RSS

Jai Ho!


Folk der kender mig ved at jeg har en ret specifik filmsmag. Jeg har to kategorier i min dvd-samling. Tømmermands-ren-underholdnings-hjernedøde-film er den ene.

Den anden består af små skæve "realistiske" dramaer.
Fx. synes jeg at Little Miss Sunshine og Everything is Illuminated er de to sjoveste film jeg har set i flere år, på trods af at de begge har deres mørke sider.


Men er der noget jeg virkelig HADER så er det den klassiske kærlighedshistorie. Af den simple grund at de er dybt forudsiglige og som regl vildt dårligt lavet og MAX corny. Der er sefølig altid undtagelser, men det er bare lissom mit had til Musicals. Kan pt kun li 3 musicals: Moulin Rouge, Dancer in the dark og Across the Universe. De har alle 3 den ting tilfælles at det er GODT musik der bliver brugt og ikke et eller andet over oppustet BLAH.

Any ways. Kærlighedsfilm. Bvadr for det meste.
I dag blev jeg dog i den grad blown away af en kærlighedsfilm. Tog faktisk mig selv i at sidde at heppe på helten til sidst, selvom jeg jo godt vidste at det hele ville ende lykkeligt for det gør det jo altid (sjovt nok derfor jeg hader sådanne film til at starte med).
Snakker om Slumdog Millionaire som jeg endelig fik nosset mig samme til at se.
Den er af samme kaliber som nogle af mine aller aller ynglingsfilm plus alt det lovestorys er UDEN at være corny.
Og altså... enhver film der kan få mig til at heppe på noget...mener bare...SE DEN!
Koster kun en flad 50'er i fona for tiden.
Jai Ho! :D

1 kommentarer:

Nørkleriet sagde ...

Ok OK Ok hvis du tager den med hjem næste gang looover jeg at afvige fra krimierne og se den...