RSS

lever endnu


og strikker faktisk os lidt.
Eneste problem er at skolen tar ret meget tid, så får ik rigtigt lavet noget færdigt. OG så er mit kamera afgået ved døden. En strikkeblog uden billeder er jo lissom pænt kedelig, så indtil jeg enten får et nyt kamera i julegave (mooooaaaaar BLINK BLINK) eller får råd til...ja så bliver der nok endnu mere stille her på bloggen. Øv bøv...


Samtlige katte har det os fjong.. jeg GLÆDER mig dog helt ustyrligt til killingerne flytter. Er SÅ træt af at de endnu ik har fattet, at min reol altså IKKE er en kattebakke...ej heller samtlige andre steder, end lige netop kattebakken.
Lige så snart det små tumlebasser er flyttet bliver de lysserøde gummihandsker trukket på og de store katte lukket inde på wc'et, for skal der satme gøres hovedrent til den helt store præmie. Målet: at få her til at lugte rent og ikke af mislinge bæ.


Så til vi skrives igen - ADIOS! :-)


2 kommentarer:

Taxastrikkeren sagde ...

Lugt - ja ja - hvordan tror du så at der lugter i et hus der har været forladt til fordel for et sommerhus i en weekend. Fruen lavede en del forberedelser til fredagsaftensmaden om formiddagen. Dejlig nemt på ankomsttidspunktet. Det var med laks - og tre stk lakseskind (ca 4 gange 17 cm) blev smidt i skraldespanden - som så ikke blev tømt før søndag aften!!! Føj for den lede! Frisk luft tog lugten - og ja:skraldespanden blev smidt ud på rekordtid.

P.S. Hos f.eks. Matas kan man købe et rengøringsmiddel der hedder "Rodalon". Det tager lugt uden at give lugt. God fornøjelse!

Emma sagde ...

Mega nice blog du har!:D
Er blevet fast læser, tjek min ud på www.emmasdilemmaer.blogspot.com
God jul (;