RSS

Frøken Dum


Oki katte ER dumme.
Var med kræet til dyrelæge her kl. 16 fordi hun har savlet og lavet sjove bevægelser med munden den sidste uges tid vil jeg tro. Og tigermis er MEGET bestemt på et punkt - INGEN må kigge i hendes mund. Så off we go.
Det viste sig så at frøkenen ik havde noget hud på sin tungespids. Jeg gætter på varm gryde for hun ka være ret nysgerrig efter ting der lugter godt. Og det var os lægens bud. Heldigvis heler kattetunger hurtigt så hun fik noget smertestillende og pencilin af ham med det samme, og jeg fik noget med hjem til hende til 8 dage.
Og er du vimmer det har allerede hjulpet. Hun har næsten ik vasket sig i en uge, men nu står den bare på den helt store tur. Sære dyr hehe.

Og så lige KÆMPE tak til mor og hegis der har sagt de godt vil betale regningen. TAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAKTAK! I er alt for søde altså :-)

Nu blir det bare spændende om hun rent faktisk har lært lektien eller om vi ska afsted igen engang...

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Nu kunne vi jo få en lang diskussion om emnet: Er katte dumme? Så du skal være taknemmelig for, at bloggen ikke er egnet til lange diskussioner ;-)

Stakkels lille kat, jeg er sikker på hun har lært lektien :-)

Sascha sagde ...

Hahaha :-D

Taxastrikkeren sagde ...

Min datters Ludvig satte halen ind i ovnen lige idet den blev lukket!!!! Lågen skulle have et klem IND-AD for at åbnes,da der var børnelås på.Resultat: et styk kattehale med hul i - og det blødte som bare pokker.Faktisk svinede den en hel lejlighed til.Selvfølgelig var det en søndag aften (ikke nat)men prisen SKRIIIIIG 1278,00kr ved kasse et,tak! Som om hun havde det,men også her havde mor dankortet med.Ludvig klogere?? Nej,men datteren har ikke børnelås på mere og ser sig for.Og tænk - hun bagte selv boller for at spare på pengene.