RSS

Kære Helle fra Horsens

Da du jo ikke har lagt en mail eller nowet man ku skrive til, og så fordi jeg med glæde deler ud af mine tips og reklamere for ynglings bøger...og har ferie (ergo overskud..en meget mystisk størrelse jeg stadig lige skal vænne mig :-P) - ja så skriver jeg da lige et indlæg :-)

The Fat Bottom Bag (se billed)
er fra en af mine all time favorites hækle bøger -


Den er sjov, fuld af fede & sjove ting og er genial til begynder hæklere, eller hvis man ikke har hæklet i et par år og lige skal have frisket teknikkerne op.

Og så vil jeg da i sammen ombæring anbefale hendes andre bøger, Stitch 'N Bitch bøgerne. Lavet på samme opskrift som hæklebogen, udover at de handler om strik.
Man kan som regl få dem alle til et eller andet tilbud på amazon.co.uk. (direkte link til bogen)


God hækling og strikning :)


I dag står min dag på hækling af sekskanter, strikning på Margot (som i kommer til at høre mere om en af dagene) og filmstening når nu vejret er gråt :-)

Hyg!

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Sascha!
Tusinde tak for dit svar!! Nå, men så må jeg væbne mig med tålmodighed, - havde håbet at en dansk garnwebshop lå inde med en opskrift(og gerne på dansk). Øv, jeg er typen der skal i gang her og nu, men det kender du sikkert alt til, Sascha:-) Du får lige min mailadresse, for en sikkerheds skyld, hvis du skulle kende til en dansk leverandør af opskriften.
hellesa2009@hotmail.com
Glæder mig til at se dine ferieprojekter, og rigtig god fornøjelse!!! Mange tak og venlige hilsner fra Helle