RSS

Is it a...


klovn?...rudolf med den røde tud?...nej det er skam bare mig, Sas den Blege, der igen igen igen lærte at hun SKAL have solcreme på udenfor, lige meget HVOR overskyet det er om sommeren.
Grøn Koncert i går var super hyggeligt. Blev små snalret med Nat, så hele verden blev li gennem diskuteret fordi vi ikke har set hinanden i en måneds tid.

Og nød musikken selvfølgelig eller...det meste af det i hvert fald. Mc's Fight Night og Carpark North var toppen! Medina var os sådan til at leve med, udover at jeg konstant tænkte på, hvor koldt det måtte være i hendes bikini-vest-pumps-outfit. Jeg havde i hvert fald jeans, skjorte, converse på og en hoodie i tasken, som jeg blev gladere og gladere for som dagen skred frem.
Tina Dickow var os ret cool, mens jeg først opdagede at Alphabeat spillede da jeg kastede et blik ned mod scenen. Beviser bare at de ER bedre på cd end live.
Thomas Helmig var Tommy Boy, intet nyt under solen der. D-A-D nåede jeg ikke at høre, for vi blev enige om at gå tidligt/jeg var nødtil det, for at diverse busser og toge kunne passe sammen (nu må de fandeme godt snart være færdig med at lægge de skide nye spor, NÅH!)

Og altså...ingen af os var egentligt kommet for at høre musikken, men mere for at hænge ud og hygge. Vi ville egentligt slet ikke være taget på Grøn Koncert, hvis ikke vi havde fået billetterne gratis.

I dag er brugt på at lade op. To dages frisk luft er åbenbart mere end jeg kan tåle. Er sådan en usund indendørs livs nyder, hvis normale dosis frisk luft består af turen til og fra netto eller korte gåture rundt i byen der ender i biffen eller på en café.
Nåh ja, og så vågnede jeg os med en tud der næsten matcher mit hår og en let rødme i fjæset. Tror snart jeg binder solcremen fast til mit hoved, så jeg ikke glemmer det for fremtiden. Og så bliver jeg ikke engang brun, når rødmen går væk. Så får jeg bare min normale farve igen. Hvor nederen er min hud lige?!

Og nu burde jeg lave noget fornuftigt, men fortrækker sofaen med klæbekatten Potter og en omgang Kill Bill. Solskoldning gør mig altid ond i sulet, og fordi jeg er for sød til at gå ind og banke min pisse belastende nabo, for hun jo ik selv kan gøre for at hun er skizofren og ingen tidsfornemmelse har (kl. 5 om morgen og hele dagen...need I say more?)...så ser jeg film hvor andre gør det for mig.

Hilsen Sas den Blege, der nogle gange ville ønske hun var Bad Ass Sas med Den Store Gun :-P

0 kommentarer: