RSS

DaffodilHar lige underskevet og afsendt lejekontrakten til den nye lejlighed. Det hele bliver pludselig så dejligt virkeligt :-D For pakkerodet mine 19kvm får det altså ikke til at fise ind. Her ser bare ud som der har gjort den sidste måned = et bombet lokum, bare med kasser & sorte sække for lissom at give det hele en kontrast :-P
Ergo i får ingen billeder...vil jeg skåne jer, min mor og mig selv for hehe.
I stedet kan i se hvad jeg arbejder på udover Owls.
Har slået op til et par Kai-Mei sokker fra Cookie A. Garnet er det fantastiske Lorna's Laces Shepherd Sock (mit ynglings sokkegarn!) i farven Daffodil. Billedet blev lidt overeksponeret, farverne er ik SÅ skrigende irl.
Men iiih det bliver en fin sok! Elsker at farverne snor sig sådan om benet, og glæder mig totalt til at se mønstret når det er færdig og går fra den ene side af foden til den anden.
Og så orkede hun ik mere blogging for i dag. Er ved at smeeeelte.. vil smide mig over sammen med katten under det åbene vindue og æde en sunlolli.

1 kommentarer:

Irene sagde ...

Til lykke med lejligheden! Kan godt forstå, at du glæder dig til at komme tilbage til familie og venner.
Skønt billede af dig og katten her nedenunder:-)
Og de sokker skal jeg da vist også kigge på, og garnet....nu har du flere gange skrevet at det er lækkert sokkegarn. Jeg kender det ikke, men det kan der da laves om på:-)