RSS

AV min stakkels hals

Når nu man tager tidligt hjem fra introtur fordi man er blevet syg er det rart at komme hjem til gaver. Os selvom de er fra en selv :D

Den her var kommet med posten i tirsdags.
Jey! Har dog desværre været for syg (se. TRÆT!) til sådan rigtigt at begynde på et par endnu, men bare vent!
Har allerede set 25 (ha ha...) par jeg vil lave:D

Har strikket på et par idiotsikre ragsokker de sidste par dage. Det går hurtigt, er på pind 4.5 og har opdaget at de er nowet så gode at futte rundt i herhjemme, så er nødtil at have mere end det par jeg allerede har.
Så lige så snart jeg har smækket mexico lasange med ekstra hvidløg og chili sammen, sætter jeg mig i sofa'en med en film og strikker nr.2 sok færdig.

Om ik andet så kan jeg bruge dem på lørdag hvor mor har shanghaiet mig til torvet, os derfor den stærke lasange for skal være rask nu..!

2 kommentarer:

Taxastrikkeren sagde ...

Strikke efter opskrifterne i bogen? Kan man virkelig det? Troede man bare skulle drømme sødeligt om de skønne sokker der er på billederne - og så ellers downloade opskrifter fra nettet og strikke videre på babytøjet til sit kommende barnebarn.
Og så er det jo rart at vide man ikke kommer til at mangle hvis alt elektricitet forsvinder fra kloden.
Ville bare sige at den bog har jeg også.De er bare heldige de engelsktalende/læsende her i verden.SÅ mange bøger at vælge og vrage imellem.Pyt,jeg har ikke råd til alle dem jeg har lyst til alligevel - sådan er det bare.

knitmare sagde ...

Der er bare ikke noget bedre en sådan lækker ny strikkebog, fyldt med nye muligheder og udfordring :) Jeg er totalt misundelig ;) Det er da noget skidt at du går og pjevser, Jeg krydser fingre for at den stærke mad klare ærterne. Du må lige komme op i gir og vise os alle de lækre sokker du har (læs:skal) strikket ;)
mvh
Dea