RSS

blødt rødt

Har ikke rigtigt kunne smide noget på bloggen fordi det eneste færdige projekt jeg har haft var en gave der endelig blev afleveret i lørdags. Så NU!

Det her har faktisk ligget og været færdigt i en 14 dages tid. Men sku først afleveres til min veninde Stiz i lørdags da hun holdte føs'dags fest.Stizzer fik et lækkert One-skein scarf fra The Happy Hooker i knald rødt Gedifra Moos garn.
Dejligt blødt garn der passer rigtigt godt til opskriften.
Det er ca.10cm bredt og lidt over 2 meter +/- langt (har ik målt det, men det er laaaaangt!).
Perfekt til den sassy tøs der fik det. Og hun blev glad for det :)

Og så nogle igang værende projekter. Kan berette at det gule lyn nu kun mangler et halvt ærme, men det får i altså ikke noget billed af.


Det her vil jeg ikke sige hvad er :)
Måske nogle kan genkende garnet og gætte hvad det er. Ellers får i at vente.
Men kan dog fortælle at det er Lorna's Laces shepherd sock i farven Flame der er på pindene.
Småååååååkke farver. Elsker garn hvor man glæder sig til at se hvordan farverne gør hvis man gør så'n og så'n.


Og det her er mit seneste hækleprojekt.
Boteh scarf fra Interweave, i det lækre Indicieta Alpaca garn, farven hedder slet og meget korrekt Mørke rød. Faktisk en rest fra sidste års føs'dags gave til Stiz.
Tror det blir rigtigt godt, glæder mig hvert fald til smyge min hals og nakke i det babybløde alpaca.

Ov, og så havde jeg første skoledag i dag. Gik oki, ik så meget knald som man kunne frygte. Men havde det som jeg altid har det når jeg er på vej ud i ukendtområde - nervøs og sådan lidt modvillig, som om jeg kunne få et angstanfald hvert øjeblik, da jeg kørte derind i morges.
Mit problem er at jeg er lidt af en kontrolfreak. Det jeg hader allermest i verden er når jeg ikke kan kontrollere eller ved hvad der skal ske. Når jeg træder med begge ben ind i ukendt territorie synes jeg ikke det er spændende, i hvert fald ikke før jeg har set det hele an og været der et stykke tid.
Er os derfor jeg ALDRIG haft problemer med eksamener. Har aldrig kunne forstå folk der fik eksamensangst, for det er jo en selv der styrer det hele. Du ved hvad du skal og du ved hvad du kan.
Men tilbage i skolen er jeg og det skal nok blive oki. Gennemsnits alderen er 37,4 år og der er 12 drenge ud af de nogen 80 der blev optaget i år.

Stay tuned...:)

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Dit hækleprojekt ser rigtig spændende ud! Jeg glæder mig til at se, hvad der bliver til!

Jeg hækler også! Du kan jo kigge ind på:

www.fisefornem.dk

Kh Pernille

Strikkeheksen sagde ...

Lækkert tørklæde :-) Ser også ud til at være et overkommeligt projekt!

Det nye projekt ser godt nok også spændende ud, mon jeg skulle overveje hæklenålen i et par dage?

LiseStrik sagde ...

Dit seneste hækleprojekt, ser godt ud. Jeg er lige blevet færdig med samme model hæklet i Noro strømpegarn. Det blev rigtig lækkert.
KH Lise