RSS
Nåh men altså...syntes li her trængte til en lille makeover, fordi jeg rent faktisk har noget at skrive om igen.

For det første er der jo kæresten. Hvem havde li regnet med at lille mig, skulle falde for en 2 m høj musiker, der ligner Johnny Depp's hemmelige lovechild (nåh men synes jeg altså!!), som der er totalt verlibet i lille mig...jeg havde i hvert fald ikke set den komme, og nu har vi snart officielt 1 måneds dag (uofficielt har vi allerede haft, men det glemte vi, så tæller ikke).

I får li et af de eneste seriøse/gode billeder jeg formåede at fange af ham, på vores gåtur rundt i Brede i søndags. Bemærk halstørklædet - Navia Striber made by Strikkekatten. Lige så snart jeg får et ordentligt billed, skal der nok komme et indlæg om det :)

Noget helt andet. En smart ting ved at være kæreste med en musiker, med næsten samme musiksmag som en selv, er at man bliver introduceret for noget nyt ret tit.

Var sidste torsdag til super fede koncerter med New Tv Wonders og Euzen på Krudttønden.

New Tv Wonders er lækkert dansk indierock og super cool live - tjek dem ud på MySpace - New Tv Wonders

Euzen...var bare fantastisk! Er normalt ikke vildt meget til electronica, men Euzen har omvendt mig efter at have set dem live. FUCK ME (som Gordon Ramsey ville ha sagt det) det var godt. Sygt gode musikere hele bundet og faaaab forsanger. Du finder dem lige her MySpace - Euzen.

Dagens sidste anbefaling er Vomit Supreme.
Kæresten købte deres cd i forgårs og har, uden pis, ikke hørt andet siden. Det er lækkert drengerøvet thight rå rock, som man bare ikke bliver træt af. Hvis det her ikke snart får et gennembrud, er der seriøst noget galt med verden. Lyt, lær og gå amok :-D - MySpace - Vomit Supreme

And on that note, vil jeg forlade jer. Er ved at dø af sult og skal have pakket tasken til en lille tur til Tureby, der starter med et pitstop hos kæresten i aften. Tidlig god weekend herfra :-)

Pause

Bloggen har uofficielt holdt pause. Og det bliver den faktisk ved med.
For det første tar 5 semester som socialrådgiverstuderende, allerede nu nærmest livet af en. Får STRESSSSSSSSSS MAAAAAND!!!!!

Men så er det jo godt at man har ham her.

Min nye lille kæreste, som jeg er head over heels forelsket i :-D

Og så mine skønne veninder, som jeg ikke ville kunne overleve de lange skoledage uden.

Så strik og blogning ....og alt andet faktisk, er røget bagerst i køen, til fordel for skole skole skole kæreste veninder kæreste kæreste kæreste veninder veninder veninder...

Til vi ses igen - Hygge Hejsaaaaaaaaaaaaa :-D