RSS

Revon-ara


Har her i min sommerferie fast arbejde for min mor. Hver lørdag står jeg som grønthandler i Næstved på torvet. I er velkomne til at komme forbi, jeg og mor og Henrik (mors mand, som ik ved en bønne om garn. så er i advaret) giver glædeligt et garntip med i handlen ;-)

Så derfor tilbriger jeg os mere tid end normalt hjemme hos familien, for nægter altså at tage fra Lyngby kl. 6 lørdag morgen, når jeg kan tage hjem til la familia fredag og stå op kl. 6 lørdag i stedet.

OG, derfor har jeg haft mere tid end normalt til at rode i mors garngemmer rundt omkring i huset. Under trappen fandt jeg det her flotte garn, som jeg ikke rigtigt ved hvad er..tror det er uld... any ways, farverne minder mig om en Ara parpegøje og vidste med det samme hvad jeg sku lave det om til - et Revontuli sjal :-D

DSC01231

Lige udaf landevejen var det. Nu venter jeg bare på at det bliver efterår, så jeg kan flashe det i indreby til og fra skole :)

Flere billeder i mit flickr album (og ja ved godt jeg roder, men har altså sommerferie nåh! Og da jeg endelig fik taget mig sammen til at tage billeder af sjal og sok, havde jeg ligget vandret på sofaen i en uge og set tour de france og strikket, nåh.).

Hygge hejsaaaaa :)

0 kommentarer: