RSS

2x afslapning på 8 ben

Kryptisk overskrif I know.
Men det er faktisk meget enkelt. Er blevet ejer af 2 dejlige lænestole købt brugt af en tømmermester i går eftermiddags. Elsker GulogGratis.dk. faldt over dem for 14 dage siden, men da de stadig ikke var blevet solgt i går ringede svigermor til dem og vupti var de mine. Fik dem endda 100kr billigere end den første pris der var på 500kr for begge.
De er i vir-ke-lig god stand af en par brugte stole at være. Ingen huller efter folks røve eller pletter eller nowet. Og man sidder kanooooo i dem. Men FUCK hvor er det stof dog grimt. Elsker designet og benene, men det stof der - YRK!
Men men men...efter 18år med min mor og dvs. sofa'er lærer man en ting eller to om hvor hurtigt man kan forvandle et møbels udseende.
Du skal bruge: to tæpper eller store stykker stof.
Og så...nu bliver det spændende...og bare fordi så laver vi lige noget ala tvshop med før og efter billeder :-)

Den lille.
FØR: ewwww!
EFTER: fancy blå & flower power. selv kæresten er glad (selvom han ikke umidelbart ser sådan ud hehe).
Den store.
FØR: ewwww

EFTER: kopletter er bedre end ingen ting og ser godt ud til reolen bagved :-)
Er faktisk mit ynglings tæppe der blev ofret på stue-stolen, så det er kun midlertidigt! Men IIIIIH hvor er jeg glad for dem altså!

Cobblestone Body

Jubiiii! Tog mig sammen i går aftes og strikkede de sidste 2 inches jeg manglede på første del af Cobblestone - "under"kroppen er hermed DONE!
Og et ærme påbegyndt her til formiddag. Håber at nå en del på det i dag og i aften for skal hjem til svigerne og se X-factor finale - ikke det mest ophidsende i min verden og ville faktisk meget hellere til præmiere på Flammen og Citronen, men har lovet at se den med kæresten som irriterne nok er lige så hip på X-factor som hans forældre, SUK!
Men så er det jo godt at man har en sweater at strikke på :-)

forkælelse


Kunne ikke lade være. MÅTTE bare gøre det..! især efter at have tjekket kursen.
Har givet mig selv et års arbonement på Interweave Crochet :-D
Bagefter ærgede jeg mig over at jeg ikke to 8 numre med samme for forskellen lige nu er kun 50kr (ca. 130kr for 4 numre. Ca.180kr for 8.) Dåååhme sas...
Men anyways...teaser mailen var altså for svær at modstå. Mener bare se lige hvor fint det er altså, min indre hippie hopper af glæde!

Og nu vil den hoppe ind i sofa'en og stene tv. Ærgeligt at de kun sender et afsnit af House. Er blevet min nye ynglings serie lige pludselig for synes altså ham Hugh Laurie er pisse god i den rolle. Man tror faktisk på ham.
I present - The Fountain Hat

Hvad kan man lave på to film?
Man kan lave den her:

Fountain Hat fra Interweave Knits. Kede mig BRAVT i går aftes da jeg sappede rundt mellem Min bedste vens bryllup (VIL HA DET HÅR!!!!!! dumme julia roberts...) og King Kong (hvorfor dino'er?!!! hvorfor????? som om en gigantisk abe ikke var nok?!). Havde strikket på Cobblestone hele eftermiddagen så trængte til noget afvæksling og ud af min kurv faldt opskriften på den her. Begyndte i går aftes og lavede den færdig til "Mit Afrika" (vil os til afrika!!!) som tv2 sendte i dag.
Har strikket den i Arwetta strømpegarn fra Nusse og Nørkle i farven "Forårspasteller".

Hot/not: HOT! Mangler stadig at få strukket den, men er allerede vild med resultatet. Faverne minder mig om dejlige lune forårsdage med sol og stjerneklare nætter (indsæt dagdrømmer smily :-P) og garnet er såååååå lækkert blødt.


Strikkekatten er glad :-D


bikini!


Virker helt forkert det her med sneen dryssende ned udenfor i kaskader, men mellem Cobbelstone og arbejdet har jeg fået hæklet mig en lille fin bikini. Er jo nu man skal gøre det så den er klar til sommer.
Den er lavet i noget strømpegarn jeg ikke kan huske hvad hedder og opskriften er fra Hækl på den fede måde.
Kan godt lide farverne i garnet der gør bikinien lidt mere retro på den fede måde.
Og NEJ, i får den ikke at se på...i hvert fald ikke før jeg engang har fået noget mere farve.

puppy love og lidt lækkert garn

Jeg er blevet forelsket igen. I en lille, blød, stædig og mega nuttet mand der hedder Buster.

Se ham lige (indsæt smily med hjerte øjne)!!!

Faktisk er han min nye "lillebror" og min mors baby. Hun har altid ville have en Tibetansk Terrier og vupti! For en uge siden fik hun så en.
Var ovre og se ham i weekenden. De fås ikke mere nuttede eller mindre. Hans hoved er lige så stort som min hånd og han kan ligge på et A4 ark og stadig have plads.

Tog et mindre ton billeder af ham, så her kommer lige et lille Buster's Show :-D

Buster med min gave til ham - en Buster(!!) Cube (sådan en med mad i)


Flot i profil. Bemærk den krøllede hale, betyder han er tryg og glad:-)"Jeg vil såååå gerne op i sofa'en til dig *BLINK BLINK*"Et bevis på at han bider i ALT. Denne er der hans egen tis på...
Buster og Bimse. Har altid betragtet Bimse som en lille hund, hun ikke en halv meter over skulderen. Men med Buster ser hun jo enorm ud.


De mindste kasser en grønthandler kan få for tiden kommer med små danske agurker i. Det er MEGET små kasser. Og sådan en passer Buster fint i.
Buster er os med på bølgen! Os selvom det betyder at malle må tage brydertag på ham så han ikke æder hende og tæppet:-P

Man er vel en nysgerrig Tibbe som selvfølgelig skal stikke snuden heeeeelt op i kameraet.


Lavede os andet end at sukke over Buster, selvom om det ikke var nemt;-P

Fik blandet andet garn med hjem til en Cobblestone Pullover (fra Interweave Knit's fall issue) til kæresten, han ved det bare ikke endnu så schyyyyyyyyyyyyy det er en overraskelse!
Mor havde lavet to til hendes mand i forskelligt garn, en i to tråde strømpegarn og en i Lucca, som jeg blev lidt forelsket i. Min bliver lavet i en tråd fra Opals Hundertswasser kollektionen i farven Sigender Dampfer in Ultramarine III og en tråd fra Løve Baby og Hosegarn i farven Jeansblå .

Og sådan her ser det ud når man er godt igang.Ihhhhh glæder mig sån til den er færdig :-D
Os fordi når jeg er færdig med den så kan jeg begynde på min første StitchDiva trøje
Simple Knitted Bodice i den her lææææææækre garn Lucca tweed fra Nusse og Nørkle. Laver den i helt i farven Safran som er SÅ flot og lækker når man står med det i hænderne.

Og så blev jeg sefølig os fedet op som man jo skal på sådan en tur hjem til mors kødgryder. Mine højde punkter var bønne/tomatsalaten og stegen, den kolde kylling med tarziki (med danske agurker! NAM!), artiskokken, jordbær med fløde og frokosten i går der for mit vedkomende bestod af rugbrød, en med chiliost og en med røget peberlaks. NAAAAM!

Tak for en hyggelig weekend familie :-) KRAM!

Orange you glad

Jeg lever, når det kommer til tilbehør, efter en filosofi der hedder "man kan aldrig få for mange hatte". Og det kan man altså ikke!
Og når man nu har været tvunget til at være indedøre de sidste 3 dage af ens mini ferie på 4 dage fordi det har stormet og regnet konstant, hvad er så bedre at bruge tiden på end at hækle en knald orange hat?!

Opskriften er fra en gammel hæklebog jeg engang lånte og glemte af aflevere på biblo, ups.

Garnet er Lamb's Pride worsted i farven Orange you glad, det navn passer SÅ godt :-D

God/grel?: Synes faktisk den er ganske fin. Er hæklet på nål. 5 så går relativt hurtigt. Synes det er pisse kedeligt bare at hækle rundt, rundt og rundt, men vil man have en hat må det jo til. Og farven kan jo friske en hver gråvejrs dag op, så er ganske tilfreds. Desuden elsker jeg Lamb's Pride garnet fordi det har sådan en flot glans og er dejligt blødt.

en sjældenhed

Det er meget sjældent at jeg bliver rørt af film. Er jo hardcore filmseer med en forkærlighed for små skæve film og store episke fortællinger. Blev rørt da Pippin sang for kongen i "Kongen vender tilbage"...og det faktisk den mest skelsættende tåre over en film jeg kan huske i mit "voksende" liv. Tudede vist os engang så meget over en disney film at vi blev nødtil at gå ud af biografen da jeg var lille.

Men så købte jeg Spurven den anden dag. Edit Piaf's liv var totalt tragisk!!! Fik allerede ondt af hende et kvarter inde i filmen. Men den scene der rørte mig så meget at jeg kneb en tåre, var da hun finder udaf at hendes kæreste er styrtet ned med et fly.
Marion Cotillard spiller helt fantastisk i den scene. Der forstod jeg hvorfor hun havde fortjent den Oscar hun fik sidste søndag. Hun ER Edit Piaf..!

Selvom jeg ikke anede hvem Edit Piaf var, så kan jeg kun anbefale filmen for historien er en god historie. SE DEN!