RSS

from uni to bilka

På den tur kan man nå at tænke mange sære tanker...

Først. Her er min nye bog. Købt over på Uni. Fordi jeg selv gad cykle over efter den blev jeg belønnet med 96kr i rabat (forsendelse og studierabat). Det er os en slags penge.

Men... er jeg den eneste der tænker at de herrer Koester & Frandsen prøver at kompensere for noget...?!
Især fordi den er 6cm tyk og vejer et mindre ton.
Vil nok sende Koester & Frandsen knap så rare tanker når min ryg går i kramper fordi jeg har sku cykle med deres mindreværdskomplekser hele 8km i skole og 8 km hjem igen.Var forbi Bilka efter jeg havde købt monstrummet. I Bilka gik to ting op for mig.

1: Hvis jeg nogen sinde skulle begå mord, ville det blive på midaldrene kvinder der fylder hele den ene langside af køledisken så meget ud med deres brede røve, der ikke flytter sig, at jeg er nødtil at kleeeeeeeeemme min arm ind for at få en pakke bacon. SÅ FLYT JER DOG!!!!! Så lang tid tager det sgu heller ikke at bestemme sig for om man falder for deres latterlige tag-2-for-et-eller-andet-spar-3kr-tilbud.

2: Vogne er lig med biler, Kurve er lig med cykler.
Folk med vogne er åbenlyst bilister for de styrer deres vogne præcist lige sådan og med præcis lige så lidt respekt for os mere udsatte kurve/cykellister. De holder midt i det hele og fylder så meget at man føler sig som et slange menneske på vej ned af en slalombane, når man prøver at komme forbi.
Og jo selvfølgelig er det i orden at du smadre lige ind foran mig som en anden taxachauffør i køen, bare fordi du har 2 unger og en vogn med top på. Det kan jeg da godt se. Især fordi mine arme er ved at blive abelange af at slæbe på den her kurv.

.....Savner allerede ferien hvor jeg kunne købe ind sammen med alle pensionisterne kl.10.30 mandag morgen.....

2 kommentarer:

Karen S sagde ...

Den ser mig noget tung ud, den bog... både fysisk og rent læsemæssigt ;)
Nja, nu køber jeg faktisk også ind i vogn selvom jeg er på cykel, i hvert fald en gang imellem... men aldrig i bilka ;)
Held og lykke med studiet!

Kh Karen S

Mette H. sagde ...

Derfor hader jeg at handle i Bilka. Livet er simpelthen for kort til den slags frustrationer. Det tager kun 5 min. i Fakta - hehe eller i Brugsen og Netto.