RSS

Huh?!


Der er sket noget mærkeligt. Jeg er åbenbart lækker og smuk og flot...åbenbart...

Har aldrig betragtet mig selv, som nogen babe. Faktisk tvært imod. Har altid set i spejlet og tænkt "Hey kønne lidt sære pige! Du ser sgu oki ud, på trods af din spise næse, sære tænder og den der delle midt i det hele der aldrig går væk. Ej en model, men ej heller trold.". Ergo, har de sidste par år fået et oki, men realistisk forhold til min krop. Men ligefrem lækker og smuk og flot?! NIX!

Men altså. Stod i gardaroben til forårsfesten på min skole i fredags, og er du gaaaaal jeg fik mange komplimenter. Både for min hårfarve, men også for resten af mig.

Var især meget glad for at der var halvmørkt, da en gut fra klassen's roomie udbrød "Haddi, du sagde godt nok hun var køn, men sgu da ik at hun var SÅ smuk. Wow!"... og så var det her skuespilleren kom op i mig, og jeg med et stort smil og teatralsk forlegenhed udbrød "Pyyh godt her er mørkt, når nu man står her og får helt røde kinder FNIS!".
Er nok den beste redning jeg har lavet ever, for normalt er jeg sindsygt dårlig til at tage imod den slags komplimenter...mener bare...hvad skal man sige?! Tak?! Men det lyder os bare så tamt hehe.
Og nej, roomien var ikke lækker ;-)

Any ways, sådan blev det ved hver gang der kom nye fyre (og der kom mange. Gardere og nogle virkelig min type rockede fyre. Sidstnævnte var grunden til, at jeg ærgede mig lidt over at stå i garderoben hele aftenen). Meget sært...jeg er sgu da ikke lækker! Eller typen man ber om tlf.nr på og spør med hjem, tilsat et fuldt smørret grin...mener bare...se på mig! Jeg er sær!
Men det var virkelig dejligt eller andet sted..små pust af selvtillid hver gang. Og så var jeg ligeglad med hvor fulde afsenderene end var, og hvor ligegyldige de i virkeligheden var...skal dog stadig lige vænne mig til at det der på billedet ,og i spejlet er sådan noget man gir komplimenter...åbenbart....tror sgu aldrig jeg vænner mig til tanken.

Billedet er forresten taget inden det hele gik igang, da jeg og Nat fejrede at vi allerede nu har bestået vores praktik, selvom der er 2 måneder til vi er færdige. Og vores begges midtvejsevaluering gik PISSE godt. Og at Nat 100% har fået job i Jobcentret og at jeg måske har fået et os. Og at vi er smukke og klogere end alle de andre duller til festen og i verden! :-D

(pssssst! fik seriøst lyst til at sige til nogle af tøserne til festen "Istegade har ringet - de vil godt ha deres tøj og dansetrin tilbage!". Jesus fucking crist, hvad nogle kvinder dog gør for at tiltrække fyre?! Trin i bedste Christina Aguilere stil fra hendes Dirty-periode og et mylder af røvkorte blonde/paliet tutskørter med 15cm hæle til...hvornår er det lige blevet in?!)

Bonus: på trods af manglen på kavalergang, som FestMafia Martin ellers var villig nok til at lave på mig med en saks (mænd, tsssk!), skravede jeg nok drikkepenge sammen til en taxa hjem fra lyngby. Og guf til min udtømte krop da jeg blev vækket 3 timer (!!!!) efter jeg ,kl.6 lørdagmorgen og 24timer efter jeg stod op om fredage, endelig ku falde omkuld i min seng, af et lille lorte avisbud der ikke havde fattet at jeg nok ikke åbner døren, bare fordi han er en lille nar der ALTID skal ringe på hos mig og det mindst 4 gange.

Så tak til de søde duller og lækre fyre, for turen hjem og colaen til morgenmad. You made my lørdag :-P

5 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Sådan nogle komplimenter kan man leve længe på.. :-)Og de er fuldt fortjent :-)

Fríða sagde ...

jamen söde, de har jo naturligvis helt ret, de fyre. det kunne jeg have fortalt dig for længe siden!
og til lykke med god gang i studierne.
kh.fra Island
Frida

Sascha sagde ...

Iiih hvor er i søde Lisbeth og Frida. Taaaark (og ja nu rødmer jeg igen) :-D

Lisa Sandra Hansen sagde ...

Det lyder da som en fantastisk aften/nat - knap så fantastisk morgen ;)
ALTID hyggeligt med kommentarer synes jeg, om de så er lidt for sleske... ;)

Nørkleriet sagde ...

Mor har nu altid syntes og synes at du er den smukkeste ældste datter nogen kan have, både udenpå og indeni. Med deller, quirkiness und alles. Jeg elsker dig skattebarn... :-)