RSS

Ragsokke par nr.1

Blev inspireret af en joke-sms jeg fik fra min mor i dag.

"Jeg læste i en buddistisk bog forleden at den bedste måde at opnå indre ro på, er at gøre alle de ting du har påbegyndt færdige...

(troede her det var et hint om at jeg skulle se at få lavet alle mine WIP's færdige, meeeeeeen..)

....Så så jeg mig rundt i huset, og nu har jeg drukket resten af rød- og hvidvinen, baileyen, vodkaen, kaluhaen, spist resten af pakken med pamol, valium, ketoganer og en æske med fyldt chokolade - og jeg tror de buddister har fat i noget. Jeg er helt rolig nu."

Hahahahahahaha!!! ...eller noget ;-P

Kom så senere på dagen i tanke om mine ragsokker og den ene der stadig lå og kun var halvt strikket, OG min mor's "de tager jo kun en aften at strikke". Så greb pindene efter aftensmad. Og i selskab med Mc. Dreamy og Mc. Steamy og starten på det virkelige latterlige reality program Age of Love, fik jeg lavet dem færdige! Og har det lidt roligere nu...sjovt nok...
Sikke fiiiiine sokker. De er lige hvad jeg har manglet til at futte rundt i herhjemme, så er faktisk rigtig glad for dem. ISÆR fordi de er strikket på pind 4.

Info om ragsokkerne:
Garnet er HP Løve rasokgarn i farven rosa/hvid/grå. Opskriften er virkelig idiotsikker og dejlig nem. Så de et sikkert hit!

1 kommentarer:

Nørkleriet sagde ...

Der er dømt hygge, på'en igen....
krams Mammi