RSS

Udvalgsfest MUHAHAHAHAHAAAAAAAA

Var til udvalgsfest på skolen i går sammen med Stizzer. Temaet var Halloween. Viser det ikke særligt tit, men eeeeeeeeeeeelsker faktisk at klæde mig ud. Der er en lille drag/4årig gemt inde i mig et eller andet sted som klapper af fryd hver gang den står på fastelavn og halloween.

Og på trods af jeg faktisk er flad, synes jeg selv at jeg klarede det ret godt. Skal forstille en vampyr...eller...en der er død i hvert fald:D
Fantastisk hvad vir-ke-lig meget make-up, sprindelvæv og edderkopper kan gøre hehe. Tøjet og smykkerne er mit eget købt for 100år siden.

Og her er Stizzer. Hun var en dødning, så egenligt passede vi ret godt sammen hehe.

Festen var rigtig hyggelig, men liiiiidt kedelig for et par dansemus som jeg og stiz. Var faktisk sjovere at cykle gennem byen da jeg sku hjem. Man sku tro folk aldrig havde set en levende død før, tsk:-P

2 kommentarer:

Taxastrikkeren sagde ...

I er da zøøøde - hi hi! Jeg kører jo med børnehavebørn i taxaen og der er der en pige der vil være prinsesse til hallowinn (undskyld stavemåden,grin bare :-) jeg forklarede jo både i øst og vest med det resultat at pigebarnet blev møjsur på mig for hun VIL VÆRE PRINSESSE!Og børnehaven giver den gas med det HELE så græskarfesten er vist sikret fremover.

Fríða sagde ...

sejt! faktisk synes jeg outfittet godt kunne bruges til mere formelle sammenhæng, kjolen og boleroen er rigtig flotte.
kh.fra Island
Frida