RSS

Kære Anonyme

Som kommenterede mit sidste indlæg.

Synes det er en meget sær kommentar du kommer med, fordi du overanalysere hvad jeg har skrevet.
Hvor i teksten ser du at jeg er "bange" for døve?
En hver, udover dig, kan jo se at det handler om at jeg ikke kunne snakke med ham fordi han åbenlyst var døv (han havde tolk med) og fordi jeg ikke kan tegnsprog. That's it.

Tror du skal passe på med at komme med forhastede konklusioner da det ikke hjælper noget eller nogen.

EDIT: Svar på tiltale.
Som min veninde lige sagde:
"...forstår godt at døve og blinde og "den slags" ofte møder fordomme osv, men det virker bare som om vedkommende prøver at forklare sig ud af en fordom der slet ikke er bragt på bane af andre end vedkommende selv.".
Ku ikke have sagt det bedre selv:)
Hvis du vil diskutere vidre om det her emne kan vi sagtens det, men det kræver for det første at du ikke er anonym og for det andet vil jeg ikke gøre det på min blog fordi det ikke hører til her.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej...

Mig igen, forstår godt at du føler at jeg overanalyserede hvad du har skrevet - jeg VED at det er din blogg og du kan gøre hvad du vil ( som jeg IKKE skal bestemme).
Måske er det et fejl ord "bange" - måden du skrev på en døv(?!).. Derfor vil jeg bare give en anden synvinkel om os. Du kan jo snakke med ham via tegnsprog-tolken. Han bider jo ikke, men det var jo først dag, forstod godt at det kan være svært.
Jeg mente ikke at angribe, blot at give en hint om os.

Stiz sagde ...

Han kunne vel også selv have kontaktet en medstuderende via sin tolk så, det er vel ikke kun en-vejs ;-)
Og hvad ville du ellers mene man skulle kalde vedkommende..? Han ER jo døv, og havde bloggeren bare skrevet et navn, havde man nok ikke helt forstået meningen i den forvirring det evt. kunne skabe for blogger :)
No hard feelings her, vender den bare lige 180 grader, for at se den fra den anden side :)

Nørkleriet sagde ...

Whoooooooo, hej Stiz og hej Anonym,Übermoderen :-) melder sig lige på banen. Kære Anonym, jeg VED 10000 % sikket at mit barn ikke har nogen som helst angst/fordomme overfor handicap af nogen art, sådan er hun opdraget. Tilgengæld bryder hun sig ikke meget om at blive kastet ud i situationer som den, hvor hun føler sig på gyngende grund. Manden kunne for den sags skyld lige sågodt bare have været blankt afvisende/blind/armløs/trehovedet
/grundtavs/whatever, det er ikke det det handler om. Som Stiz siger, går kommunikation to veje og sidder man der og føler sig på herrens mark, så er det sgu nemmere hvis man kan få gang i en to-vejs kommnikation.
Jeg undrer mig lidt over at man som normalt hørende forventes!!!! at tage kontakt til døve, hvorfor kan det ikke være omvendt???. Nå bare en sen tanke fra Mammi som elsker sin datter over alt.