RSS

Mrs Sascha Darcy


Af en eller anden grund har jeg aldrig i mine 23 år, fået læst noget som helts af Jane Austen. Da der var bogudsalg her i foråret, faldt jeg tilfældigt over denne bog til ingen penge.
Besluttede for en uges tid siden, at den nu skulle være min tog-underholdning til og fra Jobcentret.
I dag på vej hjem, og hjemme ude på græsplænen, slugte jeg sidste halvdel af den. Suuuuuuuuuuuuuk! Edward Cullen og what ever de nu hedder, alle de heart breakers, GO HOME!

Mr. Darcy der imod. Årh SUK(!) altså!
Miss Austen, jeg beklager at vi først nu har stiftet bekendtskab. Det vil der straks blive rådet bod på, med en jagt på resten af dine bøger i dvs. antikkviater i næste måned (man er fattig studerende lissom jo).
Og så blir jeg nok os liiii nødtil at gense Becomeing Jane, som faktisk er en ret god og lidt trist film. Og Bridget Jones Diary 1+2. Bare fordi man er 23 år, kan man altså godt blive lidt verliebt i Colin Firth som Mr. Darcy, både den originale og den moderne, fnis!
Og inden jeg smutter ud på en lille aftentur i det lækre vejr, vil jeg da li lokke med at der nok kommer lidt nyt strik her på bloggen i løbet af pinsen...bare så i ved det :-P

0 kommentarer: