RSS

Ripples


Har helt glemt at vise et af mine nye "større" projekter.
Er gået igang med et Lyn's Round Ripple Baby Afghan (ravelry link). Om det bliver til en baby eller mig selv må tiden vise. Det er bare et skide godt stener/tv projekt. Garnet er forskellige rester plus det jeg ville bruge til tæppet af firkanter, som står lidt på standby fordi jeg blev træt af at hækle firkanter. Og så er det ellers bare på nål 4mm.

Og så er det i dag at min mindste lillesøster Emma skal ned på Oure og spille udtagelsekamp. Og se efterskolen se'følig:) Burde faktisk skrive opgave for skrev slet ikke noget i går.
Men altså, kender i det når man bare er nødtil at sige "hul i det!" og bruge lidt tid på en veninde & familien? Sådan er den her weekend i hvert fald blevet, for i går havde en veninde brug for lidt tøsetid. Så vi tog på Jernaldermarked og senere spiste vi kage på Olivia Brasserie inde i Odense. Super hyggeligt.
Og så ringede mor i går aftes for at minde mig om at vi sku ned på Oure i dag. Så nu må jeg bare give den gas i aften med opgaven.

2 kommentarer:

Britta sagde ...

Det er godt ud. Kunne være jeg skulle bruge alle sokkeresterne til det i stedet for at sidde og lave en halv million firkanter... ;-)

Fríða sagde ...

det ser spændende ud, den må jeg kigge lidt nærmere på.
kh.fra Island
Frida