RSS

Flere ragsokker, bare ikke til mig

Næh for frøkenen fik sørme sin aller første strik-bestilling i sidste uge på et par Ragsokker.
Min veninde Stiz bor i en lejlighed hvor der er mega fodkoldt så hun sku da have et par efter at have set dem jeg selv futter rundt i herhjemme.

Sokkerne er lavet i det originale Ragsokgarn fra Nusse & Nørkle (samme sted opskriften os forefindes), her i farven sort/grå/hvid. Dejligt blødt og varmt. Forresten så tager det ingen tid at lave de her sokker. Slog op til sok nr.1 lørdag aften og strikkede ca. halvdelen af ribstrykket. Om mandagen lavede jeg den færdig og slog op til nr. 2 som blev færdig i dag.

Og her er de, modelleret af undertegnet. Damn I'm good :D

2 kommentarer:

knitmare sagde ...

Øj de ser godt varme ud :) Jeg synes jeg får strikke bestillinger hver gang jeg sætter mig et offentligt sted og strikker. indtil videre er det kun det allernærmeste familie jeg har forbarmet mig over. Men nu er jeg gået igang med et par tøfler og et par sokker til vore økonoma-Tina :) Folk blir så glade. Men skulle man gøre arbejderne op i timer er det jo også ret store gaver.
Kram Dea

knitmare sagde ...

Hey Sasha
Jeg ved ikke om du er medlem på Hobbynettet, men du er i hvertfald indviteret. (Helt frivilligt selfølgeligt, forstår godt hvis det er for langt væk/du ikke har tid/du ikke har lyst)

http://www.hobbynettet.dk/forum/viewtopic.php?t=3807

Rikke http://cooc.dk/powerkitty/
og Kamilla http://www.dragebarn.dk/wordpress/ kommer også og er begge rigtigt søde.

Ta' også gerne din mor med, hun strikker også, ikke sandt?

Mvh
Dea