RSS

Intro & strik


Suk...hvis der er noget jeg virkelig har et hads forhold til så er det at starte på en ny uddannelse. Det hele er sååååååå forvirende og alle render rundt med et lettere panisk udtryk den første måned.
Er ikke startet endnu, men var til Intromøde i går ude på DSH. Var vel oki. Var der lige 2min før de lukkede døren så storsvedte, great! Og så var kun plads ved siden af en lettere korpulent mand, som ikke virkede vidre social, og en døv(?!) gut. Så fik ik snakkede så meget med nogen.
Om aftenen gik jeg helt i koks over alle de papir vi har fået. Fik dog afklaret en masse ting sammen med Stiz (min veninde der starter på 2.år derude).
Begyndte så at lede efter bøger og troede lige jeg havde fundet guld da jeg fandt en i odense der solgte 4 af de bøger jeg sku bruge. Eneste problem - det var gamle udgivelser, skal bruge de nyeste iflg. litt.listen :( ØVØVØVØVØVØVØVØV.

Og som det ikke var nok, så pga. det der job jeg har haft får jeg nu trukket 2000kr i SU og har derfor kun lige nok til husleje de næste 4 måneder. Men har sat kæresten på sagen, for han er skats væreste ven. Han kan alle reglerne og alt det der så måske jeg kan få bare et par 100 tilbage (håbe håbe).
Havde ellers lige håbet på at jeg kunne vente med at finde studiejob, bare lige til jeg var kommet igang med skolen. Men ser ikke sådan ud, øv.

Føler mig allerede lidt hovedløs og der er stadig 1½uge til d.1. suk...


NÅH, men har faktisk os fået strikket noget de sidste par dage.
Tog mig sammen i formiddags og fik lavet dem her færdige.

Smååååååke sokker I may say. Er helt stolt :)

Opskrift: Concertina Lace Sock
Garn: Lorna's Laces shepherd sock
God/grel: Rigtig god. Et par super flotte sokker man får og mønstret er overraskende nemt. Og så er jeg totalt forgabt i det garn. Man ska hele tiden liiiii strikke en pind mere for at se hvordan garnet og mønstret ser ud sammen.
Føler mig helt tøset og fin med dem på. Det første jeg gjor da jeg tog dem på var at smide en nederdel på os, hvilket er flot fordi jeg ellers ALDRIG går i nederdel:)


Og så er min Koolhass hue færdig. Det garn jeg først havde købt fungerede ikke, så fandt et par rester Paris fra garnstudio oppe hos Tante Grøn og JEY!

Iiiiiiih hvor er den altså pæn. Håber lidt at jeg kan finde noget mere af garnet i den farve, for den ser faktisk virkelig godt ud til mig hehe.
Lavede den færdig hjemme hos mor i weekenden hvor jeg, DOH!, glemte den. Men hun har lovet at sende den til den heldige modtager for mig.
Håber hun kan lide den.

Forresten, så er den her hue altså smart hvis man mangler lidt træning i at bruge en snonings nål/pind. Var totalt skæv på det til at starte med, men til sidst kørte det bare.
Så den er jeg egenligt os lidt stolt af hihi :)

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

:-)Rammende studiestartsbeskrivelse

:-( Så er det godt at kende skats værste fjende!

Den farve skal du gå med altid :-)

og nu MÅ jeg altså prøve Lornas Lace.

Mette H. sagde ...

Jamen dog - ro på nu, det skal nok gå.

Rigtig flotte sokker og super lækker hue. Det klær dig.

Anonym sagde ...

Flot ting du har lavet..

Hm, er du bange for at møde en døv?
Døve er faktisk præcis samme som dig..Vi kan strikke, cykle, kører bilen, kysser, føder og opdrager unger, meget mere, bortset fra hørsel.

Ja, hilsen fra en som er selv døv.