RSS

super-fastforward-hue-mode


Har opdaget noget. Jeg er gået fra slow/mediumslow strikker til superhurtig strikker.
I lørdags slog jeg op til endnu en af the tree tams fra knitty.com. Nåede at strikke ribstrykket om formiddagen inden vi sku til svigerindens føs'dag.
Om søndagen satter jeg mig med The Fellowship of the Ring på dvd'eren og inden den var færdig, var min hue DONE! Og her snakker vi altså mønster i to farver, noget jeg ellers har været sådan riiiiimelig bange for.
Synes den blev oki, måske lidt bob marly i størrelsen, men sådan er det med alt mit strik for tiden. Er jo egenligt os meningen at man skal strække den med en tallerken inden i, så den får den der tams form, men naaaaah. Så er jeg mere til Bob:D

Ved ik...har bare ik rigtigt lyst til at strikke på nogle af mine ufærdige projekter lige for tiden. Har en nr.2 sok der kun manlger tåen og en bluse der mangler 1½ ærme. Er jo ik særligt meget, men gider bare ikke lige nu. Er i hue-humør.

Så har derfor os kastet mig over Koolhaas Hat fra knitting daily. Er dog ikke til mig selv, men til en veninde af familien der lige har overlevet kræft. Den der tam var egenligt os til hende, men synes ikke rigtigt at bob marly størrelsen ser godt til skaldede, no offence.
Har brugt formiddagen sammen med oprah til at slå op og strikke ribstrykket.Ved altså ik helt om jeg kan lide garnet, symfoni fra løve garn. Altså, det er virkelig blødt og lækkert, men det fnuller let og ved heller ik helt om mønstret kommer til at stå godt nok frem i det. Hmmmm...prøver mig frem, ellers må jeg i tante grøn og finde noget bomulds agtigt something.
Forresten...
Hvad gør man når man opdager at man ikke har en cabelneedle? Man laver den da selv!
Et styk pind fra bord flag, et lys og vupit!


Har ik afprøvet den endnu, men tror faktisk den kommer til at virke fint.

Nåh vil smutte ind til huen igen. Håber på at kunne få den færdig inden weekenden så mor kan sende den.

Hav en god dag, derude i strikkeland :)

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Godt gået :-) Og jeg synes faktisk den er mere end god til dig, men jeg er nok også lidt mere Bob Marley generation end du er :-)

Taxastrikkeren sagde ...

http://brooklyntweed.blogspot.com/index.html

Det er ham her der har lavet mønsteret - han er bare SÅ god til at designe strik.Misundelig? Faktisk en lille smule,men jeg glæder mig nu mest over at en mand designer strik,strikker - og er god til det.
Hvis linket ikke virker (det er jo mig der har forsøgt at lave det) så virker det på "taxastrikkeren"

Mønsterstrik - det skal også prøves en gang.