RSS

ABC

Er blevet tagget af Lisa til den hersens ABC-lag der flyver rundt ude i blogland.
Så here we go! :-D
A - Austen, Jane. Var på bogudsalg i fredags og faldt over Solthed og Fordom. Har endnu ikke stiftet bekendtskab med frøken Austen, så tænkte det måtte være et godt sted at starte.


B - Bagstiv. Fordi det bare er så meget federe end tømmermænd.


C - Cullen, Edward. Suuuuuuk hvem der bare var Bella. Eller hende der ender med at score Robert Pattison HAPS! sir jeg bare, bøsse eller ej.
Og Chokolade. De der aztekere eller hvem det nu var der opdagede det var altså RET så kloge.

Og Cola. Findes der noget det ikke kan kurere?!


D - Danse. Elsker at danse selvom jeg aldrig har gået til nogen form for dans. Blir altid glad af det :)E - EL! Mine sikringer røg i tirsdags og der gik det virkelig op for mig HVOR afhængi man egenligt er af det.
Everything is Illuminated. Ynglings Elijah Wood film.
F - Film. Ynglings underholdning, næst efter hygge med vennerne. Har en stor samling der konstant vokser, fordi jeg har en regnorms rygrad lige så snart jeg træder ind i TP music. Elsker bare hvad film kan gøre ved en og måden hvorpå man kan bruge dem til at fortælle historier.G - Gin & Tonic. En klassikker der aldrig går af mode og min absolutte ynglings drink.H - Høje Tåstrup kommune. Starter min praktik der i morgen og fy for den jeg er spændt!I - It takes a fool to remaine sane. The Ark sang det i 90'erne og lige siden har det været mit motto, som jeg prøver at leve efter hver eneste dag :)
Ipod. Har den altid på mig og hører konstant musik.
Internet. Ku seriøst ikke leve uden.J - Juhu solen skinner! :-DK - Kærlighed og Karma går hånd i hånd i min verden. Hvis man sender kærlighed ud kommer det tilbage som god karma.L - Leonardo DiCaprio er de senere år røget ind på min liste af ynglings skuespillere. Han er jo lissom vin og whisky - bliver konstant bedre med årene. Så ham i Revolutionary Road i går og der spillede han så godt at jeg blev helt rørt.M - Musik. Fylder konstant mit liv selvom jeg ikke spiller noget instrument. Har jeg ikke min ipod på, er det computeren der kører på fuld hammer. Ville ikke kunne leve uden.
Mandagsdate. Har en veninde som jeg næsten hver mandag spiser frokost og hygger med.N -Nusning. Kan man nogensinde få for meget af det?O - Ost! Jeg vil ha ost, jeg må ha ost. Oooooooooooooooost!P - Potter. Det søde lille kræ der hver morgen hilser mig med spindende kattemøs.Q - Er Qvinde med stort Q takket være god opdragelse af min mor.R - Rød. Er min ynglings farve og farven på mit hår.S - Strik! Er her min indre stenalder-gør-det-selv-kvinde kommer til udtryk. Synes det er fedt at kunne lave noget selv med mine hænder, og så bruger jeg det os til at koble af med for det virker vildt afstressende på mig.
Sukker. I looooooooooooooove you! Er nok det man kalder sukkerafhængi, men det smager altså bare så godt og det er jo ik min skyld lissom vel.T - Tattoo. Historien bag dem facinere mig. ALLE steder i verden har deres helt egen tattoverings historie og traditioner der nogle gange går flere 100år tilbage.
Har selv to, et balinesisk S på håndledet og 3 frangipani blomster der fylder hele mit ene skulderblad. Er ret sikker på at jeg ender med en del flere med tiden, selvom min moar synes noget andet hehe.

Synes det er en fed måde at mindes og fortælle om sig selv på.


U - Unfair. Åbenbart et ord jeg bruger meget ifølge min veninde Maj. Men der altså enormt mange ting i verden der er unfair og det er i sig selv pisse unfair.V - Venner. Har nogle få gode venner og elsker dem. Hvilket de sjovt nok os får at vide cirka hver gang de drikker mig under bordet hehe.W - Wow! Bedste engelske udtryk vi har taget til os :-DX - LeX & Klatten kan få mig til at ligge og rulle af grin.Y -Ynglings ting i hele min lejlighed - min pink buddah fordi den er max kitch.Z - Har overvejet om det der Zumba Fittness er pengene værd. Er det det?Æ -Æblekage. Elsker elsker elsker æblekage med flødeskum.Ø - Øver mig i det der med at være en "rigtig" voksen. Og det går da fremad. Har i en alder af 23år endelig fattet det dejlige ved støvsugere og støvsugning.Å - Årh hvad så nåede vi endelig til enden, weeee :-P

Jai Ho!


Folk der kender mig ved at jeg har en ret specifik filmsmag. Jeg har to kategorier i min dvd-samling. Tømmermands-ren-underholdnings-hjernedøde-film er den ene.

Den anden består af små skæve "realistiske" dramaer.
Fx. synes jeg at Little Miss Sunshine og Everything is Illuminated er de to sjoveste film jeg har set i flere år, på trods af at de begge har deres mørke sider.


Men er der noget jeg virkelig HADER så er det den klassiske kærlighedshistorie. Af den simple grund at de er dybt forudsiglige og som regl vildt dårligt lavet og MAX corny. Der er sefølig altid undtagelser, men det er bare lissom mit had til Musicals. Kan pt kun li 3 musicals: Moulin Rouge, Dancer in the dark og Across the Universe. De har alle 3 den ting tilfælles at det er GODT musik der bliver brugt og ikke et eller andet over oppustet BLAH.

Any ways. Kærlighedsfilm. Bvadr for det meste.
I dag blev jeg dog i den grad blown away af en kærlighedsfilm. Tog faktisk mig selv i at sidde at heppe på helten til sidst, selvom jeg jo godt vidste at det hele ville ende lykkeligt for det gør det jo altid (sjovt nok derfor jeg hader sådanne film til at starte med).
Snakker om Slumdog Millionaire som jeg endelig fik nosset mig samme til at se.
Den er af samme kaliber som nogle af mine aller aller ynglingsfilm plus alt det lovestorys er UDEN at være corny.
Og altså... enhver film der kan få mig til at heppe på noget...mener bare...SE DEN!
Koster kun en flad 50'er i fona for tiden.
Jai Ho! :D

Faceted gems lace wrapEr lige kommet hjem fra en lille forlænget weekend hos min mor hvor tiden blev brugt på maling af hendes køkken, roden med garn, suuuuuuukken over garn, hækling af vest i det nye Navia (mere om den i en anden post) og få'en ideer til nye projekter.

Denne gang kom jeg hjem med to nøgler fra den nye Opal kollektion Kaethe Kruse i farven 2650 (den første på siden), der mest af alt minder mig om sommer og sorbetis. Skal bruge det til at lave et Faceted gems lace wrap, begge ting kan købes hos Nusse & Nørkel aka mor. Det er lavet på langs
hvilket jeg aldrig har prøvet før, så det i sig selv skal
nok blive sjovt :) Og så er jeg bare vild med det, ganske simpelt :)


Og NU vil jeg spise mors nybagte kage som jeg li nåede at få et par stykker med i tasken af (TAAAARK MOAAAR :-D)inden turen gik mod toget. Jeg elsker kage og den her er namme nam.

I morgen får i lov til at savle over min nye vest i knald grønt Navia OG så kommer der også en af dagene et indlæg om det berømte Swallowtail shawl, som jeg faktisk har strikket 3 af, men fordi de alle har været gaver har jeg først kunne vise dem nu.
Hyg!JAAAAAARG!


Nåh men jeg har jo været syg. I dag er jeg helt rask baah!
Var jeg os næsten i går.
Efter 2½ dag på sofaen hvor jeg nåede at gense Hornblower igen igen, for man blir ALDRIG træt af Ioan Gruffudd's bare røv (ja han er NØGEN!! Som i HELT NØGEN i et af de sidste afsnit som jeg sefølig ikke kan huske hvad hedder nu tsssk), trængte jeg lissom til at lave noget mere udfordrende for min hjerne.


Så jeg kastede mig over Skull Hat som du kan finde inde på ravelry.
Super nemt og hurtigt strik på pind 4 og 4.5 der tog mig en dag. Og så er det endda inklusiv invendigt headband/halløj til at dække alle snorene på mønsterstykket.Garnet er det super lækre Navia Trio garn. Brugte et nøgle hvid og 1½ nøgle sort.
Der er forresten kommet Navia i farver i butikken. Mener sådan rigtige farver. Knald blå og grøn og DET HELE! Og jeg får lov til at lege med det på torsdag, HA! Og lige så snart jeg har leget færdigt får i andre lov at købe resterne :-P Det bliver lagt op lige om snart.
Mor arbejder nærmest i døgndrift for at få det hele fint og ordentligt igen i
den nye biks :)NU vil jeg smække noget musik på, smide huen på fuglereden (engang bedre kendt som mit hår) og åbne samtlige vinduer. Hav en god dag derude :-)
Buhuuuuuuuuuuuu!!!


Det var så omkring nu jeg burde ha rendt sådan her rundt incl fletninger (ska forstille en voksen udgave af Pippi Langstrømpe), hjemme hos bedste veninden til fastelavnsfest.

I stedet ligger jeg lænket til sofaen med en mørbanket krop og kvalme, for lå hele natten og formiddagen ude på wc'et og knækkede mig. Sas har fået bigtime influenza.
Spør mig om jeg føler mig snydt. Jeg føler mig MEGET SNYDT! For jeg ELSKER en hver mulighed for klæde mig ud.
Og havde glædet mig SÅ MEGET til i aften...
BUHUUUUU ALTSÅ! :'-(

Melidenhed og ae ae modtages.
Mugison


I dag skete der noget fantastisk.
Mugison blev endelig en del af min musiksamling og FY FOR HELVED DET ER GODT!!!
Bestilte hans nyeste cd Mugiboogie for en månedsiden i TP og ku endelig hente den i dag.
Så ham live i december på Lille Vega og han er lige så god live, hvis ikke bedre fordi han os er vildt grinere mellem numrene, som på cd.
Er flere år siden jeg har været så meget oppe at køre over noget musik :-D
....blir nødtil at få fat i resten han har lavet nu....

Hvis ikke du kender denne badass islænding og er til rock, med lidt alternativ kant nogle gange, så tjek ham ud på youtube.
Hans kanal er lige her -
Mugiboogie

torsdag aften
...blir åbenbart tilbragt på gulvet med ens hyper kælne kat og evigheds hækleprojektet stjernetæppet. Aner ikke hvor stort det er, men har mindre garn end da jeg startede så noget må det vokse.

Det er allerede Potters nye ynglings sted. Han skal i hvert fald konsekvent op og ligge på det når jeg hækler på det. At han så ik li har fattet at 5kg kat, på noget der skal drejes mens man arbejder på det ikke heeeelt funker sammen, er en mindre detalje :-P
Drømme
I dag, mens vi hækler på stjernetæppet, drømmer jeg og Potter om blomster, solskin og dage hvor jeg ikke behøver at have mere tøj på udenfor, end et par ballarinaer og en bindebluse.
Nåh ja, og så blev jeg da li klippet i går. Totalt spontan ide jeg fik og heldigvis havde frisøren tid til mig et par timer senere :-D
Og så vil jeg da li forslå de kære læsere at tage et smut forbi min mors biks Nusse & Nørkle, der har fået den helt store makeover. Den ser ret så fin ud nu og er fyldt med det mest LÆKSI garn i hele DK.

Psssst! Det er mig der står bag banneret der stadig er et work in progress ;-)

Cupcake

Fandt li den her inde hos Lisa og den er da for cute.

Jeg er chokolade
Mmmmmm....chokoladeeeeeeee....

Hvad er du?


GRRR!!!Lige et lille spørgsmål.
Ligner det her en der gider svare på dumme spørgsmål man allerede har forklaret svaret på 14.000 gange i forvejen?

Nej, det tænkte jeg nok.
Gider i så ik li fortælle det til min veninde der fatter brik i dag, selvom jeg allerede HAR sagt at jeg har migræne og derfor nada overskud?!

Mener bare hvor svært kan det være?! Vi har fået et brev der skærer ud i pap hvordan man kommer ind på skolens nye system. Og vi fik brevet for 14 dage siden. Selv Potter kan finde udaf det!

Sådan...sku li ud med det. Nu kravler jeg tilbage i mit hul igen.

Takeout for Two del 2


Som nogen måske kan huske postede jeg en benvarmere for en uges tid siden her på bloggen. Well, nu er parret færdigt og jeg er in loooooove.
Nuj de er LÆKS!
Garnet er perfekt til det her projekt (Løve Iceland fra Nusse & Nørkle).
Brugte et nøgle af hver farve til et par benvarmere, og har stadig nok til overs til at lave et smalt tørklæde. Når man tænker på at garnet kun koster en 20'er nøglet, er det vist det man kalder et billigt men LÆKKERT projekt.


Seriøst - lav et par! Det tar nix tid at strikke dem. Om ik andet så fordi det er en sjov gaveide. Eneste minus ved dem, for mit vedkommende, er alle de ender der skal hæftes. Havde udskudt det et par dage, men tog mig sammen og gjor det mens jeg hørte Mads & Monopolet i formiddags.

Pssssst! Billederne blir større hvis du klikker på dem ;-)dagen hvor jeg lærte to ting.


Dengang jeg kunne tage Zulu så jeg tit Poker Tours når jeg alligevel lå med søndags-stener-tømmermænd. Og ham Gus Hansen er fucking badass!
Og det er jeg åbenbart os.
Lærte i hvert fald at spille poker i går aftes hos bedste veninde og hendes kæreste. Et par timer senere havde jeg banket dem begge. GO MIG! :-D
Troede det var et vildt svært spil, men er det jo slet ikke. Er lissom yatzy, bare med kort.

Og så fandt jeg også lidt udaf hvor og hvad jeg skal i praktik. Snakkede med chefen for den afdeling jeg skal være i igår. Vildt flink mand. Skal sidde med unge handikappede under 30år. Blir super fedt for skal hjælpe dem med alt li fra kontanthjælp til uddannelsesafklaring osv osv osv. Blir ret bredt det jeg skal, hvilket passer mig fint. Så nu glæder jeg kun VILDT meget til jeg starter i praktik 1 Marts :-D

NU skal jeg i netto og så skal jeg stene resten af dagen og weekenden. Skulle ha været en lille tur til Odense i morgen, men min veninde er blevet syg øv bøv :-(
God weekend derude :-)

Selvforkælelse


Når man hedder Sascha, hvilket jeg sjovt nok gør (ha.. ha...!), og har en forkærlighed for alt kunst, tattoveringer og lækre bøger. Ja så burde det ikke undre nogen at jeg har stået og savlet over den her bog siden jeg opdagede den i boghandlen.
Men i dag kunne det være nok med al den savlen...om ik andet fordi bogen blir ret klamt i længden af det. Kunne sikkert have fået den billigere på nettet, men nu ville jeg altså HA DEN!
Så kylede 250kr efter den lækreste bog jeg længe har rørt ved.
Det er altså kvali det her. Både det fysiske så som sider og omslag og billeder og det hele. Men også selve bogen.
Det er den tattoobog jeg altid har drømt om!
Med lige dele (for)historie og design + den symbolske betydning.
Hvis du til tattoveringer ka jeg kun anbefale den. Totalt inspirerende og sjov læsning :-D

Classic World War II Watch Cap


Fandt på Ravelry i går morges denne fine hue, og som den nørd jeg er MÅTTE jeg bare lave den :-D
WUHU jeg er glad! Tog 8 timer at strikke den i Ragge Yarn fra mors biks på pind 4.5.
Garnet er noget nyt ragsok garn hun lige har fået hjem og nuj det er læks. Brugte 2½ nøgle til huen, som jeg har lavet i den mellemste størrelse.

Selve huen er en af dem jeg godt kan se mig strikke en del af de næste mange år, for udover at den er RØV nem -ren begynder hue, følger der os ideer med til hvad man kan lave i de brede ret-striber.
Og så er det jo en af de huer der altid vil holde og aldrig blive umoderne - kan Sas godt lide :-D

Opdagede lige noget smart. Hvis du trykker på overskriften til det her indlæg kommer du direkte vidre til opskriften. Man kan åbenbart linke sin overskrift, very fancy :-P


Og nu... billeder!


mens vi venter...Jeg elsker stadig min Cobblestone sweater ...og rod ...og tv ...og strik ...og slik :-D
Bare kom an snestorm!