RSS

netløs = blogløs

hvad sker der når ens kæreste bliver sur på ens netselskab?
Han siger nettet op, uden at sige noget til undertegnet, og vupti er vi altså nu netløse i hvem ved hvor lang tid. For han har jo fundet et nyt selskab, men han ved ikke hvornår vi får net igen. MÆND!!!!!!!

så derfor vil der nok være lidt meget stille på bloggen det næste lange stykke tid. suk...

Åbent hus kom frisk!

Lige lidt reklame for min moar.
Taget fra hendes blog:

Hvis man skulle have lyst til at kigge forbi er man hjerteligt velkommen. Denne fredag som jo er en af de hellige sidder vi på pinden mellem 11.00 og 19.00.

Fredage fremover er det fra 14.00 til 19.00, medmindre vi skriver noget andet her på bloggen. Vi glæder os til at se jer.


UPS! Adressen er nok en god ting at nævne?! Ingelstrupvej 4, 4682 Tureby. Send endelig en mail hvis du har spørgsmål før du begiver dig ud på udflugt
.


Kom frisk og frejdigt!
Og hvis garn, blomster og krydderurter ikke er nok, vil undertegnede samt de to firbenede charmetrolde også være at møde der :-)

wonder orkidé


Det her er altså for syrret. Har vist nok vist min smukke orkidé før, floooooootte blomster.
I starten af året afblomstrede den og jeg troede faktisk den var død fordi jeg helt glemte at vande den enlige pind der var tilbage til sidst.
Men så i weekenden blev jeg mødt af det her syn. Kan ikke huske hvornår jeg sidst vandede den, er nok noget nær engang i januar. Og så står den bare der og blomster som det mest naturlige i verden. DET kalder jeg en vidunder plante!

På strikke fronten hedder det nu Simple Knitted Bodice fra StitchDiva. Opskriften kan du få lige her og jeg har valgt at bruge Nusse&Nørkles læææææææækre Lucca Tweed i farven Safran, det er SÅ blødt!! Bliver en fryd at smyge sig i. Til mønsterstykkerne vil jeg strikke en gultråd med i, bare for at give den lidt bling bling;-) Kunne godt smide et billed ind, men er ikke nået fantastisk langt, så venter lidt endnu til den får lidt mere form.

I stedet slutter vi af med et billed af vores hæk i går aftes. Elsker forår, suk :-)
(for KÆMPE jeg-fylder-din-skærm-ud-størrelse, bare tryk på det)

Verdens premiere - Cobblestone by Strikkekatten

Hvad er det der sidder der i kærestens kontorstol..?

Det, mine damer og herrer er en vaske ægte verdens premiere.
Det er nemlig den første sweater jeg nogensinde har lavet! Cobblestone til kæresten blev færdig for 10min siden og jeg er SÅ tilfreds med mig selv :-D

Inden jeg bombardere bloggen med billeder, kommer der først lidt fakta.
Opskrift
: Cobblestone fra Interweave Knits, Fall 2007.
Garn
: Har strikket den i to tråde strømpegarn. 6 nøgler Blåt Løve Baby og Hosegarn. Og 3 nøgler fra Opal's kollektion Hundertwassers Werk i farven Sigender damfper in ultramarine lll. Begge fra Nusse & Nørkle.
Hot/not
: Soooooooo Hot! Verdens nemmeste strikketøj, skal helt sikkert lave en til mig selv engang. Havde kun et problem med den og det var til allersidst. Under sidste indt.runde løber jeg pludselig tør for Opal. Hvad gør man så? Man opdager at man stadig har masser af Løve garnet tilbage og tager garnenden fra midten af nøglet og binder på ens sørlige opal ende og VUPTI har man maaaaaaasser af garn.

Og nu - billeder! Kæresten har ikke fået den endnu, så har ingen billeder af ham i den. Men de skal nok komme :-)

I stedet for får i et af undertegende der sagtens synes en pige kan have en mandesweater på. Kommer SÅ meget til at låne den når han ikke selv bruger den hæ hæ.Twinkle twinkle

Er der noget bedre end at modtage en pakke med posten?
Det tror jeg næsten ikke.
I går fik jeg en pakke med posten og i den var der to bøger.
Twinkle's big city knits og Twinkle's weekend knits begge af Wenlan Chia.Nøøøøøøøj nogle lækre ting og flotte billeder. Og det hele er strikket på kæmpe pinde, lige som vi kan lide det :-D Skal helt sikkert lave noget fra dem og det kan ikke gå hurtigt nok. Heldigvis er det stadig koldt udenfor så tror jeg starter med en af huerne i weekend knits, bare for prøve bogen af.

Cobblestone - the end is near!

I går morges/formiddag skete der noget fantastisk. Nåede at strikke et ærme OG sætte begge ærmer til kroppen af cobblestone. Faaaaaaaaaaaaaantasktisk!

Se hvor fint. Nu ligner det faktisk noget man kan have på :-D


Close-up af armhulenEr nu nået til der hvor man skal strikke til det måler 5 inc. (mellem 1 og 2 dec. rnd.)
Var SÅ dejligt da jeg endelig skulle tage masker ind, for jesus der er mange når først ærmerne er sat til. Er altså virkelig dejligt med et stykke tøj der går så hurtigt at lave. Kan rent faktisk se en ende på det nu :-) Håber at være færdig med den engang i næste uge eller måske på søndag, men skal arbejde hver dag resten af ugen så tvivler på det sidste.