RSS

14 dage

De sidste 14 dage har været meget mærkelige og tror lidt jeg har fået overload af at det hele aldrig er sådan stille og roligt i mit liv.

Som nogle nok har læst på min mors blog (nørkleriet), så døde min moster pludseligt for 14 dage siden.
Begravelsen var stille og fin. Fik set mine 4 kusiner og ene fætter for første gang i mange år. Det er mærkeligt det der med at pludselig se en masse mennesker man ikke har set siden man var barn. At man egenligt har en oki stor familie, selvom man aldrig ser nogle af dem.

Var nok lidt ude af mig selv den uge Pia døde. Var ked af at jeg skulle skifte job, nervøs for det nye job, trist over pia's død selvom jeg ikke rigtigt kendte hende, bekymret for min mor, bekymret for om jeg kunne få en ekstra fridag ugen efter fordi begravelsen var på sjælland og kæresten skrev SSO i den uge så den støtte jeg havde brug for, fik jeg kun i minimale doser. Og af en eller anden mærkelig grund så hver eneste film jeg så handlede om folk der slog hinanden ihjel (fx.kill bill) eller nogen der var død (the queen). At Heath Ledger os lige var død gjor at jeg slet ikke kunne se 10 things I hate about you, selvom den slet ikke handler om død. Fik for meget død til sidst og krævede at kæresten lovede mig at næste film vi så sammen var en komedie UDEN nogen der døde eller død i nogen som helts form.
Om fredagen kom det så vidt at næsten rev hovedet af en af mine kollegaer, verdens sødeste tøs Cia, som slet ikke havde fortjent det. River normalt aldrig hovdet af mine kollegaer fordi jeg altid hygger mig når jeg var på arbejde med dem, især hende. Sagde os undskyld senere og hun sagde det var oki og gav mig et kram.

Har skiftet job for en uge siden. Til et job jeg HADER! Står og pakker kød dagen lang i bilka's slagter. Kan ikke lide det fordi jeg for det første ikke føler de har tid til at lære mig ordentligt op, mine kollegaer er 3 der er meget ældre end mig og fordi jeg har alt for meget tid til at tænke i. Har ikke lyst til at tænke så meget for tiden. Vil bare have tiden til at gå og det ville hjælpe meget hvis man havde et job man rent faktisk gad have.
Blir deprimeret af al den tænke-tid.
Har heldigvis haft fri i dag. Nyder mere end før mine fridage nu.

Ville egenligt ha strikket lidt i dag, men endte med at shoppe formiddagen væk og smide en sæk tøj til genbrug da jeg kom hjem. Er skønt at komme af med alt det tøj.
Vil gå ind og nyde resten af eftermiddagen med salsa, nachos og en film - ren hygge :-D

3 kommentarer:

Taxastrikkeren sagde ...

Tror du ikke du skulle prøve at finde et job udenfor Bilka? Det må du gøre noget ved på din næste fridag.Det er da alt for træls at stå op til et skodjob hver dag,især når der hele tiden snakkes og skrives om hvor meget der er brug for folk alle steder.
Vil også gerne trøste dig,men det eneste jeg kan skrive er at du og din familie kommer igennem det.Og at det er normalt man er "prikken" når en i ens familie dør.
God ide den med at se komedier uden død i.Livet er jo ikke en krimi eller en gyser,vel?

Fríða sagde ...

nej men, kære lille! sikke en omgang! har lige læst på din mors blog om din moster. håber I kan stötte og hjælpe hinanden og at I har nogle mennesker omkring jer der kan hjælpe. og så synes jeg det er noget af det værste man kan göre mod sig selv, at blive ved med et job man ikke kan lide. hellere nogle færre kroner og en glad pige. så, se at få gjort noget ved det snarest mulig!
kh.fra Island
Frida

Karen S sagde ...

Det lyder som 14 dage, som du næsten burde have lov til at kunne rive helt ud af kalenderen.
Jeg håber virkelig, at jobbet enten bliver bedre, eller at du finder et, der er bedre.
Jeg læste på din mors blog og blev meget berørt, tænkte meget på min egen familie og søster, men også på dig og din familie.

Jeg sender de varmeste ønsker og gode positive tanker.
Kh Karen S