RSS

lidt træt af det hele

Eller i hvert fald bare Bilka (indsæt kast-op-smily).
Er virkelig virkelig virkelig træt af det sted og skal endda skifte afdeling i næste måned.
Så mor, din frygt for at din datter forbliver i Bilka til evgitid ik?! FORGET ABOUT IT! Bare tanken om at jeg skal derud i 6 timer i morgenaften gir mig kvalme, eller..det havde jeg så i forvejen fordi jeg har været syg hele ugen og troede at det var en smart ide at arbejde samtidigt, NIX! Har ligget på langs i to dage og stenet helt utroligt meget når ikke jeg lige sov eller blæste hjernen ud med snot. Faldt endda i søvn til ringenes herre i dag. Ku virkelig ikke holde mine øjne åbne til sidst, selvom jeg kæmpede en brav kamp.

Keder mig i det hele taget ret meget for tiden. Det her med ikke at være under uddannelse (fald nu ikke ned af stolen mor) er vir-ke-lig KEDELIGT! Men nu sidder jeg jo i saksen, så kan lige så godt indlægge mig selv til slavetimer i bilka og bare arbejde tiden væk mens jeg får penge for det. Overvejede lige at skrive "tjene kassen", men det kan ikke lade sig gøre i bilka har jeg fundet udaf, dumme sted.

Livet med kæresten går godt. Han bliver dog nok ret irriterne den næste uges tid fordi hans skal skrive SSO om Mulholland Drive (filmen af David Lynch) i dansk og psykologi.
Men vi overlever :-)

Vil gå ind og stene lidt mere tv. hader at være syg...

0 kommentarer: