RSS

ABC

Er blevet tagget af Lisa til den hersens ABC-lag der flyver rundt ude i blogland.
Så here we go! :-D
A - Austen, Jane. Var på bogudsalg i fredags og faldt over Solthed og Fordom. Har endnu ikke stiftet bekendtskab med frøken Austen, så tænkte det måtte være et godt sted at starte.


B - Bagstiv. Fordi det bare er så meget federe end tømmermænd.


C - Cullen, Edward. Suuuuuuk hvem der bare var Bella. Eller hende der ender med at score Robert Pattison HAPS! sir jeg bare, bøsse eller ej.
Og Chokolade. De der aztekere eller hvem det nu var der opdagede det var altså RET så kloge.

Og Cola. Findes der noget det ikke kan kurere?!


D - Danse. Elsker at danse selvom jeg aldrig har gået til nogen form for dans. Blir altid glad af det :)E - EL! Mine sikringer røg i tirsdags og der gik det virkelig op for mig HVOR afhængi man egenligt er af det.
Everything is Illuminated. Ynglings Elijah Wood film.
F - Film. Ynglings underholdning, næst efter hygge med vennerne. Har en stor samling der konstant vokser, fordi jeg har en regnorms rygrad lige så snart jeg træder ind i TP music. Elsker bare hvad film kan gøre ved en og måden hvorpå man kan bruge dem til at fortælle historier.G - Gin & Tonic. En klassikker der aldrig går af mode og min absolutte ynglings drink.H - Høje Tåstrup kommune. Starter min praktik der i morgen og fy for den jeg er spændt!I - It takes a fool to remaine sane. The Ark sang det i 90'erne og lige siden har det været mit motto, som jeg prøver at leve efter hver eneste dag :)
Ipod. Har den altid på mig og hører konstant musik.
Internet. Ku seriøst ikke leve uden.J - Juhu solen skinner! :-DK - Kærlighed og Karma går hånd i hånd i min verden. Hvis man sender kærlighed ud kommer det tilbage som god karma.L - Leonardo DiCaprio er de senere år røget ind på min liste af ynglings skuespillere. Han er jo lissom vin og whisky - bliver konstant bedre med årene. Så ham i Revolutionary Road i går og der spillede han så godt at jeg blev helt rørt.M - Musik. Fylder konstant mit liv selvom jeg ikke spiller noget instrument. Har jeg ikke min ipod på, er det computeren der kører på fuld hammer. Ville ikke kunne leve uden.
Mandagsdate. Har en veninde som jeg næsten hver mandag spiser frokost og hygger med.N -Nusning. Kan man nogensinde få for meget af det?O - Ost! Jeg vil ha ost, jeg må ha ost. Oooooooooooooooost!P - Potter. Det søde lille kræ der hver morgen hilser mig med spindende kattemøs.Q - Er Qvinde med stort Q takket være god opdragelse af min mor.R - Rød. Er min ynglings farve og farven på mit hår.S - Strik! Er her min indre stenalder-gør-det-selv-kvinde kommer til udtryk. Synes det er fedt at kunne lave noget selv med mine hænder, og så bruger jeg det os til at koble af med for det virker vildt afstressende på mig.
Sukker. I looooooooooooooove you! Er nok det man kalder sukkerafhængi, men det smager altså bare så godt og det er jo ik min skyld lissom vel.T - Tattoo. Historien bag dem facinere mig. ALLE steder i verden har deres helt egen tattoverings historie og traditioner der nogle gange går flere 100år tilbage.
Har selv to, et balinesisk S på håndledet og 3 frangipani blomster der fylder hele mit ene skulderblad. Er ret sikker på at jeg ender med en del flere med tiden, selvom min moar synes noget andet hehe.

Synes det er en fed måde at mindes og fortælle om sig selv på.


U - Unfair. Åbenbart et ord jeg bruger meget ifølge min veninde Maj. Men der altså enormt mange ting i verden der er unfair og det er i sig selv pisse unfair.V - Venner. Har nogle få gode venner og elsker dem. Hvilket de sjovt nok os får at vide cirka hver gang de drikker mig under bordet hehe.W - Wow! Bedste engelske udtryk vi har taget til os :-DX - LeX & Klatten kan få mig til at ligge og rulle af grin.Y -Ynglings ting i hele min lejlighed - min pink buddah fordi den er max kitch.Z - Har overvejet om det der Zumba Fittness er pengene værd. Er det det?Æ -Æblekage. Elsker elsker elsker æblekage med flødeskum.Ø - Øver mig i det der med at være en "rigtig" voksen. Og det går da fremad. Har i en alder af 23år endelig fattet det dejlige ved støvsugere og støvsugning.Å - Årh hvad så nåede vi endelig til enden, weeee :-P

1 kommentarer:

Nørkleriet sagde ...

Hæhæ, voksen...
Held og lykke og knæk og bræk og alt det der imorgen skattebarn.
Kys Mammi