RSS

At date

Er en ting jeg har et lidt ambivalant forhold til.
For på den ene side elsker jeg at lære nye mennesker at kende, men på den anden side er man bare ALDRIG sig selv på en date. Har i hvert fald aldrig prøvet at være 100% afslappet og mig selv på en date.
Med mindre jeg har været fuld, men så er det vist heller ik en date mere hehe.

Og så er hele grundideen med det jo egenligt vildt latterlig, men ikke til at komme udenom fordi den ligger så dybt í os - at finde udaf om der er potentiale for gode gener man kan føre vidrer.
Og det er jo ik engang fordi det er noget man gør bevist.
Fx. var på en date med en fyr. Udover at han vist var ret nervøs, var det enormt hyggeligt. Da jeg gik derfra lå hans potentiale i min hjerne på 50%, nok til at give ham en chance mere pga nervøsitet.
Men min krop var totalt "HELL YEAH!!" for han var, indrømmet, ikke en dårlig fangst. Min krop havde allerede lagt 2 og 2 sammen og regnet ud at chancen for at få virkelig smukke børn lå på 99.9%
Det sgu da sært!

Og det næste den sagde var, "at hvis ik du har tænkt dig at date ham sådan vildt længe, så gør det lige nok til at få flået tøjet af ham. RAWR!"
.. seriøst? spurte jeg.
"Ja. er da syndt at lade så gode gener gå til spilde."
...lille krop du ved godt at du er på pillen ik? svarede jeg tørt
"joooow men alligevel!"
...og så rullede jeg øjne af min krop og forsatte med at læse min bog.
Ik mærkeligt at jeg føler mig lettere skizofren nogle gange.

Nåh men det var lige et sidespor. Det jeg ville sige var jeg faktisk hader at date, men det er åbenbart ikke til at komme udenom som ung single...suk!...
Lige der misunder jeg altså dem der er startet som venner, og som så sidenhen er blevet forelsket. Det er sgu unægtetligt meget nemmer et eller andet sted.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

det ser rigtig godt ud, dit nye bloglook. men, det med at date, det kan jeg ikke kommentere på, har aldrig prövet det, og har mildt sagt heller ikke lyst.
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Jeg synes det er imponerende, at du i den grad kan gennemskue, hvad der er på spil - iøvrigt meget underholdende beskrevet ;-) Held og lykke med datingprojektet :-)

Jeg skal da lige love for, der er blevet fint på din blog - jeg lagde mærke til i dag, at solsortehannerne er begyndt at slås, det er et sikkert forårstegn ;-)

LineMo sagde ...

uha jeg er lige der sammen med dig skal i gang med at date igen efter alt alt for mange år og der er sgu ikke bare lige sådan.

Knus