RSS

Næsten færdig...
..er jeg med mit 4 semster som socialrådgiverstudine. Mangler bare en latterlig max 2 siders opgave, som jeg absolute ikke gider skrive, fordi vi alligevel ikke kommer til at bruge den på 5 semester, men jeg SKAL. Og den skal aflevers i morgen kl 12. Har indtil videre skrevet knap en sides blah (motivatioen og iderigheden er MEGET LILLE på den her opgave), så nu holder jeg lang frokostpause et par timer. Af en eller anden grund synes min læge at hun først skal åbne kl 13, selv for telefonerne, om torsdagen. Og jeg skal have fornyet min p-pille recept i dag. Der røg li planen om at bruge formiddagen på praktiske ting.

Så nu lyder planen: frokost indtil kl. 13, ringe til læge, ind til lyngby efter piller og en lille "jeg skal lige kigge" tur i centret, hjem og skrive opgaven færdig (helts inden aftensmadstid), sende opgaven, nyde jeg har sommerferie.

Nåh ja og så var min sidste dag på Jobcentret var super hyggelig. Fik morgenmad og gaver af min vejleder og afdelingen. Totalt søde mennesker der er derude altså :)

0 kommentarer: