RSS

lever endnu :-)

I mangel af hjerne og fordi jeg synes jeg burde skrive at jeg stadig lever, laver vi lige et øjebliks billed herhjemme fra mors sofa hvor jeg har boet i en uge nu.


Udenfor mit vindue er der...mors terrasse hvor killingerne tumler rundt.

Jeg tænker på...hvilke internet jeg skal have det nye sted og om jeg nogensinden bliver færdig med at sætte istand. (sender knap så positiv tanke til fremlejer og fatter ik hvordan man ik ka gøre noget ved sit sted i 20år)

Jeg er taknemmelig for....at have en dejlig familie der altid er der til at hjælpe mig. TAK!

I køkkenet er der...snart mors mad :-D

Jeg er klædt i...jeans, sort langærmet og grønblomstret tørklæde.

Jeg laver...ikke en skid lige nu. SKØNT! Resten af tiden maler maler maler maler og maler jeg det nye sted.

Jeg skal...spise om et kvarter og så skal jeg lade op til i morgen.

Jeg læser...Verden ifølge Garp. Skøn tør humor. Begyndte på den på efterskolen, men blev aldrig færdig. Så nu startede jeg forfra :-)

Jeg håber...min lejer kan lide hvad jeg gør ved stedet, at vi snart er færdige med køkkenet og at det ikke koster kassen at få tilsluttet gassen igen så jeg kan lave mad.

Jeg hører...mors lille tibetanske terrier Buster der grynter glad fordi han bliver nusset alle de gode steder.

Rundt om i huset...er der hyggeligt. Nyder altid at være hjemme hos moar og hegis :-)

En af mine ynglings ting er...at gøre folk glade. Som fx i går da jeg og min bedste venindes kæreste overraskede hende med en killing. For det har hun kun ønsket sig siden hun flyttede hjemmefra, ISÆR da jeg fik Tiger og endnu mere da kæresten først sagde nej. Men det var bare snyd muhaha. Og så tog vi røven på Stiz :-D

I løbet af weekenden skal jeg nå...at male loft og vægge 2 gang i stuen, male paneler, hive tapet ned i køkkenet oooog.... nåh ja flytte ind søndag....

Af billeder har jeg lyst til at dele...det her af mig i mit totally sexy maler-outfit efter jeg blev færdig med at male soveværelset (minus paneler). Tog 3 dage fordi der til venstre er et giga stort indbygget skab med låger der os sku ha en omgang.


DaffodilHar lige underskevet og afsendt lejekontrakten til den nye lejlighed. Det hele bliver pludselig så dejligt virkeligt :-D For pakkerodet mine 19kvm får det altså ikke til at fise ind. Her ser bare ud som der har gjort den sidste måned = et bombet lokum, bare med kasser & sorte sække for lissom at give det hele en kontrast :-P
Ergo i får ingen billeder...vil jeg skåne jer, min mor og mig selv for hehe.
I stedet kan i se hvad jeg arbejder på udover Owls.
Har slået op til et par Kai-Mei sokker fra Cookie A. Garnet er det fantastiske Lorna's Laces Shepherd Sock (mit ynglings sokkegarn!) i farven Daffodil. Billedet blev lidt overeksponeret, farverne er ik SÅ skrigende irl.
Men iiih det bliver en fin sok! Elsker at farverne snor sig sådan om benet, og glæder mig totalt til at se mønstret når det er færdig og går fra den ene side af foden til den anden.
Og så orkede hun ik mere blogging for i dag. Er ved at smeeeelte.. vil smide mig over sammen med katten under det åbene vindue og æde en sunlolli.