RSS

Fordi jeg kan...


...strikkede jeg et originalt House Scarf fra Charmed Knits af Alison Hansel (er du Harry Potter fan, er den her strikkebog et MUST HAVE!) på en uge.
Startede i mandags, lukkede af fredag og satte frynser på lørdag, lige tids nok til Harry Potter and The Deathly Hallows i Palads i dag :D

Garnet er det lækre Peruvian Highland Wool fra Nusse & Nørkle. Er små pjattet med det her garn. Farverne er dejligt klare, det funker mega godt til flerefarve-strik, er rart at strikke med og varmer deeeeeejligt.
ISÆR når det som her er strikket i en tube, som man lukker i enderne med frynser ergo halstørklædet er "dobbelt", og mega bredt (strikkefastheden passede ikke heeeelt, det blev ca. en halv meter længere og noget bredere end opskriften siger, men når det handler om halstørklæder er jeg pænt ligeglad på det punkt). Har for første gang i år, slet ikke frosset det mindste om halsen.

Jeg elsker mit nye HP-halstørklæde, fordi det er verdens nemmeste idiotsikre-strik og alligevel ser lækkert smækkert ud....og varmer! På den der behagelige isolerende måde, der ikke kradser eller klør. Pænt vigtigt med de der minus grader, de snakkede om i vejret tidligere, adr badr, Har os allerede fået bestilling på et til mor i grøn & lilla :-)

Seeees!

p.s. sorry for crappy billed, har glemt mit kamera derhjemme :-)
Nåh men altså...syntes li her trængte til en lille makeover, fordi jeg rent faktisk har noget at skrive om igen.

For det første er der jo kæresten. Hvem havde li regnet med at lille mig, skulle falde for en 2 m høj musiker, der ligner Johnny Depp's hemmelige lovechild (nåh men synes jeg altså!!), som der er totalt verlibet i lille mig...jeg havde i hvert fald ikke set den komme, og nu har vi snart officielt 1 måneds dag (uofficielt har vi allerede haft, men det glemte vi, så tæller ikke).

I får li et af de eneste seriøse/gode billeder jeg formåede at fange af ham, på vores gåtur rundt i Brede i søndags. Bemærk halstørklædet - Navia Striber made by Strikkekatten. Lige så snart jeg får et ordentligt billed, skal der nok komme et indlæg om det :)









Noget helt andet. En smart ting ved at være kæreste med en musiker, med næsten samme musiksmag som en selv, er at man bliver introduceret for noget nyt ret tit.

Var sidste torsdag til super fede koncerter med New Tv Wonders og Euzen på Krudttønden.

New Tv Wonders er lækkert dansk indierock og super cool live - tjek dem ud på MySpace - New Tv Wonders

Euzen...var bare fantastisk! Er normalt ikke vildt meget til electronica, men Euzen har omvendt mig efter at have set dem live. FUCK ME (som Gordon Ramsey ville ha sagt det) det var godt. Sygt gode musikere hele bundet og faaaab forsanger. Du finder dem lige her MySpace - Euzen.

Dagens sidste anbefaling er Vomit Supreme.
Kæresten købte deres cd i forgårs og har, uden pis, ikke hørt andet siden. Det er lækkert drengerøvet thight rå rock, som man bare ikke bliver træt af. Hvis det her ikke snart får et gennembrud, er der seriøst noget galt med verden. Lyt, lær og gå amok :-D - MySpace - Vomit Supreme

And on that note, vil jeg forlade jer. Er ved at dø af sult og skal have pakket tasken til en lille tur til Tureby, der starter med et pitstop hos kæresten i aften. Tidlig god weekend herfra :-)

Pause

Bloggen har uofficielt holdt pause. Og det bliver den faktisk ved med.
For det første tar 5 semester som socialrådgiverstuderende, allerede nu nærmest livet af en. Får STRESSSSSSSSSS MAAAAAND!!!!!

Men så er det jo godt at man har ham her.

Min nye lille kæreste, som jeg er head over heels forelsket i :-D

Og så mine skønne veninder, som jeg ikke ville kunne overleve de lange skoledage uden.

Så strik og blogning ....og alt andet faktisk, er røget bagerst i køen, til fordel for skole skole skole kæreste veninder kæreste kæreste kæreste veninder veninder veninder...

Til vi ses igen - Hygge Hejsaaaaaaaaaaaaa :-D

Frisørlove

Før
Meget slidt langt hår. Men stadig yndigt :)







Efter
Sad i dag hårmodel til en prøve på frisørskolen, hos en super sød pige der hedder Mette.
Og Mette, hende ka vi li! For hun så straks at jeg (åbenbart) er en type. Og en type kan (åbenbart) bære en lang pagé. Kan du stave til positivt overrasket?! For det var jeg :-D Jeg elsker mit hår! Og Mette pi'en har helt sikkert fået en ny kunde :-D



Ugle cardigan 0.2

SÅ er der nyt fra nord-østfronten!

Jeg har i dag haft en ufrivillig fridag pga. skodmobil, der åbenbart tror vi har år 2009 og søndag.

Så jeg fik nosset mig sammen til at hæfte ender på min Ugle cardigan :-D

Nu mangler jeg bare en evighed af knapper, 7 ned foran og 36 vandret. Har stadig ik helt bestemt mig for de 36, men ved at de 7 bliver blandede hvide knapper. Mere om det når jeg engang får syet dem på. Nu kan i i stedet nyde billeder og evt. tjekke den ud inde på min ravelry profil, hvor der også står ALLE data.

Garnet er lækkert Greenland fra Nusse & Nørkle, som pt. er på bud i biksen fordi det udgår, så skynd dig ind og gør et kup ;-)

Tjek også de andre Sommerudslags-ting ud nu du er derinde. Kan fx. anbefale mit ynglings babykillinge bløde garn Lucca, som også er sat ned. Man får de blødeste og letteste trøjer udaf det :)

Har strikket med det fantastiske Kinki pindesæt, som jeg bliver gladere og gladere for.

Lige et par hurtige billeder inden den ryger til vask, som forhåbentligt tar noget af det puffy bagpå. Ellers overlever jeg sgu nok. Er hvert fald allerede forelsket. Ikke sidste gang jeg laver dén cardigan :D

uglecardigan 2

uglecardigan 1

Ugle cardigan


Nåh men jeg ElSKER Ravelry! EEEEEEEEEEEEEEEEEELSKER DET!
For se hvad jeg lige fandt!
Den sagnomspunene Owls sweater som cardigan!
Årh hvad årh hvad ÅRH HVAD! :D

Havde egenligt tænkt mig at give Owls en ny chance og så lave den igen, uden indtagninger så jeg slap for de der buler der kom bagpå. Endte med at pille min oprindelige udgave af den op, så garnet har bare ligget og gloet lige siden.

Det bliver der lavet om på i dag. Lige så snart jeg har lavet det her indlæg færdigt, hopper jeg over og slår op til den igen, men denne gang bruger jeg Jenny Willknitt's modificationer så den bliver til en cardigan i stedet. For har aldrig strikket en cardigan og vil helt sikkert bruge den 10 gange mere, end hvis jeg lavede sweateren.
For den er jo yyyyyyyyyyyyndig :-D

Ravel-link til Owls Cardigan :)

Purl Beret

DSC01378

Lige et lille hurtigt stykke strik jeg har været et par dage om. Purl Beret fra Purl Bee. Super enkel, super hurtigt. Garnet er det regnbuefarvede håndfarvede Opal, jeg også brugte til de her - simple filigree fingerlings. Der er stadig en del garn tilbage, så laver nok et smalt tørklæde - og vupti et fint lille sæt det blir :)

I morgen tager jeg min ugentlige tur sy'på til tureby og arbejde lørdag. Kom frisk og køb aaaaaal vores frugt & grønt - trunten her skal have en ny ipod. Min elskede shuffle har kastet håndklædet i ringen og er stendød...suk...miss you little i-buddy.

Tidlig god weekend derude :)

DSC01376

DSC01371