RSS

Ugens Rapport fra Verdens Ende


Nåh men altså når nu man har en blog må man heller lige huske at give lyd, så i ikke alle tror at Verdens Ende har slugt mig med hud & hår.

Selvom det er lige før :-P


Dagene er meget ens for tiden.

Står op alt for tidligt. Kaster tøj på og sluger morgenmad, inden jeg tilbringer den næste time (ja TIME!) i linje B til Høje Tåstrup hvor jeg for tiden bruger tiden på at læse LAB og LAS lovene. For de er majet vigtige når man sidder med kontanthjælp.

Kl. 8.30 sidder jeg på min pind og tjekker dagens mail, hvor efter min vejleder kaster mig ud i dagens arbejde. Indtil vidre laver jeg ikke vildt meget, men får en konstant strøm at info som jeg prøver at huske så godt jeg kan.

Ved 16 tiden (18 om torsdagen og 14 om fredagen) går turen atter hjem med linje B.

Lige så snart jeg ser sofaen går jeg i koma og er skræmmende nok begyndt at tage morfar'ere.
Vågner et par timer senere, kaster noget mad i tragten og stener tv inden jeg igen falder i søvn.
Og så starter det hele forfra næste dag.

Og selvom det umiddelbart lyder vildt voksent og for nogen kedeligt. Så passer det mig faktisk fint. Er et eller andet sted fedt at være så træt efter arbejde, at man blir helt komatos lige så snart man træder ind af døren. Og det jeg laver er jo vildt fedt.

Lige med undtagelse af Praktik Plan. Gad godt hvide hvilken idiot det er der har bestemt at ALT, under en uddannelse skal sættes i system og planer. For jeg ved virkelig ikke hvad jeg konkrekt vil lære i min praktik. Udover det HELE! Er faktisk ligeglad med hvad de kaster efter mig, for det kan kun være bedre end det vi laver i skolen.

Og nu vil jeg være vildt uvoksen og spise regnbueis til aftensmad. HA!

1 kommentarer:

Fríða sagde ...

jeg plejer at sige at så længe man har travlt, så keder man sig i hvert fald ikke. lyder mere som din hjerne arbejder for fuldt med at processere alt det nye end direkte fysisk træthed. og nyt er jo altid godt, i hvert fald når man er 20 år.
kh.fra Island
Frida