RSS

Næsten fingerløs

Sidste vinter blev jeg rigtigt irriteret over at jeg ikke kunne opskriften på lige præcis den vante jeg havde brug for. Er egenligt os lidt svært for mine hænder er små, slanke, fingerne lange og kan bruge størrelse barn i ringe/armbånd. Så grunden var nok at de slet ikke eksisterede. What to do???? Lavede dem da bare selv, HA!
Jeg ville have en lidt over håndledslang vante der sad tæt og hvor fingerne kun gik til det ydersteled på fingerne, sådan en mild vintervante.
Og nu....er de endelig færdige:D

I give to you - Næsten fingerløse vanter (eller Saskatte vanter med plads til klør).

De er lavet ud fra en vanteopskrift jeg fandt på garnstudio, som jeg så har modificeret så den passer til mig (udelod mønster og forkortede dem).
Skal lige have skrevet den ned en eller anden dag.
Garnet er Lorna's Laces sheperd sock i farven Flame. Har brugt lige under et nøgle. Er pga. garnet at de er så simple, farverne får frit spil til at udfolde sig.

God/grel: God, selvom nr.2 vante blev lidt løser i det og længere, nok fordi det er næsten et år siden jeg begyndte på nr.1, så mine noter fra nr.1 var knap så forstålige.
Og garnet er som altid en fornøjelse at strikke med og resultatet blir altid smukt. Glæder mig til det blir koldt nok til at gå med dem :)

Nu skal resten af søndagen bruges til at strikke på det gule lyn og til at finde udaf hvad der skal være på det lærred (120x80 cm) jeg købte i Søsterne Grene i går. Blir altid sådan lidt "skræmt" på en god måde af lærreder fordi det jo bare venter på at man plasker et eller andet på det og mulighederne er uendelige.

1 kommentarer:

Fríða sagde ...

hvor er de blevet fiiine! til lykke med godt udfört arbejde. jeg vil gerne se den opskrift, har nogle teenagepiger der skal have julegaver, og det må da være den perfekte gave til sådan nogle.
kh.fra Island
Frida