RSS

JAAAAAARG!


Nåh men jeg har jo været syg. I dag er jeg helt rask baah!
Var jeg os næsten i går.
Efter 2½ dag på sofaen hvor jeg nåede at gense Hornblower igen igen, for man blir ALDRIG træt af Ioan Gruffudd's bare røv (ja han er NØGEN!! Som i HELT NØGEN i et af de sidste afsnit som jeg sefølig ikke kan huske hvad hedder nu tsssk), trængte jeg lissom til at lave noget mere udfordrende for min hjerne.


Så jeg kastede mig over Skull Hat som du kan finde inde på ravelry.
Super nemt og hurtigt strik på pind 4 og 4.5 der tog mig en dag. Og så er det endda inklusiv invendigt headband/halløj til at dække alle snorene på mønsterstykket.Garnet er det super lækre Navia Trio garn. Brugte et nøgle hvid og 1½ nøgle sort.
Der er forresten kommet Navia i farver i butikken. Mener sådan rigtige farver. Knald blå og grøn og DET HELE! Og jeg får lov til at lege med det på torsdag, HA! Og lige så snart jeg har leget færdigt får i andre lov at købe resterne :-P Det bliver lagt op lige om snart.
Mor arbejder nærmest i døgndrift for at få det hele fint og ordentligt igen i
den nye biks :)NU vil jeg smække noget musik på, smide huen på fuglereden (engang bedre kendt som mit hår) og åbne samtlige vinduer. Hav en god dag derude :-)
1 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Det er en skøn hue, og den klæder dig. Jeg har selv lige strikket en strømpe med sørøvermønstret også, det var da lidt pudsigt. :o) Ha' en god dag.