RSS

ENDELIG!

Oki nu har jeg holdt på den her hemmelighed i jeg ved ik hvor længe...
Men NU! Må jeg godt sige det. Venter lige med fjæsbog til hun selv har smidt det derop, men regner ikke med at nogle fra Stizzers familie læser med her. Og i så fald har i ikke hørt det fra mig!

Men altså. Min bedste veninde Stiz er gravid! :-D
Og jeg har vidst det lige siden dag 1 og har først måtte gå public med det når de havde fortalt det til begge forældrepar.
Er sikker på at hende og kæresten nok skal blive fantastiske forældre.
Og jeg har allerede fået lovning på at blive hende den tossede Tante Sas der tager ungen med i Bonbon land og maler med katten på mine vægge, når far og mor trænger til lidt voksentid. Og jeg må strikke alt det jeg vil til den, bare jeg lover ik at lave grimme sweatre med elge på eller sådan noget hehe....altså...nu får vi at se :-P

For har allerede være igang til mini selvom om den kun er 1½ cm stor. Har bare opdaget at det er meget sjovere at strikke/hækle til børn fordi det går meget hurtigere. Og da en anden veninde os har annonceret at hun forventer at blive gravid i efteråret, ja så :-D
Den her elefant lavede jeg mere eller mindre da jeg var hjemme i weekenden. Synes simpelthen at den er så sød og ret sjov at lave :-D Garn (Løve Kick) og opskrift ka du få hos mor. Tjek lige de andre børnting ud, det er suuuuper cute det hele.
Og så vidt jeg ka se er der nok til endnu en bamse af restgarnet. Så den er os billig at lave.

....Og så var det at jeg var overbevist om at jeg os havde taget billeder af de sutskosokker jeg os havde lavet, men de billeder af væk. Så i stedet må i se dem på elefanten..


De er lavet af nogle rester Arwetta strømpegarn og opskriften er fra filcolana, igen det hele fra Nusse & Nørkle. Super nem opskrift og lækkert garn til små bløde babyfusser.

Var til middag hos dem i onsdags og der fik de det hele. Og det var vist et hit, selvom det måske er liiiidt tideligt hehe.
Overvejede faktisk inden jeg gav dem bamsen om den ik liiii sku bo lidt hos jeg og katten, for synes simpelthen at den er så cute og skæg :-DMen ka jo altid bare lave en mere hehe.

Og nu må jeg heller få noget morgenmad og komme videre med opgaven. Mangler kun 2 sider for at have opfyldt min kvote wuhu!

God weekend derude i det regnvåde DK :-)

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

troede först du skulle til at fortælle at du selv ventede en lillemand, men blev klogere. det er sådan en dejlig tid du går i möde, nu er I omtrent i den alder hvor alle veninderne begynder at poppe ud med småfolk på stribe. så du behöver ikke löbe tör for strikkeprojekter forelöbig.
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Det er nemlig så dejligt med alle de små, skøre og sjove projekter en baby giver anledning til (håber snart på at der er nogle, der vil gøre mig til farmor :-))

Hvad er der egentlig galt med en god, gedigen elg-sweater? ;-)

Sascha sagde ...

Ja DET ved jeg heller ik..synes da de er skønne :-D

Og aaah Frida, der går lige et par (læs: MANGE) år endnu, før jeg overhovedet begynder at tænke børn hehe.