RSS

Hele 5 ting

Som lovet - nyt strik!
Har i år brugt påsken i selskab med Lost seson 1+2 og nogle ufærdige projekter.
Når man ikke har andet at lave i 3 dage, udover at hækle/strikke...ja så når man åbenbart en del. Og så manglede de alle sammen kun en ganske lille bitte smugle, så er slet ik så hardcore som man sku tro ;-)

Fordi jeg er doven og fordi det er nemt, kommer der først beskrivelser. Og bagefter en røvfuld billeder, for billeder ka vi li :-D
Som altid er garnet fra Nusse & Nørkle, fordi 1: min mor har pisse god smag i garn 2: der er fordele ved at lave gratis reklame ;-)

Så here we go!

1: Blød halsedisse i Manu babyalpaca - begge dele fra Nusse & Nørkle.
Sværger, den her blir ynglings på de der halv kolde sommeraftener. Sååååå blød og såååååå smuk. Super nem og hurtig at lave. Elsker snoninger i tykt garn, og den her opskrift fremhæver virkelig garnet og dets fald. Et sikkert hit!

2: Hæklet hue i Lorna's Laces Shepherd sport multi color og en rest guldsnor.
Opskriften er fra en gammel hæklebog fra 70'erne. Har brugt ca. et nøgle af det flotte Lorna's Laces sport, der er den tykke udgave af Lorna's Laces. Farven er desværre udgået. Elsker huer, elsker Lorna's Laces...behøver jeg sige mere? :-P

3: One-skein Scarf i silke-et-eller-andet-garn-jeg-fandt-i-restekassen-hos-mor.
One-skein Scarf er en af mine ynglingsopskrifter på et nemt, klædeligt tørklæde. Genial til gaver. Du finder det i bogen The Happy Hooker af Debbie Stoller, du ved hende med Stitch 'n Bitch. Bogen kan klart anbefales hvis man mangler en ny hæklebog, er en af mine ynglings. Og garnet...var noget jeg fandt nederst i en kasse hos mor. Elsker farverne og dets struktur.

4: Simple Filigree Hand Warmers fra opskriften Fine Filigree Fingerlings, i håndfarvet Opal. Har skrevet om det i et tidligere indlæg, så gider ik skrive så meget her. Udover at de kommer til at bo fast i min taske, fordi jeg altså stadig synes det er koldt nogle morgener, når jeg står og venter på toget. Er helt pjattet med farverne. Man kan ik undgå at blive glad af dem :-)

5: Sidst men ikke mindt - Grrrfriend taske i Opal Harry Potter - Harry og petrol grøn Arwetta strømpegarn rester. Opskriften finder du gratis på ravelry. Super nem opskrift når man lige står og mangler en taske til et eller andet. Har strikket på pind 4 hele vejen igennem, i stedet for at skrifte pindstørrelse som opskriften siger. Bor på 1. sal og har bad i kælderen, så manglede en fancy taske til mine badeting. Og hvad sir bad mere end blåt?! :-D

I næste indlæg er der billeder ad libitum...sådan da... forresten. Er jeg den eneste der eje en kat der ALTID, skal op og nusse/putte lige når man sidder midt i sit strik? Tror Potter har en 6. kattesans, for lige så snart jeg begynder at strikke, kommer han hoppende og lægger sig oven på/ved siden af/under strikketøjet.

1 kommentarer:

Mimi K Jensen sagde ...

super fede ting du har lavet der !! Kender godt det med en kat der kommer rendende hver der strikkes !! Har to der elsker det ..