

SÅ er der nyt fra nord-østfronten!

Jeg har i dag haft en ufrivillig fridag pga. skodmobil, der åbenbart tror vi har år 2009 og søndag.

Så jeg fik nosset mig sammen til at hæfte ender på min Ugle cardigan :-D

Nu mangler jeg bare en evighed af knapper, 7 ned foran og 36 vandret. Har stadig ik helt bestemt mig for de 36, men ved at de 7 bliver blandede hvide knapper. Mere om det når jeg engang får syet dem på. Nu kan i i stedet nyde billeder og evt. tjekke den ud inde på min ravelry profil, hvor der også står ALLE data.

Garnet er lækkert Greenland fra Nusse & Nørkle, som pt. er på bud i biksen fordi det udgår, så skynd dig ind og gør et kup ;-)

Tjek også de andre Sommerudslags-ting ud nu du er derinde. Kan fx. anbefale mit ynglings babykillinge bløde garn Lucca, som også er sat ned. Man får de blødeste og letteste trøjer udaf det :)

Har strikket med det fantastiske Kinki pindesæt, som jeg bliver gladere og gladere for.

Lige et par hurtige billeder inden den ryger til vask, som forhåbentligt tar noget af det puffy bagpå. Ellers overlever jeg sgu nok. Er hvert fald allerede forelsket. Ikke sidste gang jeg laver dén cardigan :D

uglecardigan 2

uglecardigan 1