RSS

Det gule lyn

Oki endelig er det tid til lidt strikkeorinteret opdatering. Har ikke haft så meget gang i pindene på det sidste. At være både delitøs og deltids grønthandler er overraskende udmattende.
Heldigvis er det slut med det på mandag. Sidste dag i skod bilka er lige om hjørnet, adios amigos!

Simple Knitted Bodice (eller det gule lyn som den os går under) fra Stitch Diva og nusse & nørkle er endelig på vej i den rigtige retning. Prøvede den i dag inden jeg strikker de sidste afslutende omgange på kroppen. Nu mangler bare ærmerne og "halsen". Is gonna be H-O-T! Og elsker allerede at have garnet på, helt fantastisk!

Den ruller op i kanten, så er altså ikke fordi den er for kort eller jeg er for fed ;-)
Og den der meget synlige udtagning er altså bare mig der for sent opdagede at jeg lavede det heeeelt forkert. Fik fine huller i stedet for den der usynlige udtagning de snakker om i opskriften. Så gennemlæste det hele og havde et meget stort DOH'! øjeblik. Dumme sas altså...

Men så må man jo bare tage i rosengårdscentret og forkæle sig selv lidt. Men kun lidt, købte ny sports-bh og løbekniks i H&M (tog fandme en evighed! 5(!!!!!) prøverum til 1000000 kvinder og 2 (!!!!!!!!) åbne kasser. Tog fandme en time.), the best of Blondie og den nye med Anne Linnet (140kr i alt, helt ærligt så er man jo et skarn hvis man ik køber det) og det her bling bling i panduro til 25kr (halv pris jo taaaaak), som jeg vil bruge til kanterne på det gule lyn.

Og så til sidst et billed til mor så hun kan se at jeg rent faktisk laver noget på den her, det går bare ikke så stærkt (uuuuuuuuuundskyld..!!!). Men den er faktisk sjov at strikke, ikke noget med laaaaaange kedelige glatstrik stykker og så er det jo på pind 7 så går stærkt når først jeg går i gang. Den er til showroom'et hjemme hos mor så man kan prøve den på inden man selv laver den.Nåh, vil gå ind og strikke videre på det gule lyn så den snart kan få sin debut på næstved torv:-)

Go weekend derude bag skærmene.

1 kommentarer:

Karen S sagde ...

Håber også at din weekend har været god.
Jeg synes nu den gyldne top ser meget god ud. Mon ikke du kan gøre et eller andet ved rullekanten?

Kh Karen S